Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 44 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Телиш/Плевен
Николия

# 271
Познавам момиче с такова име и ми допада. Но не съм го срещала другаде.

# 272
Лалимир срещнах наскоро  Crazy

# 273
  • Някъде там
Тунчо.. ooooh! Rolling Eyes, днес една баба си викаше момченцето. На 4-5 години да е било.Туни,Туни и накрая : Тунчо веднага тук.  Shocked

# 274
На Трифон Иванов му викаха Туньо, може Трифон да се е казвал.

# 275
  • ту тук, ту там
Еее, това сигурно е умалително от нещо все пак! Кратунчо например!  Mr. Green

# 276
  • Някъде там
Може но пак е странно. Grinning Тунчо.
Познавам Трифон казват му Тино.

# 277
И Авраам видях отдеве в списъците за ДЯ, набор 2015 г

# 278
 Любомир, Сава, Добри/ Добрин са си съвсем нормални имена. Може да не се срещат често като Кристиан, Борис, Самуил ..., но не са странни или изчанчени.
Сава е еврейско и библейско, но аз познавам и възрастен и дете.
Никита е гръцко име и означава победител
Никола също е гръцко
В България и Русия се разпространяват с приемането на християнството. И това, че са по-разпространени в Русия не ги прави руски, както Иван, Георги и Димитър не са български.
Озан е турско или арабско

На мен пък странно ми беше Анет - момче, Жан-Кристоф с бг бащино и фамилно

Преди много години се запознах с една жена Илона, тя е от Видин и казваше, че там е нормално разпространено име, но аз не го бях чувала.

# 279
  • Пловдив
Бре, викам си, какъв Любомир в тази тема... А то по при споменатия Любомир Кольовски интересното явно е средното "Хенри".
Засега поне Любомир за разлика от Панчо, Сава и Лалка е разпространено и не звучи странно на никого. Wink

# 280
Симонета

# 281
  • Пловдив
Имах ученик Трифон, казваха му Трифчо Simple Smile Беше много кротко и хубаво дете, никой не му се е подигравал. И друг път съм писала, че подигравки се измислят на децата, които по някакъв начин провокират останалите.

# 282
  • ту тук, ту там
А според мен подигравките се измислят от децата, защото вкъщи някой възрастен си е позволил грозен коментар относно името! Децата възприемат еднакво и Генчо, и Иван, и Майкъл, и Трандафор.

# 283
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Фоти.

# 284
  • София
Филияна, от Сливен, каза, че там не било странно.

Общи условия

Активация на акаунт