Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 177
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 335
  • град-държава
Розичка, няма нужда да ти е странно. На теб ти харесва начинът, по който искаш и живееш. За другите се отнася абсолютно същото, само техния начин е друг - различен от твоя.
Ти няма как да знаеш кой слугува и дали изобщо го прави и т.н. по редицата.
Златка може да е нямала един лев преди да се омъжи, но бъди сигурна, че в къщата не тя върти парцала, защото мъжът 'и не си знае парите.  Laughing

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 22:27 от Vermilion`

# 1 336
Какво точно значи "жената да разчита на себе си"? Да бачкаш до откат, да отказваш да раждаш повече от едно дете, да бързаш да се върнеш на работа, за да изкарваш пари. И после какво- всички свои разходи си ги покриваш само от своята заплата. Мъжът дори да изкарва повече, няма да дава, щото нали да сме независими...ами странно си е.
Означава този с теб ако се гътне или си бие камшика или теб нещо не те кефи и ти си биеш камшика, да можеш да живееш нормално и да си отгледаш децата. Накратко.
Да де, но това можеш да го направиш винаги.

Не е задължително да си в работен режим 40 години нон-стоп, защото видите ли можело еди какво си.

И с това и без това нещата няма да са лесни ако основният доход е на мъжа и той изкарва 5-6+ пъти повече.
И е факт, че повечето жени в Б-я едвам достигат до 1000лв доход сами, така че е ясно колко ще е добре една жена с 2 -3 деца, без жилище и на заплата. Дори и тя да е 1000лв.  Peace

АЗ затова се спрях на едно дете, защото ще мога да му осигуря добър стандарт и ще мога и да го виждам  все пак, а не да съм затрупана на две работи и да не си виждам децата въобще. Реалист съм.

# 1 337
Ама те и златотърсачките раждат деца. Просто по-скъпо се продават с ясната идея, че ще са трофеи с красива външност и стоят далеч от мръсни чорапи и вмирисани на манджа, просто защото първоначалната сделка е била такава - визия срещу издръжка.

# 1 338
  • град-държава
Ти не знаеш каква е сделката. Просто не знаеш. Остави хората да си живеят. Какво ти пука, след като ти си постигнала желаното от теб?

# 1 339
Изобщо не ги мисля златотърсачките, нито примерните майки и съпруги.
Разговора за тях тръгна от онзи дето се гъбаркал с тях, та аз реших малко женска солидарност да демонстрирам.

# 1 340
Ми много ясно, че ако тя го отреже, а после точи лиги по колата, е имало за какво да я троли.

При златотърсачките дразнещото е, че едва ли не тръгват с идеята, че им се полага богатство по рождение. Като се добави и вулгарния вид и отношение към живота, цялостната картинка не е приятна.

Освен това едно е жената да търси ресурс основно за децата си, друго е да го търси основно за себе си, с цел хедонистичен кеф.

# 1 341
Най-забавното е, че ако в една паралелна вселена се окажете в същия бар/клуб в който аз ще вляза около полунощ, то вероятността да не сваляте поглед от мен цяла вечер е доста голяма.

То и на цирк да отида, не свалям поглед от клоуните, ама това не значи, че се възбуждам от клоуни. А съдейки по форумното ти участие, клоунадата е любимият ти жанр.

# 1 342
Не съм израснала в патриархално семейство и за мен е нормално жената сама да разчита на себе си и доходите си и да не се заличава като личност.

Друго ми е странно. Много жени се дразнят от златотърсачки, а самите те са си точно такива, ама без "лъскавата" визия. Няма значение дали мъжът ти изкарва само 2,3,5 или 10 пъти повече. Нали той ти осигурява почивките , покрива , образованието на децата и прочие... Никаква романтика няма в това, а обикновено жената върши слугинската работа вкъщи, за да може мъжът да се развива спокойно в кариерата си... Ами не мерси за такъв "прекрасен" живот  Stop

Освен това аз на млади години се обвързах с мъж на моите години горе долу. Не сме изкарвали кой знае какви суми.
За мен е признак на ниска самооценка и комплекси да се обвържа с по-дърт и по-заможен, защото не искам да се трудя да се развивам и да си покачвам сама доходите ...  Sick

Там е въпросът. Обвързваш търсенето на партньор с пари, тоест и при теб любовта е функция на парите - просто в обратната посока на тази на златотърсачките - не ти е разрешено да се събираш с някой, който вади повече.
ЗабравИ златотърсачките, забрави домакините и жертващите се за кариерата на мъжа си. Дай да обсъдим нещо по-интересно, а именно сивата зона, която забравяш - двойки, в които и двамата работят, но просто поради различия на сферата имат различни доходи. Там става мътна и кървава.

Учителките, които не вадят допълнителни пари с частни уроци, явно не заслужават любов. Или им е разрешено да се събират само с учители, за да са на едно ниво финансово? Щото там е много лесно с някаква неособена офисна длъжност да изкараш 2-3 пъти повече пари от една учителка. В административния отдел на един кол център можеш да извадиш 2 бона като нищо, колко взимаше една учителка пак? Наистина с повечето предмети можеш с частни уроци или с работа в школа да си изкараш допълнително доход, но трябва ли да се чувства длъжна само и само да е на същото ниво финансово?

Или програмисти да вземем. Не всички взимат луди пари, противно на това, което си мислят повечето. В тази професия можеш да растеш като луд и заплащането варира доста според възможностите. Приятели са ми споделяли, че са започвали на 1500 лв заплата, примерно. Ок, ако ти в този момент от развитието си срещнеш някого, който е с 4-5 годинки опит, съответно е успял да придобие повечко умения и взима с 2-3 бона отгоре? (Моля, мацките с мъжове програмисти, да не ми скачат да обясняват, че с толкова опит би взимал даже повече пари, принципът е важен, не подробностите  Hug)

Какво правим в тези ситуации, питам? Или ако си тръгнала да сменяш поприща? Забраняваш си да се влюбиш в този човек, спираш комуникация, за да ти е по-лесно? Нямаш половинка за следващите 2-3 години, докато натрупаш опит и получаваш повечко пари? Сменяш поприще и моментално захващаш да правиш нещо високоперспективно, за да се изравните финансово?

Да кажеш да ми е краен примерът... ми не е. Не всички са открили половинката в лицето на колега от същата специалност в университета и са имали възможност да растат успоредно.
А ако си на повечко години от 19-20, вече имаш професия и срещаш някого някъде, невинаги в собствения ти кръг, от дума на дума разбираш какво работи и в повечето случаи имаш някаква приблизителна представа за диапазона на заплащането в тази професия. Осъзнаваш, че е 2-3 пъти повече от твоето, какво правиш?

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 22:16 от bambinnah

# 1 343
Ми много ясно, че ако тя го отреже, а после точи лиги по колата, е имало за какво да я троли.
Съмнявам се, че златотърсачките  в бара не знаят на кой мъж е поршето отвън. Но явно той  е толкова зле, че и поршето не му помага.

# 1 344
  • София
Не съм израснала в патриархално семейство и за мен е нормално жената сама да разчита на себе си и доходите си и да не се заличава като личност.

Друго ми е странно. Много жени се дразнят от златотърсачки, а самите те са си точно такива, ама без "лъскавата" визия. Няма значение дали мъжът ти изкарва само 2,3,5 или 10 пъти повече. Нали той ти осигурява почивките , покрива , образованието на децата и прочие... Никаква романтика няма в това, а обикновено жената върши слугинската работа вкъщи, за да може мъжът да се развива спокойно в кариерата си... Ами не мерси за такъв "прекрасен" живот  Stop

Освен това аз на млади години се обвързах с мъж на моите години горе долу. Не сме изкарвали кой знае какви суми.
За мен е признак на ниска самооценка и комплекси да се обвържа с по-дърт и по-заможен, защото не искам да се трудя да се развивам и да си покачвам сама доходите ...  Sick

Два пъти те попитах, ще си дадеш ли детето на ясла след като навърши годинка,защото няма по- важно за теб от съревнованието с мъжа ти?

И какво излиза при теб?
Самочувствието ти на стойностен човек, майка, съпруга се гради на заплатата, която получаваш? newsm78

Тъжно е.

# 1 345

При златотърсачките дразнещото е, че едва ли не тръгват с идеята, че им се полага богатство по рождение. Като се добави и вулгарния вид и отношение към живота, цялостната картинка не е приятна.

Освен това едно е жената да търси ресурс основно за децата си, друго е да го търси основно за себе си, с цел хедонистичен кеф.
Напротив, и златотърсачките раждат. А уж праведната и честна съпруга също търси сигурност чрез децата си, защото никой нормален баща няма да остави майката на децата му гола, боса, гладна и жадна.
Няма нищо лошо да си живееш живота хедонистично. Така както някоя "обикновена" си търси мъж, който да печели 3-4 пъти повече от нея, така и златотърсачката има право да иска лукс за себе си. Така както ти си мислиш че ти се полага мъж, който печели добре, същото право има и тя, само цифрите са подробности.
Просто единият търговец е по-скромен в случая - "обикновената" жена, а другият е по-алчен - златотърсачката.
Ето защо аз избягвам търговските отношения и навремето се хванах с младо момче, а не някой дърт и печелещ тройно, четворно на моята заплата.  Peace  

# 1 346
Златотърсачеството не е ли с по-амбициозни параметри от тройно и четворно? Каква златотърсачка е тая, която продава банички за 600 лв на месец, а мъжът й оправя коли за 2400 лв на месец? Примерно. 

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 14:55 от Nickkie

# 1 347
  • град-държава
В огромна заблуда си, ако нярваш в това. Ще се повторя, но има момчета, които през ваканциите си изкарват вероятно в твоите очи, луди пари. Според мен в представите ти за много пари, всъщност става въпрос за нормални такива. И за теб какво означава дърт? На баща ми жена му е с 12 год по-малка от него, заедно са от около 20 години и не мисля, че е златотърсачка. Нито, че той е дърт.

# 1 348
Скрит текст:

Друго ми е странно. Много жени се дразнят от златотърсачки, а самите те са си точно такива, ама без "лъскавата" визия. Няма значение дали мъжът ти изкарва само 2,3,5 или 10 пъти повече. Нали той ти осигурява почивките , покрива , образованието на децата и прочие... Никаква романтика няма в това, а обикновено жената върши слугинската работа вкъщи, за да може мъжът да се развива спокойно в кариерата си... Ами не мерси за такъв "прекрасен" живот  Stop

За мен е признак на ниска самооценка и комплекси да се обвържа с по-дърт и по-заможен, защото не искам да се трудя да се развивам и да си покачвам сама доходите ...  Sick

Два пъти те попитах, ще си дадеш ли детето на ясла след като навърши годинка,защото няма по- важно за теб от съревнованието с мъжа ти?

И какво излиза при теб?
Самочувствието ти на стойностен човек, майка, съпруга се гради на заплатата, която получаваш? newsm78

Тъжно е.

Laughing  Не съм писала такова нещо , просто обичам работата си, имам интереси извън "да бъда майка и съпруга" , аз си го превеждам като придатък на детето и мъжа.
На година и 6 месеца дадох малката на частна група за няколко часа и се върнах почасово на работа.
На мен майчинството не ми понася просто, имам нужда да си работя.
Правите се на неразбрали.
Погледнете всяка втора тема във форума е колко са досадни домакинските задължения и колко изтощително е да си майка , какво ми се чудите, че с 2 изречения синтезирам темите от този форум....  newsm78  

# 1 349
Много са ти плоски разсъжденията, ще прощаваш. Защо мъж трябва непременно да се търси? Аз например моя не съм го търсила.
Мога да дам пример с колеги от университета - жената остава в уни като преподавател, а мъжът се развива в приложната сфера и съответно печели не два-три, а десет пъти повече от нея. Какво следва според теб? Че на жената не й достигат пари, за да има право да продължи да обича мъжа си? Или че не са равностойни? Ама направо ми се повръща от измерването на стойността на човека единствено с дохода му  Sick В крайна сметка пенсиите им са съпоставими, та явно са били равностойни, за да докарат заедно до пенсия.

Общи условия

Активация на акаунт