Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 483
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Момичета ,витамин В12 ми е 208,3-при референтни стойности 141-489, а витамин Д тотал е 68,5 при реф.ст-ти 50-120,според вас ниски ли са?

# 91
renidimova
Б12 май е нисък, но не знам някой лекар дали ще го вземе на сериозно имайки в предвид, че е над долната граница...
Мисля, че трябва да е около 400

# 92
здравейте момичета,незнам дали съм в правилната тема,но бях вчера при доктора и той ми каза,че няма развитие плодното сакче или е твърде малко за 6 дни от 7 мм на 7,5 мм..много съм отчаяна..той предложи да изчакаме максимално до 10ти и тогава в болницата..някой може ли да ми каже нещо обнадеждаващо...

# 93
  • София
Magico,
Изчакай следващия преглед, може пък просто да закъснява с развитието.

Рени,
Могат да се вдигнат и двете - изчакай Сигридов да ти каже на прегледа.

Beyonce,
Може да има аномалии с втория цикъл, не се притеснявай.

# 94
Благодяря..не мога да опиша какво се случва в душата ми..щом някой е повярвал в добрия изход на нещата ми дава някаква макар и мъничка надежда..

# 95
здравейте момичета.... искам да споделя с вас проблема си... в понеделник 29/05 си правих тест за бременност -14 дена след бебеправене.. излезе положителен и пишеше че съм 1-2 седм бременна. Вчера обаче забочнах да кървя вечерта с леки предменструални болки ... стреснах се много и понеже имах още един тест си го направих веднага и беше отрицателен Sad((((( плаках ...плаках и пак плаках...много ми е гадно не знам каква е причината ..имам момиченце на 1год и 8месеца забременях много бързо първия път.. май трябва да отида на гинеколог може да успее да види какъв е проблема...Sad(((

# 96
  • София
Kalidasa,
Може да е било биохимична бременност, а може и дефектен тест да си случила първия път. Закъснението е много малко, за да се съди по него за бременност.
Не пречи да отидеш на гинеколог, но не съм сигурна че ще може да ти каже нещо.
Стискам палци да успеете следващия път  Hug

# 97
Kalidasa, не се отчайвай. Та ти си имаш малко детенце, значи пак ще успееш. Понякога като се хващаме така силно за идеята, че трябва да забременеем сами си пречим. Случват се всякакви неща, които не зависят от нас. За твое успокоение отиди на лекар. Може би е трябвало да пуснеш кръвен тест, той щеше да те ориентира дали наистина е имало поне някаква имплантация. Стискам палци за скорошен успех.

# 98
Здравейте момичета, въпроса не ми е точно по темата, но не намерих подходяща тема, извинявам се предварително...та след извънматочна бременност съм, вече не е нужно да се пазим от три месеца работим по въпроса но нищо, този месец съм с хваната овулация в левият яйчник, но ми е отстранена лявата тръба...това значи ли че нямаме шанс този месец...здравата тръба поема ли функцията на липсващата...благодаря предварително Simple Smile

# 99
  • София
При отстранена едно тръба, другата компенсира. И да може да "улови" яйцеклетката от яйчника без тръба

# 100
При отстранена едно тръба, другата компенсира. И да може да "улови" яйцеклетката от яйчника без тръба
Благодаря ти много за бързият отговор Hug, вече го бях отписала тоя месец

# 101
  • София
Късмет

# 102
Kalidasa,
Може да е било биохимична бременност, а може и дефектен тест да си случила първия път. Закъснението е много малко, за да се съди по него за бременност.
Не пречи да отидеш на гинеколог, но не съм сигурна че ще може да ти каже нещо.
Стискам палци да успеете следващия път  Hug

Delisardeli,  и аз мисля че може да е било биохимична бременност...та, дали има дефектни тестове....така ли мислиш че гинекологът няма да може да ми каже кой знае какво...честно казано и моето усещане е такова:-(

вече почнах да си мисля че е от един чай който пих с най-различни билки а и пиех всяка вечер по 1-2 чаши вино...абе вече почвам да си мисля че всичо може да е повлияло....благодаря много за подкрепата!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
  • София
Kalidasa, чаят и виното нямаше да попречат на имплантацията, ако всичко е било наред. Но може и просто да ти е закъсняло повече - случва се.
Гледай напред и мисли за следващия месец Hug

# 104
Здравейте!
Не много отдавна имах мисед в 17седмица.  Понеже ми беше 2ра бременност, след нормално протекла първа никой лекар не ми е препоръчал нещо друго освен след три месеца да опитам отново.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 15:41 от грозда

Общи условия

Активация на акаунт