Контактите (не електрическите) и вашето отношение към тях

• 14 255
  • 211
  •   1
Отговори
# 165
Маркетинг, продажби, пиар, оптимизация, графичен дизайн (там се иска малко умения, но не е нужно чак да си от Академията), всякакви позиции с комуникация, логистика, обслужване на ключови клиенти. Ейчар дори.

Тоест всичко, което не е право или медицина.

# 166
  • София
И да си роднина на шефа. Wink

# 167
Аз съм с английска филология. На моменти даже си мисля да я премахна от CV-то си и да си оставя само средното образование.

# 168
И да си роднина на шефа. Wink
Много е важно да си роднина на шефа, или на приятел на шефа, също става. Grinning

# 169
Ами стани му приятел на шефа, доколкото знам за приятелство няма ограничения.

Андариел, не знам защо така компетентно се изказваш за търсенето на работа, някак не ми се връзва с 15 години стоене у дома. Приказваш малко наизуст. Аз редовно и активно търся работа, и хората около мен. Само лузърите се оплакват, че било връзкарско.

Aum, това обяснява доста неща- филология е като проклятие направо, хората си мислят- даскал. Има и вицове за това- тя е добро момиче, нищо че е филолог.

Изкарай една модна магистратура и пиши нея. Наистина филолог на фирмите им звучи като "книжен плъх".

# 170
Ами стани му приятел на шефа, доколкото знам за приятелство няма ограничения.

Андариел, не знам защо така компетентно се изказваш за търсенето на работа, някак не ми се връзва с 15 години стоене у дома. Приказваш малко наизуст. Аз редовно и активно търся работа, и хората около мен. Само лузърите се оплакват, че било връзкарско.

Aum, това обяснява доста неща- филология е като проклятие направо, хората си мислят- даскал. Има и вицове за това- тя е добро момиче, нищо че е филолог.

Изкарай една модна магистратура и пиши нея. Наистина филолог на фирмите им звучи като "книжен плъх".

Няма да трябва. Wink

# 171

Пари ми се правят на мен, не учене Sunglasses

# 172
А в каква област искаш да пробиеш?

# 173
  • София
И какво, като съм седяла вкъщи да не съм била в затвор и мозъкът ми да е изтекъл с кърмата? И като ти си търсиш работа какво, вземат те все за модерни професии? То и за модерните, пак се иска квалификация. Щом имаш организирана структура на компанията, имаш производствен процес и обслужващи взева, имаш работни места и длъжностна характеристика, ти трябва човек с определени компетентности. Може и дипломата му да не отговаря, но да има опит или да е силно препоръчан от някого.

# 174
Взимат ме, защо не?

# 175
Аум, трансформирай филологията в съответното ниво на владение на езика. Разбирам те, защото и аз съм била на БГ пазара, но някак си не съм имала голям проблем с намирането на работа.

# 176
Аум, трансформирай филологията в съответното ниво на владение на езика. Разбирам те, защото и аз съм била на БГ пазара, но някак си не съм имала голям проблем с намирането на работа.
Не разбирам как нивото на владеене на езика ще помогне?

The Siren of Titan, държавна администрация или нещо свързано с управление на човешките ресурси.

# 177
  • München, Deutschland
Странно в каква област е. Повечето модерни професии не би трябвало на първо място да гледат дипломата. И без това наученото в университет има трайност 5-10 години.

А?
И законите на Нютон вече не важат ли, що ли... Смея да твърдя, че при инженерите също има значение основата, а там нещата важат повече от 10 години...
Но те сигурно не минават за "модерна" професия.  Rolling Eyes

# 178

The Siren of Titan, държавна администрация или нещо свързано с управление на човешките ресурси.

Както сама каза не наблягай на филологията, а на факта, че боравиш с езика на ниво нейтив.

# 179

Както сама каза не наблягай на филологията, а на факта, че боравиш с езика на ниво нейтив.
Да, ясно.

Общи условия

Активация на акаунт