Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 44 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Лилко - момче на 25 години

# 151
Мечо, с турска фамилия

# 152
  • София
Веда - млада жена.

# 153
  • Countryside
Аз аз имам познат с презиме Лалков, т.е. баща му явно е Лалко...

# 154
  • София
Не зная дали не съм го казвала назад в темите, но пак се сетих за Лулчо. Трябва да е към 70-те вече...

# 155
  • Телиш/Плевен
Много харесвам името Лиляна, но Лилян за мъж ми е странно. Познавам дядо и внуче с това име.

# 156
Току-що видях Борян - 3 год.- момче

# 157
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Току-що видях Борян - 3 год.- момче

На баба си Боряна сигурно  Whistling

# 158
И Билян познавам, не ми харесва...

# 159
Билян се появи когато сменяха имената на турците и те търсеха най- близко звучащото име да изберат, та турското Билял се превърна в Билян.

# 160
Не зная дали не съм го казвала назад в темите, но пак се сетих за Лулчо. Трябва да е към 70-те вече...

Лулчо и аз познавам 35-40г.
От Пловдив е и твърдеше, че името е познато там.

# 161
  • Пловдив
Да не си видяла моя човек? Wink Той се казва Борис, но понякога му викам Борянчо. Само дето е на 4.
Едва ли си видяла него, де, но нищо чудно някой, който ме чуе, да реши, че наистина така се казва.

-----
Името Лулчо е познато в Пловдив сигурно, а допускам, че и извън Пловдив на много места е също толкова познато, но на мен лично не ми е познат нито един съвременен Лулчо. От Пловдив съм.
Имало е такова име без съмнение - срещала съм Лулчев от Пазарджик и Лулин от Велинград - и двете са фамилни, второто идва по всяка вероятност от женско име Лула, срещала съм и Лула на некролог пак в Пазарджик.

Цитат
Много харесвам името Лиляна, но Лилян за мъж ми е странно. Познавам дядо и внуче с това име.
И аз така. Лиляна ми харесва повече от Лилия, но Лилян ми клони към измислено и неподходящо за мъж. Макар че има Лиляновци - в нашето училище ("Лиляната"  Sunglasses) навремето имаше един даскал с това име.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 10:58 от Магдена

# 162
Да не си видяла моя човек? Wink Той се казва Борис, но понякога му викам Борянчо. Само дето е на 4.
Едва ли си видяла него, де, но нищо чудно някой, който ме чуе, да реши, че наистина така се казва.

Видях името на снимка с детска торта и детето .

# 163
Една моя много добра приятелка се казва Лалка - вече пенсионерка. А внучката й е Любов.
Вчера една баба чистачка в едно кафе се хвалеше и черпеше, че има внучка. Кръстили я Георгия-Йоана. Пак някой ще има апартаменти и имоти.😃😃😉😉

# 164
  • Пловдив
Най-младата Лалка, която аз познавам, е моя възраст (41).
Името е било сравнително разпространено някога, после е излязло от мода. В квартала, където съм родена, имаше една баба Лалка, бивша колежка на сестрата на дядо ми. В рода на този ми дядо на свой ред също е имало поне две баби Лалки - баба и внучка, едната е била леля на дядо ми, другата му е била съответно прабаба.
В "Под игото" също приятелката на Рада Госпожина се казваше Лалка.

Общи условия

Активация на акаунт