Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 42 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
За целулит мисля, че масажиране с утайка от кафе не е противопоказно. Кофеин ако е останал някакъв е минималнлно количество, който я проникне през кожата, я не. И без това се препоръчва употребата на скраб за тяло за обновяване на кожата в борбата срещу стриите. Мисля да си забъркам един с утайка, кафява захар и някакво масло и докато мога да се скраб-ирам.

# 286
Кети, как се казва това мазило с бръшлян?

# 287
Точице, честит юнак. Представям си реакцията ви, като сте разбрали  Grinning Ама важното е всичко да е наред, пък пола е най-малкото нещо.  bouquet
На мен доктора на първата ФМ ми каза, че спокойно мога да спра приема на фолиевата киселина и така и направих. Замислям се на моменти дали да не си взема Pregnacare, че много мой познати ми го препоръчаха и при бременност, и при кърмене... но не съм решила още  newsm78
Аз по принцип си използвам утайка от кафе, само че го смесвам с кафява захар и кокосово масло. И сега продължавам да го правя, ама на моменти ме хваща мързела и процедурата я прави 2-3 седмично. След баня се мажа с Гарниер (имат един лосион за много суха кожа) на местата с целулита и после с другите продукти за стрийте. Пробвах един път с мас... обаче хич не е моето нещо... направо ми прилошава от миризмата... Та вече на идея си нямам с какво точно да се мажа.

# 288
(ох, писах, писах и спря тока и всичко ми замина Tired)

Точи, искрено ме разсмя! Да е живо и здраво! Представям си каква е била изненадата, защото и на нас все ни казваха девойка, а на генетичния тест излезе момче! И всъщност и аз бях много изненадана от този резултат! Щом имаш момче и момиче, значи имаш опит и с двете  Hug

Аз спрях витамините пък. От Прегнакеър-а с омега 3 почна да ми се гади и след като повърнах от тях, реших да ги спра. Споделих на доки и тя ми изписа Огестан, но не съм си ги купила още. И не съм сигурна дали искам. Иначе не пия и фолиева киселина вече, но мисля, че тя се пие до 4 месец най-много, после се спира. Поне с баткото ми бяха казали така.

Аз си имам абитуриент днес Flutter Моето момче се дипломира днес в градината и наесен е 1 клас! Трети пореден ден сме на тържество в градината, но днес е официалното и много се вълнувам Heart Eyes

Варненки, отново никой не реагира на поканата ми за лекцията и кафенце утре! Аз повече покани няма да отправям. Ако все пак някой реши, да ми пише!

# 289
Пърпъл, Лизи, благодаря ви   Heart Eyes
Лизи, сега ли чакаш пак момче?!? Аз това явно съм го изпуснала. Спомням си, че БХС нещо не ти беше наред, но след това съм пропуснала информацията...
Като ми свърши Пренатал-а ще си взема Огестан за разнообразие, че имал колаген, много добре действал ма нокти и коса, в началото вземах и Биозин, мн добре се чувствах.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 10:55 от Tochica3

# 290
Преди години редовно се скрабирах с утайка от кафе и имаше видим ефект (разбира се, съчетано с много вървене и редовни упражнения). След това останаха упражненията и мазането, а като почнахме да правим бебенце, спрях да се мажа, започнах пак с утайката и до преди месец се търках, но после ме хвана страх, че на бебето много кафе ще му стане, пия едно сутрин, отделно тези масажи.. Сега мисля с една четка с естествен косъм да се потъркам малко и да видим  Mr. Green

Мазилото се казава Антицелулитен гел  Joy каква изненада, нали! Купувам го от една билкова аптека, другаде не съм го виждала.

# 291
Да, да! Второ момченце ще си имам, явно ми е писано да съм мъжка майка Mr. Green От една страна много исках момиченце, но от друга с момче ще ми е много по-лесно, защото вече знам как се гледа, а и всичко пазя от баткото.

# 292
Извинете да питам нещо тъпо... усещам като пулсиране и бълбукане от вътрешната страна на влагалището.  Имате ли идея какво е това? Дребното ли шава, контракции ли, нямам идея какво е??!!

# 293
Само в генетичния тест е истината.Вчера с ММ се видяхме с една приятелка и като почнахме едни теми за прегледи и бебешоци..Тя до последно е чакала момче,а е родила момиче.Всичко и е било подготвено за момче и като по филмите в родилната зала изненада.  Grinning

# 294
Да ви питам някой има ли проблем с пъпки по гърба? Спомням си, че и с първата бременност ми бяха излязли и ето сега пак! Като не съм бременна нямам никакви пъпки, а сега целия ми гръб е в гадни пъпки, ужасно е!

# 295
Мазилото се казава Антицелулитен гел  Joy каква изненада, нали! Купувам го от една билкова аптека, другаде не съм го виждала.
Мдам, много оригинално!
Лизи, тъкмо ще имате повод да обмисляте варианти за трето  Laughing
Спомням си един познат на мой познат с три момичета и женска котка - прави последен опит за мъжко, при което му се раждат близначки  Joy
Стефи, чак не ми се вярва, че мо е да се случи това в нашето съвремие...но си е шок, не че е лошо, но като има човек друга нагласа...

# 296
  • София
Ейй момичета, много вълнуващо с разбирането за пола  Grinning Shocked

Аз трябваше да съм на втора ФМ чак юли месец в 24 г.с., но сега заради проблеми с кръвта ще ходя в петък да ме видят на Доплер. До момента 1 път ми казаха момче, но ще е голяма изненада ако кажат в петък момиче. Много се вълнувам вече Hug

Лизи, аз нямам кожни проблеми, но една приятелка имаше и мажеше с нещо.

# 297
Точи, аз съм навита за трето по принцип, ама нека първо второто да родя живо и здраво Joy И с възрастта малко ще е зор, но има време  Mr. Green
У дома и котката е мъжка даже Joy Joy Joy

# 298
Точи, аз съм навита за трето по принцип, ама нека първо второто да родя живо и здраво Joy И с възрастта малко ще е зор, но има време  Mr. Green
Joy Joy Joy
При мъничкия най-трудно ми беше забелването-така и неуспяхме, ад просто...иначе не бих казала, че искат различни грижи.

# 299
Joy Joy Joy
При мъничкия най-трудно ми беше забелването-така и неуспяхме, ад просто...иначе не бих казала, че искат различни грижи.

От това ме е много страх....

Общи условия

Активация на акаунт