Германска нова медицина - 9 тема

• 21 850
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
благодаря за мнението ви Simple Smile

ключицата с какво е свързана ?

румид,
Ключицата е мезодерма.
Доколкото съм запозната, БИОЛОГИЧНИЯТ СМИСЪЛ е най-вече функцията да носи теглото. Също и да ограничава движенията на врата и на ръката.

КОНФЛИКТЪТ е по отношение на проектите в живота. Обезценяване по отношение на товара, който носим и усещането, че сме неспособни от гледна точка на вярванията си.
Възможно е да има и усещането за "дълг",  "не можах да се опра/облегна на баща си", "Имам нужда да се опра на баща ми, за да порасна". Необходимост да излезем от ситуация, в която се чувстваме затворници, нужда да я "счупим" и да избягаме. Да се чувстваш подчинен на лошото. Силен пресинг по отношение на отговорностите.
ВЪНШНАТА ЧАСТ на ключицата (откъм рамото) - обезценяване, че не можем да прегърнем желания човек.
ВЪТРЕШНАТА ЧАСТ НА КЛЮЧИЦАТА (към  гръдната кост) - усещане за раздяла; обезценяване, че не можем да отдалечим нещо или някого.

# 91
Здравейте,

Има ли някъде събрана цялата информация от предишните теми, както и снимките, които са споделяни тук от Кристиян?
Започнах да чета всичко отначало, но инфото е огромно!

Моля, ако някой разполаага с инфо да ми пише!

Благодаря предварително!

# 92
Здравейте,

Има ли някъде събрана цялата информация от предишните теми, както и снимките, които са споделяни тук от Кристиян?
Започнах да чета всичко отначало, но инфото е огромно!

Моля, ако някой разполаага с инфо да ми пише!

Благодаря предварително!

Ще се радвам и аз да получа информация, която няма в темите, както и тези снимки на Кристиян.

# 93
аз не си спомням снимки на Кристиян, а съм била в темата, почти съвсем от началото
имаше разни теми, из разни алтернативни форуми, на изместили се оттук, има и фейсбук група - може би, да питате там

# 94
Аз започнах да чета всичко още от 1 тема и видях, че са коментирани - снимки и инфо.
Имало е и създадена поща в абв, както и в допълнителни сайтове са качвани снимките. Днес обаче, нищо от това не е активно!

Все пак, ако някой разполага с повече инфо ще съм благодарна да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт