"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 31

• 64 152
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте.Не съм изчела всички въпроси и отговори, бързам да задам въпроса ми.И така, след два дни закъснение два теста shure chek са отрицателни. Чакам час при доктор, но все пак има ли възможност да показват грешно? Благодаря на всички които ще отговорят!

Здравей Чери-Мери ,ако си била с късна овулация е напълно възможно теста още да не отчита "+",тук има момичета видели положителния резултат 5-6 дни след закъснението!Ако не ти дойде МЦ повтори теста в понеделник или още днес отиди на кръвен тест! Успех

Овулация - 20.6  с интимен контакт на 27.6 - на 4.7 МЦ

# 541
  • София
ако датата на О е сигурна, теста трябваше да е положителен вече, лекаря ще погледне за проблеми ако не дойде до тогава кървенето  Peace

# 542
ако датата на О е сигурна, теста трябваше да е положителен вече, лекаря ще погледне за проблеми ако не дойде до тогава кървенето  Peace

датата на О е по календара за МЦ. Благодаря за отговора!

# 543
Няма как да си бременна ако овулацията ти е била на 20, а си правила секс седмица след нея!

# 544
Няма как да си бременна ако овулацията ти е била на 20, а си правила секс седмица след нея!

Този месец започнах една драстина диета.Буквално не се храниш.Отделно недоспиването беше доста и напрежението ми беше много.Но от друга страна МЦ ми е като по часовник всеки месец.Благодаря ви за отговорите!  Hug

# 545
Е да де, ама се забременява по време на овулация, а не седмица след нея.

# 546
Е да де, ама се забременява по време на овулация, а не седмица след нея.

да, така е.  Hug

# 547
Щом О е по календара ,а не засечена има шанс да е била по-късно и да е станало

# 548
И аз това си мислех, но викам хайде да не се обаждам пак Simple Smile

# 549
Ако цикълът и е точен, колко по- късно може да е овулацията ?  Wink Едва ли седмица по късно.

# 550
  • София
И аз това си мислех, но викам хайде да не се обаждам пак Simple Smile
Престанете да се надъхвате излишно. Какъв шанс при полов контакт седмица след овулация? Късна, късна, колко да е късна при редовен цикъл.

# 551
Здравейте момичета имам един въпрос миналия месец ми закъсня с 2 дена и ми дойде беше ми всякаш редовно 3 дена а от една седмица ми се.променя вкуса и ми се гади доста често ..
Възможно ли е да съм бременна

# 552
  • София
Разбира се. Най-вероятно е това. Промяната на вкуса е основен симптом при бременност.

# 553
  • София
Докато не направиш тест няма как да се разбере, но щом си имала цикъл защо си мислиш все още за Б?

# 554
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте момичета имам един въпрос миналия месец ми закъсня с 2 дена и ми дойде беше ми всякаш редовно 3 дена а от една седмица ми се.променя вкуса и ми се гади доста често ..
Възможно ли е да съм бременна
Ако си мъж, както пише в профила ти, малко се съмнявам да си бременна...

Общи условия

Активация на акаунт