Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 138
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 455

Аз предпочитам да коментирам темите на абстрактно ниво .

Дам, разбрах.
Напълно достатъчен е отговорът.

Цитат на: bambinnah
Описваш как е най-добре според теб "по принцип", но не следваш принципа.

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 14:11 от bambinnah

# 1 456
Много се омота розичката - уж жената да развива кариера, да вади същите пари като мъжа си и изведнъж тя била на 4 часа, колкото да не изгуби форма. Ех, ама като си съчинявате, поне бъдете последователни Outta Joint

# 1 457
За мене пък е неразбираемо , всяка тема да се свежда до една или две персони от форума.
Трябва ли да съм ходила на война, за да имам мнение за войната ?
Никъде не съм се фукала с кариера и пари, явно четящите така си го тълкуват.
За мен е доста странно да се фукам пред разни анонимни жени, да не съм луда  Stop

# 1 458
  • град-държава
Не, но предвид осъдетелните заключения и апокалиптичните прогнози, които си позволяваш се очаква, поне да спазваш принципите, които защитаваш. Иначе просто ставаш за смях.  Laughing

# 1 459
Защо , аз си спазвам принципите да не седя дълго време без работа заради себе си най-вече.
Това няма нищо общо с връзката с партньора ми, самочувствието ми и т.н.
И наистина не разбирам защо всяка тема трябва да се свежда до дадена персона.

Аз на лични съм доста утчтива и отговарям на въпроси, ако някой се интересува конкретно от моята особа.
Не намирам за особено смислено да се изповядвам пред една камара анонимни жени.

# 1 460
За мене пък е неразбираемо , всяка тема да се свежда до една или две персони от форума.
Трябва ли да съм ходила на война, за да имам мнение за войната ?

Не, но е добре, ако си ходила, да си се придържала към собствените си критерии за храброст.
Тоест не да се пишеш героична и да съдиш дезертьорите, а в същото време да си се крила в окопите.
И да очакваш "Евала" за приказки.

# 1 461
  • град-държава
Ами, че ти си в неравностойна връзка.  Mr. Green

# 1 462
 Ами да, и в един момент на мъжа ти ще му дотежи само той да внася в касичката, пък ти за 4 часа, колкото да се разходиш и да поклюкариш с колежките. Не че е лошо де, напротив, само че е странно да напираш жените да изкарват, колкото мъжете си, пък ти да го даваш полека и без зор.

# 1 463
Интересна тема. Ще се сверявам и аз.  Laughing

# 1 464
Дами, съчинявате си !  Peace
Нито знаете работата ми каква е, нито нищо...
Няма да се обяснявам публично, на лични може.
Никога не съм чакала "Евала!" за писанията ми.
Харесва ми да чета и да споделям мисли.

# 1 465
  • София
Вижте мили съфорумки, аз се абстрахирам от персоната си.
Говоря точно за онези случаи, при които има пасивна агресия от страна на мъжа към жената.

Ако трябва да коментирам само на база личен живот, то аз съм на 4 часа работа, имено за да прекарвам време с детето си, да се храни то здравословно, да излиза на чист въздух и т.н.
Ясно е, че с 4 часа никаква кариера не градя, но и не загубвам трудови навици.

Извинявай, ама твоята стана като на ма ко- не работи, няма свекърва, ама нАучен труд написа как трябва да се ходи на работа рано- рано, пращайки децата на ясли и каква е психиката на свекървите. Mr. Green

# 1 466
Това пък с трудовите навици е толкова смешно...все едно ще забравиш как се пише мейл. И без това 95% от дейностите са писане на мейли. Точно за 2 седмици трудовите навици ще са такива, каквито са били винаги, даже може да си по-ефективна, ако са минали години и си поумняла.

Това за офис позициите, не знам за акробатичните танцьорки как са нещата.

Иначе лежерна работа на 4 часа става по-хубава, ако мъжът печели наистина много, надвил си е на масрафа и не ти гледа в канчето защо не си на осем часа. Щото когато неговият доход надвиши 10 пъти твоя и се справяте, общо взето е ясно, че няма нужда да се работи за спорта. И ако е свестен човек, няма да ти стъпи на врата да си супер домакиня.

# 1 467
Направихте я на салата тази девойка. При това много методично.

# 1 468
  • София
Да, все пак трябва всеки с малко акъл и желание за индивидуално развитие, дръзнал да не бъде мама за пример, да се приравни на сметкаджийка без самочувствие само за издигане в собствените си очи, което е жалкарско.

Момичетата с финансова зависимост от мъжа си, който ги тормози- тъпа си, че си се насадила така
Жените, които искат някаква финансова независимост и собствена кариера- тъпа си да си мислиш, че една заплата е като две
Тези, които имат възможност да се издържат и са казали чао на някой негодник- тъпа си,че си оставила децата без баща

# 1 469
Аз пък мисля, че Розичка я е яд на жените, на които не им е първа грижа да заработват насъщния и иска да ни убеди, че мъжете с пари не ни се полагат. А инак си работка на 4 часа, ма за другите бърза да каже...

Общи условия

Активация на акаунт