Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 214
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 215
Най-забавното е, че ако в една паралелна вселена се окажете в същия бар/клуб в който аз ще вляза около полунощ, то вероятността да не сваляте поглед от мен цяла вечер е доста голяма.

Говорейки за барове, секс, живота, вселената и всичко останало, гледате ли вече Westworld?

Ще се изненадаш кое привлича погледа ми и защо...

# 1 216
Най-забавното е, че ако в една паралелна вселена се окажете в същия бар/клуб в който аз ще вляза около полунощ, то вероятността да не сваляте поглед от мен цяла вечер е доста голяма.

Говорейки за барове, секс, живота, вселената и всичко останало, гледате ли вече Westworld?

Ще се изненадаш кое привлича погледа ми и защо...

Първите две серии изгледах и бях дотам. Мудно повествование и скучно като кинематография. Теб кое те грабна?

# 1 217
Maeve Millay. Но само за който има очи да види отвъд секса...

Скоро ще открия корена на проблема- защо българската нация е толкова неграмотна едновременно и в секса, и в киното.

Ей на, фаталният български режисьор, дето разбира от секса, разбира и всичко от кино, вкл. и за сериал, в който епизодът струва $25 млн. и в него се фръцка Антъни Хопкинс.

Ма друго си е Столичани в повече и да онождаш старлетки...

# 1 218
  • София
Тя Мейв като цяло беше най-хубавото нещо в сериала.

# 1 219
Мейв Е сериала. Както и отговора на въпроса защо сексът е важен за живота, вселената и всичко останало.

И сега загатвам пак за връзката между секса, съзнанието, философията и тъй нататък.

Някои ще си останат hosts да обслужват туристите, други ще си бием камшика от парка...някой ден...

# 1 220
Joy    Whistling
Хубаво е, че си вярваш.
Имай в предвид, че доста жени се чувстват отблъснати от мъже с прекалено огромно самочувствие и его.
Или поне дай снимка за доказателство, то така всеки може да напише във форума колко магнетичен, атлетичен и красив е.
Иначе жени с ниско самочувствие се връзват на такива екземпляри в бара полунощ.

# 1 221
Споменах ли, че много обичам паралелни вселени? Имам си любим бар в една от тях. И Big City Nights беше там. Сега да си го броя ли в бройките, защото е бил в паралелна вселена и в някоя друга итерация?

"Тя Мейв като цяло беше най-хубавото нещо в сериала."

На актрисата страшно и ходи да играе ковра от 19-ти век...

# 1 222
  • София
И тук вече влиза в игра това, което ти си разбрала, и за което не се бях сетила - да си преценила да споделиш нещо с трета страна, а не с половинката. Което пак е тъжно и за двете страни.

Тъжно е, че забравяш определени неща - като например че целенасоченото търсене на информация далеч не се изчерпва само с ровене по телефони, 1001 въпроса, подпитвания, обвинения в лъжа и скандали също принадлежат към тази категория.  Sick Но не, това, разбира се, не е навлизане в личното пространство  Grinning Това, че е "право куме в очи" и бла-бла, не го прави нещо по-различно от ровене за информация. Да, може би изисква малко повече смелост, но целта е същата. Тъжното е, че правиш разлика.
Никъде не съм посочвала болднатото, стига си измисля Shocked Даже обратното. "Не е нужно да си споделил..."
Нищо не забравям, коментирам ровенето в телефони. Къде видя някой да е говорил за подпитвания, обвинения в лъжа? Какво изобщо коментираш?
1001 въпроса- не беше ли ти се окачествила като мара подробната? 
Отказвам се, някакви измишльотини пишеш едно с едно нямащи връзка. ooooh!  

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 15:26 от The Catcher in the Rye

# 1 223
Нямам предвид его, вече стана ясно, че не съм толкова елементарен. Акцентът е върху външност, стил и маниери.

Снимка няма да слагам щото ще вземете да се сбиете за мен.

# 1 224
  • София

Но тезата ви продължава да издиша. Не карам никого насила да си ляга с мен. Всичкият секс е продукт на взаимно привличане и качествен флирт. Аз съм завършен кавалер който се отнася галантно и адекватно към жените. Общо взето съм най-доброто, което може да се случи на една жена в събота вечер. Това дали познанството трае три дни или три месеца няма никакво значение.

Не мисля, че си най- доброто за събота вечер.
Прекалено силен контраст е завършеното кавалерство и мръсотиите в кревата.

За другото си прав- може дори запознанството да трае 3 часа, няма никакво значение.

# 1 225
Хайде да говорим за мръсотиите в кревата. Какво е мръсотия в кревата, Абсурт?

# 1 226
Акцентът е върху външност, стил и маниери.

Външността няма никакво значение. Друго е това, което привлича погледа.

# 1 227
Акцентът е върху външност, стил и маниери.

Външността няма никакво значение. Друго е това, което привлича погледа.

О, колко си сладка...Наистина ли го вярваш?

# 1 228
Жените са друго. При нас има значение.

Но по отношение на мъжете- не си правете илюзия, че излъсканата визия има значение. Друго се вижда. За тия, които имат очи да го видят. Даже понякога прекалено излъскан и направен мъж е смешен.

# 1 229
Изброих три съществителни, ти се хвана само за едно от тях.

Общи условия

Активация на акаунт