Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 211
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 320
  • град-държава
Има жени, които са от семейства с възможности, имат собствени домове, образование, работа, която могат да вършат или да не върша, както и пр. осигуровки, които им дават право на избор. С мъж, без мъж няма да останат нито на улицата, нито гладни, ако разбира се няма намесени сериозни пороци.
Извън лиготиите и забавленията, трудно ще се омъжат извън собствената си черга, какво остава за мъж, който печели 3 по-малко от тях. Те просто няма къде да се срещнат например. В повечето случаи са с мъже, които са печелили 3 пъти повече само през ваканциите.
Това в най-семпъл вид. Случаи всякакви. Наистина е добре да можем да хвърляме и по-надалеч в обобщенията.
Аз лично тук съм чела шокиращи истории, но в реала например не съм срещала подобни хора, никога.  
Ако една жена е с мъж, с когото  имат голяма разлика в доходите, златотърсачка ли е, ако си има?

# 1 321
Златотърсачка е при разлика в доходите от 20 до 100 пъти, или голяма разлика в класите. Говорим за търсене на милионери. Ако е на заплата- каква златотърсачка? За мен е съвсем нормално мъжът да има 3-5 пъти доходите на жената, като за начало. Въобще няма да изпитам комплекс, ако мъжът ми изкарва десеторно на моето заплащане. Може- изкарва, що да се оплаквам...

Но аз съм от тия, дето ако останат у дома, имат какво да правят.

# 1 322
  • град-държава
Как ли пък ще ме комплексират доходите на мъжа ми.  Laughing
Златотърсачките също не ми пречат. Всеки има право на своя опит.

# 1 323
  • Sofia
Ако е на заплата- каква златотърсачка? За мен е съвсем нормално мъжът да има 3-5 пъти доходите на жената, като за начало. Въобще няма да изпитам комплекс, ако мъжът ми изкарва десеторно на моето заплащане. Може- изкарва, що да се оплаквам...

Точно. Peace И аз се учудвам, че разлика в заплатите от порядъка на 2-3-4 пъти изобщо се отбелязва като нещо значимо. Thinking Сигурно ще прозвучи адски материалистично, но не си спомням да съм имала дори вятърничаво гадже, който да е бил с близки до моите доходи. Но пък аз съм от жените, които имат склонността да се заглеждат само по мъже, които са нещо повече от тях самите – "повече" в интелектуален, социален, кариерен, финансов аспект... Изобщо, всякак. Peace Но пък съм и с достатъчно високо самочувствие, за да не се чувствам доминирана, комплексирана или ощетена откъм възможности в една такава връзка.

# 1 324
  • София
Как ли пък ще ме комплексират доходите на мъжа ми.  Laughing

И аз това се чудя.
Ако се омъжваш на една нормална възраст, за мъж на близка до твоята и си на заплата, не виждам как би срещнала някой шейх на круиз.
Ще срещнеш друг на заплата или започнал свой бизнес, но едва ли ще тъне в разкош.
С годините, приоритетите и кадърността, някой ще взима повече, после другият може да е на по- добра позиция.
Не виждам драма дори и някой да остане няколко години вкъщи в името на възпитанието и комфорта на детето.
И как може да се мисли въобще, че работата която вършиш вкъщи, не е равна по тойност на тази- в офиса? newsm78

# 1 325
Отказвам се. Правите се на неразбрали.  Stop Peace

# 1 326
  • град-държава
Скрит текст:
Как ли пък ще ме комплексират доходите на мъжа ми.  Laughing

И аз това се чудя.
Ако се омъжваш на една нормална възраст, за мъж на близка до твоята и си на заплата, не виждам как би срещнала някой шейх на круиз.
Ще срещнеш друг на заплата или започнал свой бизнес, но едва ли ще тъне в разкош.
С годините, приоритетите и кадърността, някой ще взима повече, после другият може да е на по- добра позиция.
Не виждам драма дори и някой да остане няколко години вкъщи в името на възпитанието и комфорта на детето.
И как може да се мисли въобще, че работата която вършиш вкъщи, не е равна по тойност на тази- в офиса? newsm78
Изначални ниска самооценка и комплекси предполагам.

# 1 327
Съвсем добре разбирам, но за мен е някаква несигурност да се състезаваш с мъжа си кой ще е по-напред кариерно, особено ако децата страдат от това. Много ясно, че ако единият има късмет и дръпне напред- по-често и лесно мъжът- то другият партньор не е задължен да се хвърли със зъби и нокти в кариерата, за да го настигне.

Розичка, какво ще правиш, ако мъжът ти дръпне с доходите? Ще го оставяш ли? Не ти ли пречи, че печели точно колкото теб? Аз бих го натиснала да увеличи дохода в такъв случай.

# 1 328
Аз си признавам, че най-хубавото ми време беше когато си бях с детето в майчинство.

Нито колективи, нито раб.среда и мийтинги ми се нравеха, а мисълта за публични презентации, оставане след работа и постоянните многочасови контакти и разговори с колеги ме ужасяваха. И не натиснах да уча друго  и да се развивам в популярните поприща.

Ако не беше пустият форум от въоръжени с думи феминистки и кариеристки Mr. Green да ме убеждават през пост колко съм се прецакала да съм домакиня, как мъжа ми щял да ме остави и как съм нямала самоуважение, то нямаше и да се замисля чак толкова за работа. Но си намерих що -годе златният вариант за мен самата.  Peace

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 18:12 от Анонимен

# 1 329
Не съм израснала в патриархално семейство и за мен е нормално жената сама да разчита на себе си и доходите си и да не се заличава като личност.

Друго ми е странно. Много жени се дразнят от златотърсачки, а самите те са си точно такива, ама без "лъскавата" визия. Няма значение дали мъжът ти изкарва само 2,3,5 или 10 пъти повече. Нали той ти осигурява почивките , покрива , образованието на децата и прочие... Никаква романтика няма в това, а обикновено жената върши слугинската работа вкъщи, за да може мъжът да се развива спокойно в кариерата си... Ами не мерси за такъв "прекрасен" живот  Stop

Освен това аз на млади години се обвързах с мъж на моите години горе долу. Не сме изкарвали кой знае какви суми.
За мен е признак на ниска самооценка и комплекси да се обвържа с по-дърт и по-заможен, защото не искам да се трудя да се развивам и да си покачвам сама доходите ...  Sick

# 1 330
За теб, Розичка, е слугинска работа. За други е любов, творчество, уют.

# 1 331
Какво точно значи "жената да разчита на себе си"? Да бачкаш до откат, да отказваш да раждаш повече от едно дете, да бързаш да се върнеш на работа, за да изкарваш пари. И после какво- всички свои разходи си ги покриваш само от своята заплата. Мъжът дори да изкарва повече, няма да дава, щото нали да сме независими...ами странно си е.

За мен е съвсем нормално и много ефективно да има специализация, поне в един период от създаване на семейство. Вместо състезание, поне докато децата са малки.

А при златотърсачките е друго- ще се съгласите, че има голяма разлика между "плати ми университета на децата" и "плати ми силикона и пластичните операции".

# 1 332
Аз вече се пообърках кой за какво се бори, но в съседната тема битието на потребителката с хижата чудесно илюстрира това, за което говори Розичка, та не знам защо се оспорва, че съществуват семейства с такава кофти динамика. Паралелно с това на Контесата, примерно.

# 1 333
  • София
Какво точно значи "жената да разчита на себе си"? Да бачкаш до откат, да отказваш да раждаш повече от едно дете, да бързаш да се върнеш на работа, за да изкарваш пари. И после какво- всички свои разходи си ги покриваш само от своята заплата. Мъжът дори да изкарва повече, няма да дава, щото нали да сме независими...ами странно си е.
Означава този с теб ако се гътне или си бие камшика или теб нещо не те кефи и ти си биеш камшика, да можеш да живееш нормално и да си отгледаш децата. Накратко.

# 1 334
Да де, знам, че ССФ има много здраво семейство, но също така непрекъснато има работещ план за раздяла, в койото ще се издържа сама 100%.

Общи условия

Активация на акаунт