Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 482
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
desito92 ти си близо до моята история, само където аз съм с диагностицирано Хашимото и с най-ниско tsh 4.8 и най-високо 26.
Това, което аз си мисля и ми се иска да вярвам в него е, че щом можем толкова бързо да го вдигаме би трябвало и с терапия бързо да го сваляме  Praynig
Дано да го вкараш бързо в норма, а за антителата не ги мисли сега - моите и те са в пъти над нормата - казаха ми да не ги мисля на този етап, а живот и здраве да свалим tsh при + тест - имуновенин за тях.
Отивай бързо да ти корегират дозата и ти стискам силно палци да го свалиш бързо Hug

# 76
Момичета, обърках се от толкова четене. Освен генетичните, започнах да чета и за имунологични изследвания при доц. Конова и съвсем се обърках. И тях ли трябва да направя или те се правят при лоши генетични? Имам предвид антифосфолипид. антитела и НК клетки. Извинявам се за постоянните въпроси?

# 77
Хубаво е да направиш и имунологията, за да може да се назначат вливки, ако има основание за това.

# 78
Знаете ли горе-долу какви точно изследвания и цена, защото гледах някакви пакети по 600 лв. ? То ако трябва няма проблем, но все пак да съм подготвена.

# 79
На мен генетичните + имунологичните ми излязоха 350 лв.

# 80
  • София
D&G,

отиваш при имунолог и той ще ти назначи изследвания, които са подходящи за теб - с твоите мутации и твоята анамнеза.

Аз съм правила част от изследванията миналата година, след това съм следила витамини, но пуснах едно допълнително едва вчера, защото зависи от нещата, които са ми се случили през това време.

# 81
Прави сте, ще направя генетичните и после с тях ще се консултирам, а не да си назначавам сама разни изследвания Simple Smile

# 82
  • София
Бях на ранен скрининг днес. Взеха ми кръв и после ехограф(фетална морфология).
Всичко е наред, гледа кръвотока и е добре. Няма никакви проблеми и е момче  Laughing  Май за мъничко ще си отдъхна, макар че те лошите неща се случват и след 12 седмица.

# 83
  • София
Браво, Дези!  Hug
Ти сега си мисли само за хубавите неща  Hug

# 84
Дези, браво, все такива хубави новини да има! Ти иначе на някаква терапия ли си?

# 85
  • София
Фраксипарин 0.4 всеки ден. 
Иначе си взимам и метилираните добавки, еутирокс. Това е.

# 86
Дези, честито юначе !
Радвам се, че всичко е наред. Все така с хубави новини да идваш Grinning

# 87
Дези, чудесни новини.  bouquet  Стискам палци на всички кандидат мамчета всичко да е ок и с тях. Давате ни много надежда и положителен заряд.

# 88
Дези, не мисли за лоши неща. Опитай се да поотпуснеш душицата. Знам, че е лесно да се каже, а е трудно да се изпълни, но по-добре бебчо да усеща положителни емоции от мама, за да му е добре и на него. Този път всичко ще е наред.  bouquet Heart Eyes

# 89
Момичета чакам вторият ми цикъл да дойде закъснява ми с 5 дни това нормално ли е според вас да има аномалии и при втория цикъл .

Общи условия

Активация на акаунт