Кюретаж и забременяване след това - тема 73

• 60 499
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не, кръвната картина включва хемоглобина и клетките в кръвта.
Евентуално по хормоните може да се гадае, но наистина си е гадаене Simple Smile

# 121
Не, кръвната картина включва хемоглобина и клетките в кръвта.
Евентуално по хормоните може да се гадае, но наистина си е гадаене Simple Smile

хм...така ли мислиш Nandin ...Simple Smile защото притесненията й са че иска да забременее а приятелят й не е убеден че трябва да спира на този момент противозачатъчните ..а тя е решена ..и се притеснява ако се случи чудото и тя каже на лекуващия си лекар
 че е забременяла взимайки противозачатъчни..абе много объркана работа..но не се бъркам ...
мерси Nandin.. Simple Smileще й кажа ..

# 122
  • София
Не само го мисля Simple Smile
22 години правя изследвания Simple Smile

# 123
Не само го мисля Simple Smile
22 години правя изследвания Simple Smile

Nandin Simple Smileзначи по-достоверен източник няма да намеря ! сигурно си доктор или... bouquet

# 124
  • София
Основната ми професия е лаборант Simple Smile

# 125
  • В една слънчева къща...
Днес си взех хистологията. Резултатът е:
Секреторен ендометриум и хеморагично инфарцирна децидуа. Не се откриват хориални въси.
Много странно, че не се откриват - някой има ли информация по въпроса?

# 126
Аз имам сега след поредните изследвания много ниско ТСХ.  0,12.Нищо не съм пила. Беше ми 2,51,после около 3 и другите показатели бяха окей преди два месеца. Сега бях на антибиотик за бактерии.  Дали може да е от това? Просто ми е странно как за два месеца такава разлика

# 127
Здравейте момичета,бременна съм в 38+1 и от началото до сега съм на Клексан 0,4.Днес бях на преглед,за сега планираме нормално раждане но док днес ми каза да спра Клексана.Някоя мама спирала ли го е,може ли да стане нещо на бебето?

# 128
  • София
Мимито, от това, което чета е добре до последно да се слага. А ако има планово секцио се спира 24-12 часа преди него.

Иначе, ТСХ се влияе от настинки, вируси.Възможно е да има връзка с антибиотика. Или нещо в лабораторията да са сгрешили.

# 129
  • София
Мимито5,
и аз знам че трябва да се бие до последно, даже после 6 седмици след раждането.
Спира се само за планово секцио, както ти е описала Дези.
Питай в темата за тромбофилия, easy rider да ти обясни.
Стискам палци всичко да мине добре и да ни се похвалиш после  Hug

tany3dj,
тази хистология е добре да я обсъдиш с АГ, за да ти обясни какво значи.

little_mermaid,
ТСХ се влияе и от стрес.
Направи още едно изследване след 1-2 седмици и ако пак е странно отиди на ендокринолог.
За изследване най-добре отиди в централния офис на лабораторията, за да не разнасят пробите преди изследване.

# 130
Мерси много.  Да така ще направя. Защото доста ми е странна тази разлика. Поне от към бактерии сме окей. И ще пробваме този месец.

# 131
Mimito5, слушай си доктора! Спрях Клексана около 2 седмици (по спомен) преди нормално раждане.

# 132
Аз не съм на терапия, но ми стана интересно защо се спира Simple Smile
Иначе аз съм добре. Вчера имах кафеникаво зацапване, но доктора ме провери и бебо си е добре. Сега само почивка и никакво натоварване освен на работа, но тя не е физическа Simple Smile

# 133
Mimito5, слушай си доктора! Спрях Клексана около 2 седмици (по спомен) преди нормално раждане.
Продължи ли го след раждането?

# 134
Не, казаха ми, че ако родя нормално, не бия след това. Ако съм секцио, ще ми дадат схема.

Общи условия

Активация на акаунт