Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 45 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Телиш/Плевен
Злателин

# 721
  • Countryside
Модест, с фамилия Гълъбов.

# 722
Сами по себе си не са странни или необичайни, но с родители българи: Маркус - 3г, Стивън - 1г, Жан- Кристоф - 18г, Присила - 7г...

# 723
Коле, мъж на 25г.

# 724
  • Стара Загора
Детелин

# 725
  • София
Детелиновци познавам двама - мъже на средна възраст.

Веселена Close

# 726
  • Варна

Аз познавам такъв мъж и е женен за жена на име Детелина. Не мисля,че е странно.

# 727
  • София
Сега се сетих за една Михна.

# 728
  • ту тук, ту там
О, а аз познавах Михни. Simple Smile

# 729
  • Countryside
И аз познавам, за мен като цяло са ми странни мъжки имена на цветя. Примерно: Маргарит, Цветолин и т.н.
"Дървените" мъжки имена са си ок, докато женските не ми харесват, примерно Явора.

# 730
  • Стара Загора
За един Детелин знам само- внука на една позната г/д 12- 14 год
Женския вариант е хубав, ама мъжкия ми е странен.
За Маргарит не бях чувала. Simple Smile

Сещам се сега, в гимназията познавах една Трейси, скоро от някъде чух и за Мейси. Звучат ми малко като имена от детски филми.

# 731
  • Пловдив
Детелиновци има, да, обсъждали сме го.

За мъж на мен Цветан ми харесва - може би защото е утвърдено, Цветелин - хич. Впрочем има и Цветалин.
Другите цветя (отделните видове) като че ли наистина не са много подходящи за мъже и според мен.
То и за жена Цветана ми харесва много повече от Цветелина, това -лин(а) ми звучи като някакви финтифлюшки и харбалички по дреха.

Явора ми звучи малко като измислено, макар че има жени с това име.
Ясенка също има. Един познат Ясен навремето смяташе, че женското съответствие на неговото име трябва да е Ясна, а не Ясенка.

Покрай Трейси и Мейси се сетих за Марси Д`Арси от комедията "Женени с деца", дето като се разведе с предишния и се омъжи за Д`Арси, ревеше, че сега щяла да има име като от детско филмче.

# 732
Идилия

# 733
Тимеа
Пантелина

# 734
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз познавам, за мен като цяло са ми странни мъжки имена на цветя. Примерно: Маргарит, Цветолин и т.н.
"Дървените" мъжки имена са си ок, докато женските не ми харесват, примерно Явора.

И на мен не ми звучат особено благозвучно.  Peace Наскоро съфорумка беше споделила в някоя от темите, че съпругът й се казва Незабравко.

Общи условия

Активация на акаунт