Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 44 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Аз имам позната Филка - на галено й казват Фифи.

# 346
На галено е ясно даже популярно, но това да ти е цялото име?! Да те е срам да се представиш. Или пред група хора да ти прочетат името и да трябва да се покажеш, че си ти  Confused

# 347
  • Пловдив
Заприновци има в Пазарджик и района.

Цитат
Една позната на име Финка се е писала Фифи във фейсбук.
Леко офтопик. То и самото Финка звучи като галено. На една приятелка братовчедка и се казваше Дафинка и на галено и викаха Финка.

# 348
  • ту тук, ту там
Еее, Пина, чак пък толкоз!  Tired На мрн ми звучи като Мими и Сиси, не по-различно. Ясно е, че всички възприемаме отделните имена различно, затова сигурно не всички ще го възприемат като толкова ужасно.  Hug

Имах съученичка Фиданка, която наричхме Фифи, от турски произход. Имам позната, която във ФБ е Фифи, нямам представа дали е цялото й име, ама изобщо не ме е впечатлило чак толкова...

# 349
Ако е от фейсбук може да е галено, но нали жената писа, че са първокласници, ако е от списъка, с който е обявено класирането...........

И Сиси е много несериозно, но Фифи (?!) като финтифлюшка.

# 350
Ние пък имахме една учителка по български език и литература, която ни беше и класна Мими. Това е цялото име.
А Рубен писала ли съм го?

# 351
  • София
Заприновци има в Пазарджик и района.

Цитат
Една позната на име Финка се е писала Фифи във фейсбук.
Леко офтопик. То и самото Финка звучи като галено. На една приятелка братовчедка и се казваше Дафинка и на галено и викаха Финка.

Тази си е Финка, а сестра ѝ - Фанка  Laughing
Казват им Фина и Фане.

# 352
Наистина имена като за животни. Странна ми е и тенденцията да се кръщават момичета с разни глаголи- Вея, Вая, Мия и т.н.
А дали има Пия  hahaha

# 353
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy ако го срещнеш някъде не се заблуждавай, че отразява мераците на майката и бащата. Peace
 неее.
кръстена е на Папа Пий XII  Whistling

# 354
Crazy ако го срещнеш някъде не се заблуждавай, че отразява мераците на майката и бащата. Peace
 неее.
кръстена е на Папа Пий XII  Whistling
hahaha rotfImbo rotfImao
Тези дни из ФБ все коментира една жена под статиите, които чета Тъжана.

# 355
  • ту тук, ту там
Пиа (Pia) беше доста срещано име сред германчетата преди около 10-15 години. Нищо чудно някоя бг мама да си го е харесала и взела.  Simple Smile

# 356
  • София
Мериям Пупова

# 357
Бонеслав

# 358
  • София
Току що попаднах и на Раяна.
И Амелия, което ми харесва.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 17:03 от miamim

# 359
  • София
Да, Фифи беше цялото име на детенцето. Фифи Ангел Димитрова.. (не съм сигурна за фамилията дали беше тази, но беше от често срещаните).

Общи условия

Активация на акаунт