Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-17

• 116 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 195

Я кажи твоя апартамент дето е на последен етаж с какъв покрив е?
Някой от Варна май търсеше 3ст в Младост2 има един там нов пред А16 за 48000.
С битумни керемиди.
В Младост до Ледена пързалка има 2 нови сградички, доста приятни...
Вие последно къде се решихте?

# 196
Здравейте! Дайте съвет за цена на тристаен апартамент - панел.
Среден етаж, югоизток-северозапад. Кухня с вградени уреди.
Може да се живее след освежаване. Апартамента е в Мусагеница, до
супера. Цените в сайтове са много разнопосочни и се надявам на
вашето мнение.
Здравей, израснал съм вМусагеница, хубав и тих квартал. Само обърни внимание на блоковете, като  голяма част от тях са от началото на 70-те години може би от това се дължи разликата в цените.

# 197
Като гледам обявите, не намирам разлика в панелите, а само
дали конкретният апартамент е ремонтиран. Да разбирам, че нещо
около 900е/м2 е пазарна за момента?

# 198
Като гледам обявите, не намирам разлика в панелите, а само
дали конкретният апартамент е ремонтиран. Да разбирам, че нещо
около 900е/м2 е пазарна за момента?

Да.  Peace

# 199
Здравейте! Дайте съвет за цена на тристаен апартамент - панел.
Среден етаж, югоизток-северозапад. Кухня с вградени уреди.
Може да се живее след освежаване. Апартамента е в Мусагеница, до
супера. Цените в сайтове са много разнопосочни и се надявам на

Зависи от годината на строителство на панела и състоянието на входа.
Може и над 850 евро на кв. Мусагеница е търсен район и няма много предлагане.[/i]

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 07:50 от kontesa Maria

# 200

Мусагеница е търсен район и няма много предлагане.

А защо е търсен Мусагеница? С какво е интересен? А и от къде черпиш такава информация, за да мога да преценя до колко е достоверно твърдението ти? Може и да е вярно, но поне да знам къде да прочета. Стана ми любопитно.

# 201
Даже не знае, че има такъв квартал. Мислех южните за най - търсени.

# 202

А защо е търсен Мусагеница? С какво е интересен? А и от къде черпиш такава информация, за да мога да преценя до колко е достоверно твърдението ти? Може и да е вярно, но поне да знам къде да прочета. Стана ми любопитно.
Браво! Търсите научният подход при обработката на инфорамацията в интернет. Обзалагам се, че не се връзвате на нито една фалшива новина. Но едва ли е нужно да се цитират научни проучвания, исторически извори и икономически анализи, за да се стигне до извода, че квартал в близост до Студенстски град и с достъп до метро е търсен и интересен.

п.п. източник на информацията - гугъл мапс

Абе, в тая Варна спалните като за джуджовци, бре Mr. Green

Е, то пък в София на новото да не би да са по-големи...макар че и трите във Варна във Възраждане 3 ми се виждат ужасни, да не говорим, че и не знам къде е Възраждане -3, по мое време имаше само Възраждане:) звучи ми като Обеля-10:) Joy

На мен пък ми звучи като жк Западен Парк.

# 203
Даже не знае, че има такъв квартал. Мислех южните за най - търсени.

Той е полу-южен Simple Smile - всъщност е на югоизток и граничи с Изток на север, Дървеница на запад, Младост 1 - на юг (посоките на са чисти). Метростанция Г.М Димитров е много близо. Близо до университетите и старата част на Студентски град, Малък е и надали има голямо предлагане,

На Артекс Виделината е на края на Изток на границата  с Мусагеница.

Пахистахис, толкова е търсен, колкото и Дървеница, и Дианабад.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 20:11 от Анонимен

# 204
  • In transit
Freya, този беше единия панел(то е ЕПК май) Embarassed, който гледах. Сега видях, че пише двустаен, но съм се заблудила по схемата, защото има три стаи реално. http://www.bulimot.info//offers/view/1486
Според мен е в един от двата високи блока над газостанцията на околовръстното.

Лъки, още на нищо май не сме се спряли, обикаляме, гледаме, все излиза нещо. Харесала съм един, но е последен етаж, южен със сух покрив, но ММ се ослушва заради последния етаж.  Grinning

# 205
Freya, този беше единия панел(то е ЕПК май) Embarassed, който гледах. Сега видях, че пише двустаен, но съм се заблудила по схемата, защото има три стаи реално. http://www.bulimot.info//offers/view/1486
Мда, само, че цената е 395 000 евро  Joy

# 206

Лъки, още на нищо май не сме се спряли, обикаляме, гледаме, все излиза нещо. Харесала съм един, но е последен етаж, южен със сух покрив, но ММ се ослушва заради последния етаж.  Grinning
Дано намерите нещо хубаво. Hug

Оф това епк на първи етаж...са му засилили нулите. hahaha

# 207
  • In transit
Хаххахах, 39 000 му е цената, не знам защо така излиза.  Joy Joy

Лъки, силно се надявам.  Grinning

Фрея, вие тристаен панел ли търсите?

# 208
Какво мислите Варна сити парк? Не съм от Варна, но ми изглежда доста перспективно. Нека споделят по запознатите.

# 209

Браво! Търсите научният подход при обработката на инфорамацията в интернет. Обзалагам се, че не се връзвате на нито една фалшива новина. Но едва ли е нужно да се цитират научни проучвания, исторически извори и икономически анализи, за да се стигне до извода, че квартал в близост до Студенстски град и с достъп до метро е търсен и интересен.

п.п. източник на информацията - гугъл мапс

Мусагеница е търсен, защото там жилищата се отдават много бързо и на добър наем.
В блзост до метро, уверситет и не на последно място ит фирми.

Общи условия

Активация на акаунт