Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 128
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз обаче не й разбрах тезата. Да не търсим мъже с пари? Да не позволяваме на мъжа да вади повече пари? В смисъл, аз съм ОК и двамата да вадят максимума на възможностите си. Няма да се радвам, ако лесно настигна и задмина мъжа си. Ще се радвам повече, ако все не успявам да го задмина и все вади няколко пъти повече...хич няма да се радвам и на мъж с ограничен потенциал за растеж на доходите. Но може би Розичка специално го е избирала да е малко инертен или в сектор, в който и да си скъсаш задника, няма да си високо платен.

# 1 471
Аз пък мисля, че Розичка я е яд на жените, на които не им е първа грижа да заработват насъщния и иска да ни убеди, че мъжете с пари не ни се полагат. А инак си работка на 4 часа, ма за другите бърза да каже...
Човек по себе си съди.  Wink На никого не ме е яд.
Разгадавам форума малко по малко.
Всеки си мисли, че му завиждат.  hahaha Ми не, не завиждам и не ме яд на никого. Sunglasses

Но тъй като явно някои потребителки ползват форума за психотерапия , веднага си признавам, че съм супер зле, с мъж некадърник и неудачник, само злобея по форумите, яд ме е на разни жени и така ... И много завиждам естествено, комплексирана и без самочувствие...  smile3518

Аз не ползвам форума с цел психотерапия и не ми дреме от мненията на анонимни. Доста предвидими реакции за мен след 1 единствено написано абстрактно мнение.     

# 1 472
Каква е разликата между абстрактно и неабстратно мнение?

# 1 473
  • град-държава
Минала съм през два държавни по история на изкуството. Абстакционизъм дори ми се беше паднал на единия, но честно, нямам никакъв спомен да става въпрос за измишльотини.  Thinking

# 1 474
Доста предвидими реакции за мен след 1 единствено написано абстрактно мнение.      

Не, доста предвидими бяха реакциите след като се оказа, че "коментарите на абстрактно ниво" са в (рязък) контраст с действията на конкретно.
И нормално.

Цитат
Каква е разликата между абстрактно и неабстратно мнение?
Явно "абстрактно мнение" е новата дума за "измислям си". Нали разбираш, абстрахираш се от това какво прави собствената ти персона и раздаваш акъл/съдиш другите за същото нещо  Crazy

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 01:43 от bambinnah

# 1 475
......Ще се радвам повече, ако все не успявам да го задмина и все вади няколко пъти повече...хич няма да се радвам и на мъж с ограничен потенциал за растеж на доходите. .....
Има мъже, които нарочно си взимат жена, която няма шанс да им настигне доходите, а като й направят 1-2 деца, са спокойни, че шанса това да се случи е абсолютно нулев. Просто егото им е толкова крехко, че биха се сдухали яко, ако започнат връзка с жена с равни или по-големи доходи. Няма да забравя как един заможен мой приятел откровено си каза, че иска бъдещата му жена да изкарва доходи в пъти по-малко от него и да няма мъже наоколо в работата й. От което аз си правя следните изводи:
1. Ниско самочувствие и комплекси от финансово независими жени от неговата черга
2.Търси някоя, над която да доминира.
Аз не приемам това за нормално. В случая тези мъже, търсят някоя жена, която да им е удобна на тях. Това за мен не е любов.

Като съм чела тука темите често съм срещала мнения на потребителки, колко е несправедливо, че децата скапват само на кариерата на жената и колко е досадно да се бърше прах и трохички след мъж и деца. Навързвам си картинката.
Ако Х има един имот, печели хххх пари, У също си има имот и печели горе долу същите пари, дали Х ще се прави на разсеян и няма сам да си забърсва трохичките, дали пък няма да прогледне колко е досадно за У да бърше прах ?
Дали няма Х да се старае повече за У, защото тя не му е в кърпа вързана ?

Всъщност битовизмите са най-малкия проблем в случая. Никоя жена не е длъжна да бъде емоционален слуга на мъжа си, да му бъде удобна, да спре да се развива само и само крехкото му его и пишката му да не се счупят. Нима не сте чели точно в този форум самопризнания, че мъж ще се намуси от факта, че ще му се развали комфорта ако жена му реши да се върне на работа, или че ще му се налага да се грижи за малки деца докато тя е в командировка ?

Жените от Ориента са си свикнали да са в услуга за мъжа, децата и къщата. Жените на Запад са независими финансово и въобще не им се налага да търпят мачовски разбирания как един мъж трябвало да печели в пъти повече и да се съобразяват с нечие его. В резултат мъжете си взимат разни от източна Европа, защото са по-послушни и покорни. Как да си направя  извода, че този тип мъже обичат жените си? Те просто обичат идеята да доминират над някого, да се чувстват повече от някого, пък дали ще е Пенка или Иванка няма значение... Такива връзки не са духовни, а главно хранят егото на мъжа, а жената трябва да се съобразява със семейната обстановка и да е имала някакъв потенциал за развитие, то с такъв мъж, той бива попарен.
By the way, нищо ново не пиша. От реала и форума са ми примерите.

# 1 476
Розичка, а какви са твоите шансове да настигнеш финансово мъжа си, докато работиш на 4 часа?

# 1 477
Не съм глупава и знам, че не ме питаш от интерес към мен, а за да има сеир във форума и да е весело.  Party
Който се интересува, на лични отговарям само. bowuu
Знам , че тука има потребителки, които и майчиното мляко си изпяват, аз не желая.  Peace

# 1 478
Аз нямам интерес към теб, Розичка, а към аргументите, с които разполагаш в защита на своята теза. Ако имаш аргументи, разбира се. Ти беше тази, която размаха пръст на омъжените за мъже с по-високи доходи.Ти беше тази, която извиси глас за необходимостта жената да е равноправна на мъжа и да се развива с него. Ти беше тази, която написа, че работи на 4 часа. Очаквам твоите аргументи как се съвместяват болднатите три изречения. Не лична информация, а аргументи.

# 1 479
Няма размахан пръст в мненията ми, разгледах си ги. Аргументите сьщо са там.
Сега ако реша да падна на ниско ниво на водене на спор, ще писна, че някой май се е разпознал и затова му се струва мое мнение като размахване на пръст, че е изтривалка, скучна домакиня и т.н., че никнейма ти нещо не е както трябва, че има тука яд и злоба, но не съм от този тип потребители. Пиша си мнение, на никого не размахвам пръсти.

# 1 480
  • София

Има мъже, които нарочно си взимат жена, която няма шанс да им настигне доходите, а като й направят 1-2 деца, са спокойни, че шанса това да се случи е абсолютно нулев. Просто егото им е толкова крехко, че биха се сдухали яко, ако започнат връзка с жена с равни или по-големи доходи. Няма да забравя как един заможен мой приятел откровено си каза, че иска бъдещата му жена да изкарва доходи в пъти по-малко от него и да няма мъже наоколо в работата й. От което аз си правя следните изводи:
1. Ниско самочувствие и комплекси от финансово независими жени от неговата черга
Аз не приемам това за нормално. В случая тези мъже, търсят някоя жена, която да им е удобна на тях. Това за мен не е любов.

Като съм чела тука темите често съм срещала мнения на потребителки, колко е несправедливо, че децата скапват само на кариерата на жената и колко е досадно да се бърше прах и трохички след мъж и деца. Навързвам си картинката.
Ако Х има един имот, печели хххх пари, У също си има имот и печели горе долу същите пари, дали Х ще се прави на разсеян и няма сам да си забърсва трохичките, дали пък няма да прогледне колко е досадно за У да бърше прах ?

Всъщност битовизмите са най-малкия проблем в случая. Никоя жена не е длъжна да бъде емоционален слуга на мъжа си, да му бъде удобна, да спре да се развива само и само крехкото му его и пишката му да не се счупят. Нима не сте чели точно в този форум самопризнания, че мъж ще се намуси от факта, че ще му се развали комфорта ако жена му реши да се върне на работа, или че ще му се налага да се грижи за малки деца докато тя е в командировка ?

Жените от Ориента са си свикнали да са в услуга за мъжа, децата и къщата. Жените на Запад са независими финансово и въобще не им се налага да търпят мачовски разбирания как един мъж трябвало да печели в пъти повече и да се съобразяват с нечие его. В резултат мъжете си взимат разни от източна Европа, защото са по-послушни и покорни. Как да си направя  извода, че този тип мъже обичат жените си? Те просто обичат идеята да доминират над някого, да се чувстват повече от някого, пък дали ще е Пенка или Иванка няма значение... Такива връзки не са духовни, а главно хранят егото на мъжа, а жената трябва да се съобразява със семейната обстановка и да е имала някакъв потенциал за развитие, то с такъв мъж, той бива попарен.

Розичка, нищо ново не пишеш, да. Peace
Като ма ко,набиваш едно и също, независимо, че правиш точно обратното на това, за което пледираш.

От целият ти ферман аз разбрах, че ти си недоволна от ситуацията, в която се намираш.
Че мъжът ти изкарва много повече от теб и се чувстваш и парично, и емоционално зависима, защото трябва да компенсираш и останалите 4 часа, и недостигащия ти доход, със слугинстване вкъщи.

Така стигаме пак до това, което ти бях писала поне два пъти- лошо е да си градиш самочувствието само на база изкарваните пари и по- точно, съревновавайки се с мъжа си.
Жената има много достойнства, които в брака изпъкват и няма как да бъдат оценени в пари.

# 1 481
Скрит текст:

Розичка, нищо ново не пишеш, да. Peace
Като ма ко,набиваш едно и също, независимо, че правиш точно обратното на това, за което пледираш.

От целият ти ферман аз разбрах, че ти си недоволна от ситуацията, в която се намираш.
Че мъжът ти изкарва много повече от теб и се чувстваш и парично, и емоционално зависима, защото трябва да компенсираш и останалите 4 часа, и недостигащия ти доход, със слугинстване вкъщи.

Така стигаме пак до това, което ти бях писала поне два пъти- лошо е да си градиш самочувствието само на база изкарваните пари и по- точно, съревновавайки се с мъжа си.
Жената има много достойнства, които в брака изпъкват и няма как да бъдат оценени в пари.
Фантазирай си на воля за мен и колко съм нещастна, нископлатена, слугиня и т.н.  Peace

# 1 482
Свободна си да пишеш каквито мнения пожелаеш, Розичка. Добре е обаче те да са подкрепени поне с минимални аргументи. А твоите не са. Все още не си обяснила с аргументи как се съчетава независимостта от мъжа, равноправието с мъжа и развитието на жената наравно с мъжа с работенето на 4 часа. Освен да приемем, че този мъж също работи на 4 часа и изкарва толкова малко колкото жена с подобно работно време. В такъв случай, тезата за равното им развитие има смисъл, да. Но пък този случай едва ли е приемлив за повече от 5% от хората, притежаващи нещо, което наподобява на здрав разум.

# 1 483
  • град-държава
Тук има повече истории на жени с деца, професия, работа, домакини и всичко в едно, които са омъжени за пълни мухльовци и тъпанари, че дори ги издържат. Изневеряват им, унижават ги, обиждат ги. За някои от тях, един шамар дори е в реда на нещата и позволяват във всеки един ден от скапаното им ежедневие да бъдат мачкани. Много повече от историите с доминантния паралия.
Жалкото в тези случаи е, че тези жени идват от семейства, в които им е набивано в главите, че не струват, ако и ако...
Както розичка набива глупости от същия този шит.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 10:33 от Vermilion`

# 1 484
  • София

Фантазирай си на воля за мен и колко съм нещастна, нископлатена, слугиня и т.н.  Peace

Не си фантазирам нищо, Розичка- ти го пишеш, обяснявайки как се чувства жена в твоето положение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт