Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 233
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 275
Много си беше готин даже:) има си мацки, не го грижа. Говорим за човек поне 195 висок, с хубаво лице, атлетичен, само че не е барнат по метросексуалната мода и не гледа на кръв като мутра.

Ти май не правиш разлика между "истина" и "история за маса". Историята за маса е украсената версия, в която Нърди натрива носовете на златотърсачките и се прибира доволен с поршето си.

Истинската история е друга. В истинския живот едва ли Нърди дебне цяла вечер кога Таня, Саня и Маня ще излезат пред бара, та точно тогава царствено да излезе и да отпраши с колата си под злобно смръщените им нослета. В истинския живот Нърди бива отхвърлен поради външност и/или неумение да общува и се прибира хлипайки вкъщи без на никой да му пука дали се е прибрал с поршето или с автобус 280. На Нърди не му остава нищо друго, освен философски да подсмръкне, че коврите са се минали, и да се похвали пред нърд-дружките как е тролил през уикенда. А резултатът от "троленето" е топки пълни, сърце празно, време загубено.

Истинският мъж не се гаври с жени.

# 1 276
Не дебне цяла вечер, случайно се засича с мацката, която го е отхвърлила. И историята си е истинска, всички го знаем човека, определено не е неудачник, но изглежда точно "нормален", не мутрее, не е фатален. Но не му липсват жени в живота.

Някои жени не са жени и си заслужават троленето. Или викаш всичко, що е с фуста, се води жена и заслужава уважение...ами не, някои са психопати, използвачки, гадове.

# 1 277
Някои жени не са жени и си заслужават троленето. Или викаш всичко, що е с фуста, се води жена и заслужава уважение...ами не, някои са психопати, използвачки, гадове.

Има всякакви гадове и от двата пола, но да ходиш умишлено да ги търсиш и да им се подиграваш върви към патология.

В случая не виждам и защо златотърсачката да бъде приравнявана на психопат, използвач и гад. Той по какво реши, че е златотърсачка, защото го е отхвърлила ли? Може просто да не я кефи.

# 1 278
Не я е кефил на момента, защото не е знаела каква му е колата. След това погледът я е издал:)

Въпросът е там, че видът му минус богатство е обикновен- не грозен, но не и Уау!, вече го описах. Видът му плюс богатство вече е Уау! джакпот от тотото:) и той осъзнава това и едно време го използваше, за да троли.

Иначе си спадаше към категорията леки изроди:)

# 1 279
Не я е кефил на момента, защото не е знаела каква му е колата. След това погледът я е издал:)

Въпросът е там, че видът му минус богатство е обикновен- не грозен, но не и Уау!, вече го описах. Видът му плюс богатство вече е Уау! джакпот от тотото:) и той осъзнава това и едно време го използваше, за да троли.

Иначе си спадаше към категорията леки изроди:)

Позволи ми да изпитам скепсис колко добре чете един програмист погледите на непозната жена. Peace Повечето мъже на собствената си жена не разчитат погледа, освен онзи специфичен "ей сега сгази лука, Панчо". Дописва си историята както на него му е изгодно, за да блесне във вашите и в собствените си очи.

Цялата демонстрация "отивам да дразня чалгарите/веганите/Николетките" говори за проблеми. Видът му не е от особено значение, след като на психиката му са избили пубертетски пъпки.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 17:16 от Анонимен

# 1 280
  • София
Тук вече малко залитна към
https://www.youtube.com/watch?v=LrjfD4GA8sk
откъм реалистичност Grinning

# 1 281
Баш такова си е било. Що бе, съвсем нормално е да го играеш shitlord:)

Особено ако си с подходящата кола...

# 1 282
  • София
Не знам, не мога да си ги представя тези неща да се случват ирл в такава степен.
Може би защото не излизам по мутренски барове, където се навъртат голддигърки.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 17:33 от The Catcher in the Rye

# 1 283
  • Sofia
Тук вече малко залитна към
https://www.youtube.com/watch?v=LrjfD4GA8sk
откъм реалистичност Grinning

Според мен, това клипче е тотален set-up. Simple Smile

# 1 284
Да де, но и в живота може да се случи нещо подобно. Не е чак толкова невероятно. Малко "Укротяване на опърничавата"...

# 1 285
 Според мен, това клипче е тотален set-up. Simple Smile

Фейк си е, като разказа на "изрода" на Сирената. От един поглед написал роман човекът.

# 1 286
Повечето мъже на собствената си жена не разчитат погледа, освен онзи специфичен "ей сега сгафи лука, Панчо".
Цялата демонстрация "отивам да дразня чалгарите/веганите/Николетките" говори за проблеми. Видът му не е от особено значение, след като на психиката му са избили пубертетски пъпки.

Laughing Laughing Laughing Много добро.
Между линиите четат, погледи разчитат, ех, че самочувствие, бе.

Нищо не ми пречи да не ме изкефи един мъж и да се отърва от компанията му, а после истински да оценя хубаво возило. Че било на същия мъж - ми ок, чиста случайност. Моите емоции обикновено ми се четат на лицето, така че един Бог знае колко усмивки + вдигнати вежди се превърнали във "видях й по погледа, искаше да е с мен". Не променя факта, че са си свободни съчинения обаче.

И не ме кефи това умишлено дразнене, даване на урок и т.н. Много ми е... ми да, пуберско. Имам и готини познати, които го правят същото - и програмисти има измежду тях  Mr. Green, ами, колкото и да ги харесвам, като разказват някаква такава история, вътрешно се обривам. Показва дефицити - в случая с познатите ми, знам кои са. На този тип от историята не ги знам, разбира се, но определено има нещо, според мен. Просто явно не е толкова ясно видимо.

Едит: И аз съм така обаче, надали голддигърките ходят по заведенията, по които аз ходя. Но все пак - като не ме кефи даден тип, не комуникирам с него. Може и заведение да сменя даже.

# 1 287
И аз имах състудентка, която обичаше дългите разкази. Пътувахме в едно купе на влака, а срещу нас мъж на средна възраст. По едно време човекът я попита дали ѝ духа от вратата, ако не да я затвори. И след това цял ден слушах как разказва на другите - как я попитал, как я погледнал, как се наклонил към нея... Crazy Тогава ми стана ясно защо толкова много мъже я били "харесвали и сваляли". Whistling
Та и този с поршето, гледала го с много яд в очите. Rolling Eyes

# 1 288
Много си беше готин даже:) има си мацки, не го грижа. Говорим за човек поне 195 висок, с хубаво лице, атлетичен, само че не е барнат по метросексуалната мода и не гледа на кръв като мутра.
Значи всъщност за една жена с адекватни критерии хич не е бил нърд Grinning

Да бе, просто имаше хоби да троли златотърсачки-коври, защото както казах- реално е голям паралия, перспективен и щедър.

Честно да ти кажа, при все щедростта и атлетизма му, хобито му е достатъчно странно, за да говори за някакъв характеров дефект, който не го прави особено перспективен или приятен. Не е като да няма хора, които on paper звучат супер - ум, вид, перспективи, обаче имат разни постъпки, които сигнализират за някакви дефицити. Та, само по себе си, хобито му посрива фасадата на "готин пич".

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 14:48 от Nickkie

# 1 289
Той че е изрод си го знае, въпросът е, че 99.99% от жените ще го сметнат за супер готин за парите, ако ще да ги третира като парцали.

И защо да не я троли, след като знае, че тя би му се мазнила фалшиво? Просто е весело. Не е нужно да си рицар за всичко женско.

Общи условия

Активация на акаунт