Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 496
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Грозда,
съжалявам за загубата ти...  Hug правихте ли изследване на плода? Излезе ли нещо от хистологията?

На първа страница на темата има списък с изследвания, които можеш да направиш.
Това че имаш дете не е гаранция, че всичко е наред - възможно е просто проблемът да не се е проявил при първата бременност - с възрастта проблемите ни се увеличават и засилват.

Стискам палци да намерите проблема и следващия път всичко да е наред до финал!

# 106
Здравейте момичета. Не съм писала скоро. Минавам да се запиша в новата тема. Ние сме до никъде все още заради бактерии. Чакам утре резултат на мъжа ми. Моите след седмица.  Сто антибиотика изпихме. Голяма мъка.Дано да са се махнали вече и поне да почнем с опитите.

# 107
  • София
Kalidasa,
цикъл си е, съвсем нормален.
С 1 ден закъснение няма кога да са ти се объркали хормоните.

# 108
Калидаса, то каквото и да е, пак трябва да го считаш за цикъл. Кръвотечението след кюртаж се води такова. Просто след като спре, трябва да отидеш да видят дали всичко е наред /ако е било спонтанен, дали всичко се е изчистило, не знам дали със силно течение ще могат да те прегледат да отидеш сега, или изчакай поне да намалее/. Но се съмнявам да е било спонтанен, честно казано, при 1 ден закъснение, то всъщност е точно след имплантацията в матката, има само сак, едва ли има ембрион.  Rolling Eyes

# 109
Калидаса, то каквото и да е, пак трябва да го считаш за цикъл. Кръвотечението след кюртаж се води такова. Просто след като спре, трябва да отидеш да видят дали всичко е наред /ако е било спонтанен, дали всичко се е изчистило, не знам дали със силно течение ще могат да те прегледат да отидеш сега, или изчакай поне да намалее/. Но се съмнявам да е било спонтанен, честно казано, при 1 ден закъснение, то всъщност е точно след имплантацията в матката, има само сак, едва ли има ембрион.  Rolling Eyes

aDream , мерси много за отговора ..кръвотечението не ми е силно ,което не е типично за мен първите дни от менструацията..да, задължително ще отида на преглед да видя дали всичко се е изчистило...Хм, аз писах по-горе че си правих тест за бременност 14 дена след бебеправене и показа че съм 1-2 седмици бременна... но след 5 дена прокървях направих веднага втори тест и беше отрицателен... Delisardeli мисли че може да е бил дефектен тест... не знам ..точно това искам да разбера - причината за спонтанния аборт...
 Hug Thinking

# 110
kalidasa,  Жалко ,че не са станали нещата ,както си се надявала Hug
 За съжаление няма ли кръвен тест,който доказва че е е имало Б,остават само въпросите ooooh! Аз имам едно дете и 1  мисед  преди 6 месеца. Правим опити за бебе вече трети месец и два поредни пъти ми се появяват едни блееди втори чертички на тестовете,които не се насищат  после си стават отрицателни и идва МЦ  със закъснение Tired Кръвни тестове не успявах да направя и  засега само мога да си седя и да се чудя имало ли е  БХ бременности, ако да -защо така е станало и т.н.  ooooh!
Че мисълта ми е,че няма как да разбереш какво е станало,на преглед нищо няма да се види,не може да се потвърди бременност,а и такова "закъснение" едва ли някой АГ ще го приеме насериозно newsm78 Понякога нещо не е ОК с оплодената яйцеклетка и природата просто си свършва работата.С първото ми дете и аз забременях като на шега-от един опит и готово!Ама ето на-сега за второ не ми се получават така нещата. В интерес на истината,ако не планираш бременност и не я очакваш ,нямаше да направиш тест за Б , да се ''проверяваш" за симптоми и въобще нямаше да се тормозиш да търсиш причина .Дишай спокойно ,не се филмирай Peace
Желая ти от все сърце успех следващия месец!Чакаме те с добри новини Hug

П.С.    Какъв е този тест за Б ,който освен резултата, отчита и срока на бременността???За първи път чувам за такъв  Embarassed

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 11:01 от estela

# 111

П.С.    Какъв е този тест за Б ,който освен резултата, отчита и срока на бременността???За първи път чувам за такъв  Embarassed
[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=3B1e2Sctxw8

Но мисля,че в България все още ги няма.

# 112

https://www.youtube.com/watch?v=3B1e2Sctxw8

Но мисля,че в България все още ги няма.
[/quote]

Благодаря bouquet,ограмотих се Grinning   Не съм виждала такъв.Знам ,че за овулация има дигитален.

# 113
Delisardeli, благодаря

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 15:39 от грозда

# 114
kalidasa,  Жалко ,че не са станали нещата ,както си се надявала Hug
 За съжаление няма ли кръвен тест,който доказва че е е имало Б,остават само въпросите ooooh! Аз имам едно дете и 1  мисед  преди 6 месеца. Правим опити за бебе вече трети месец и два поредни пъти ми се появяват едни блееди втори чертички на тестовете,които не се насищат  после си стават отрицателни и идва МЦ  със закъснение Tired Кръвни тестове не успявах да направя и  засега само мога да си седя и да се чудя имало ли е  БХ бременности, ако да -защо така е станало и т.н.  ooooh!
Че мисълта ми е,че няма как да разбереш какво е станало,на преглед нищо няма да се види,не може да се потвърди бременност,а и такова "закъснение" едва ли някой АГ ще го приеме насериозно newsm78 Понякога нещо не е ОК с оплодената яйцеклетка и природата просто си свършва работата.С първото ми дете и аз забременях като на шега-от един опит и готово!Ама ето на-сега за второ не ми се получават така нещата. В интерес на истината,ако не планираш бременност и не я очакваш ,нямаше да направиш тест за Б , да се ''проверяваш" за симптоми и въобще нямаше да се тормозиш да търсиш причина .Дишай спокойно ,не се филмирай Peace
Желая ти от все сърце успех следващия месец!Чакаме те с добри новини Hug

Мила Estela , мерси за милия отговор ... Hug И при мен беше така - с първото ми дете забременях от раз ..но сега нещата очевидно стоят по друг начин...почвам да се чудя дали не е от това че не взимам никакви витамини дае и фолиева не ..сега чак почнах да я взимам... Май си права едва ли някой гинеколог би взел този ми аборт сериозно..но ми се иска да отида на преглед , за да се види дали съм се изчистила по естествен начин ...Стискам ви палци и на вас в най-скоро време да се получат нещата...щом веднъж сме забременяли ще трябва да стане пак нали... Crossing Arms Crossing Arms..надявам се ... Peace Hug Hug
ако искаш да ти пратя този дигитален тест за бременност на Clearbluе...много е точен ...
прегръдки

Namaste  Hug

# 115
Благодаря за предложението ,kalidasa,много мило ,наистина Hug

Аз все се надявам да ме треснат двете дебееели чертички EFP   на дори и най-загубения тест за бременност newsm62 и да спра да мрънкам Laughing

А за другото- ДА, ще стане,сега или по -късно ,но ще стане!ТРЯБВА!

грозда, Съжалявам за загубата ти Sad Тук всички имаме подобни съдби. Не съм наясно защо се ограничавате до 2-3 месеца ,но вероятно си имате причина  newsm78 Мисля си,че все пак поне едни изследвания на  полови хормони и ТСХ  не са толкова ангажиращи и непосилно скъпи,ако искаш да ''се провериш'' . Дано намериш отговор  Peace

Желая успех на всички момичета в тази нерадостна и изстрадала тема-на която за каквото й е нужно и дано скоро завалят положителни тестчета Praynig

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 15:25 от estela

# 116
  • София
То си има положителни тестчета!

Две добавих в тази тема, третото не успях, че заключиха поста.
Пък сигурно има и такива дето не са се отчели Simple Smile

Хайде стискам палци да има още скоро!
 Hug

# 117
Благодаря за предложението ,kalidasa,много мило ,наистина Hug

Аз все се надявам да ме треснат двете дебееели чертички EFP   на дори и най-загубения тест за бременност newsm62 и да спра да мрънкам Laughing

А за другото- ДА, ще стане,сега или по -късно ,но ще стане!ТРЯБВА!

грозда, Съжалявам за загубата ти Sad Тук всички имаме подобни съдби. Не съм наясно защо се ограничавате до 2-3 месеца ,но вероятно си имате причина  newsm78 Мисля си,че все пак поне едни изследвания на  полови хормони и ТСХ  не са толкова ангажиращи и непосилно скъпи,ако искаш да ''се провериш'' . Дано намериш отговор  Peace

Желая успех на всички момичета в тази нерадостна и изстрадала тема-на която за каквото й е нужно и дано скоро завалят положителни тестчета Praynig

ха ха , това за тестаза бременност ме разсмя ....права си и най-загубеният да е...само да е позитивен ..... Hug Peace

# 118
  • София
Само едно уточнение, този тест (дигиталния) показва седмиците от оплождането, а не срока на бременността

# 119
Само едно уточнение, този тест (дигиталния) показва седмиците от оплождането, а не срока на бременността

Nandin, точно така ! Май съм се изразила по-горе неясно! Правилно уточнение!

Някой да знае дали при кръвна картина  излиза дали жената е взимала противозачатъчни ?може би тъп въпрос ...една приятелка ми го зададе и не можах да отговоря... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт