Звездни компромати - 325 част

• 100 856
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • Tам през Атлантическия океан

Аууу , 'що не си е оправила долу кривите зъби  Crossing Arms
Иначе си е Ок с грима  Wink естествена , семпла , непретнециозна  Grinning

# 707
  • Gotham City
Найлонита и Перуканчо са били заедно на някакво яхтено парти имат споделени клипчета в инстасторити  Mr. Green

# 708
Някъде бях гледала едно интервю на Сия, която казва, че като малка родителите й дали пари да си оправи кривите зъби, а тя решила да отиде на екскурзия и така си останало и до днес. Обича си ги и не мисли да променя нищо, защото й напомняли за времето, когато била свободна птица и обикаляла света.
Скрит текст:

# 709
Джагър е спал сигурно с над 2000 жени, горкия, луди са по него.
По време на брака си с Джерил Хол тя го моли да почне терапия с, която да лекува секс зависимост,  той толкова се излекувал, че преспал и с терапевката.  Simple Smile  Легенди се носят за него, той самият е  една жива легенда. Има нещо в него, определено не е супер красавец или супер мъжествен, носеха се слухове, че и с Джоли са имали бърза афера, докато са снимали видеото към "Anybody seen my baby".
Има нещо в него ,да-пари ,слава-известност,пиар😁

# 710
Интересни снимки на Катрин Деньов и Марчело Мастрояни

Имат 22 години разлика. Когато се срещат през 1970 г. тя е на 27, а той на 49.

# 711
  • София
Е Амал кога беше бременна, кога се разражда. Аз нищо не видях от нея като бременна. Наскоро някой публикува нейни снимки, въобще не й личеше.
И аз от фенките на Риши Виденлиев, публикува чат- пат снимки в инстаграм и все още си ми харесва, но не ми дава да ги споделя.

# 712
Някъде бях гледала едно интервю на Сия, която казва, че като малка родителите й дали пари да си оправи кривите зъби, а тя решила да отиде на екскурзия и така си останало и до днес. Обича си ги и не мисли да променя нищо, защото й напомняли за времето, когато била свободна птица и обикаляла света.
Скрит текст:
Абе тия, дето дават фасадата, си ги е оправила. Много хитро така.  Laughing

# 713
Дженa po btv. За диети говори!

# 714
А каза ли Наско III кой го гледа докато тя е на участия?

# 715
  • Пловдив
А каза ли Наско III кой го гледа докато тя е на участия?
baby_neutral Grinning поне две бавачки!Нали е III-ти  Mr. Green

# 716
Каза, че от днес за първи път вече има бавачка, защото от утре тя започва с участията. Днес за първи път се е отделила от детето, заради предаването.

# 717
Да, повярвахме ѝ.

# 718
  • Пловдив
И сигурно води детето на фитнес със себе си Whistling

# 719
И сигурно води детето на фитнес със себе си Whistling
Отивала сутрин рано на фитнес, докато Наско втори и Наско Трети още спят. Качила е 12 кг, сега ѝ остават да свали само 3.

Кали разделена ли е с бащата на третото ѝ дете? Гледам Черешката и Минчев обяснява, че е герой, че гледа трите си деца сама  Thinking Ако са се разделили, съм го пропуснала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт