Звездни компромати - 325 част

• 100 850
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Кали разделена ли е с бащата на третото ѝ дете? Гледам Черешката и Минчев обяснява, че е герой, че гледа трите си деца сама  Thinking Ако са се разделили, съм го пропуснала  Laughing

Тя каза, че не иска да показва мъжът си, защото бил толкова хубав и не иска да й го открадне някой..

# 721
Не помнех кога е родила Джена, проверих и се оказа преди едва 2 месеца. Май няма друга в жанра, която да се е завърнала толкова бързо.
Кали нямаше ли онзи ден снимки с мъж и децата? Освен ако и него гледа, но децата стават 4.

# 722
не са разделени.

# 723
На мен ми се струва, че всички фолк певици се връщат бързо на сцената след като родят. И Галена, и Емилия..

# 724
  • Пловдив
Найлонита и Перуканчо са били заедно на някакво яхтено парти имат споделени клипчета в инстасторити  Mr. Green
Не е яхтено парти, а откриване на заведение в София, което май е негово  Peace

# 725
  • Gotham City
Найлонита и Перуканчо са били заедно на някакво яхтено парти имат споделени клипчета в инстасторити  Mr. Green

Мммм пред тях ми се стори, че се виждат яхти, ако не са прокарали морето до София, но може и да греша, нямам идея

# 726
  • Пловдив

Мммм пред тях ми се стори, че се виждат яхти, ако не са прокарали морето до София, но може и да греша, нямам идея

Grande Bar &Dinner Restaurant
гр. София, Резиденция Бояна, База БФС

# 727
Снимката на Кали е от преди 1 година. И как така ги е отгледала "сама" тези деца, когато майка й помага, а и бащите на децата й помагат с пари. Самата тя е казвала в интервюта, че винаги, когато й се налага нещо спешно, може да им звънне и да ги вземат при себе си. Вероятно има предвид, че ги е отгледала без детегледачки.

# 728
Роналдо става баща на близнаци http://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/55085-dzhordzhina-shte-dari-krist … naldo-s-bliznaci/

Нещо не ми се вярва бебетата да са заченати по естествен път, но както и да е, важното е да се родят живи и здрави.

# 729
  • Rock & Roll feeling ...
Емили Ратайковски +18
Скрит текст:

# 730
Никол Кидман за юлския брой на InStyle.
Скрит текст:

# 731
Грам бръчка не са й оставили на Никол, всичко са заличили. Да бяха оставили поне една-две от кумова срама  Grinning
Снимките са страхотни иначе, Никол също.

# 732
Мдам, на абитЮрентка са я направили Crazy

# 733
Емили Ратайковски +18
Скрит текст:
Това момиче има някакъв проблем със себе си, комплекс ли, що ли...

# 734
Днес Гугъл почита великата Заха Хадид...
https://www.google.com/doodles/celebrating-zaha-hadid

http://www.dnes.bg/zvezdi/2016/04/04/zaha-hadid-arhitektkata-koi … meni-sveta.298311

Незнам за вас, но на мен лично много ми липсва тая жена и нейната креативност.. Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт