"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 31

• 64 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ива, възможно е от един път да се е получило. Невъзможно е само 4 дни след това да имаш симптоми. Успех!

# 601
Ива, възможно е от един път да се е получило. Невъзможно е само 4 дни след това да имаш симптоми. Успех!

Както бях написала преди време, при мен се получи от един ден, като не беше планирана бременност. Имах симптоми от третия ден след половия акт, като не изключвам и да са били чисто интуитивни, но от третия ден до днес съм с гадене, което се засилва вечер и това гадене ме подтикна към мисълта за бременност, заради него още на петия ден си взех фолиева киселина и започнах да я пия. На 12-ия ден и два дни преди цикъл тестът беше положителен с по-бледа, но отчетлива втора черта. Вече съм в девета седмица, като миналата седмица видях пулсиращо сърчице и бебето си отговаряше на седмиците.

# 602
По принцип един път е напълно достатъчен, но аз лично не бих възлагала огромни надежди. Все пак вероятността си е около 25% дори всичко да е ок.
За симптоми наистина е рано и според мен е по-добре да се успокоиш и да не го мислиш много докато не стане време за цикъла, защото не е никак приятно като почнеш да си въобразяваш, а накрая няма нищо.
Все пак аз също имах болки няколко дни след овулацията. Започнаха 2-3 дни след предполагаемата ми овулация и продължиха 3 дни. Не са типични за мен по принцип, обикновено не ме боли по това време на месеца. Интересното е, че бяха все от ляво и до днес все там ме боли. Имах положителен тест този месец.

# 603
Orgametril 3x2 табл. за 5дни не ви ли се струва висока доза...така ми го изписа док., но в аптеката доста се озадачиха, а и като чета из форума никой не гледам да го е пил по такава схема ..(за предизвикване на менструацията ми е изписано...мн.тънка лигавица)

# 604
  • София
Чувала съм за такава доза.
На мен не са го изписвали.
Само един път за киста по друга схема.
Пий го както го е изписал доктора

# 605
Здравейте момичета! До сега не съм писала във  форума , но чета много редовно! Благодаря за всички мнения, които са ми помагали и са отговаряли на въпросите в главата ми  Simple Smile))) Правим опити за бебче от  4 месеца. Цикълът ми е редовен - на 28 дни. Днес ми е 26 ден и знам,че е рано, но  днес направих два теста - престо с първа урина и шуър чек с втора. Според Вас има ли повод за радост? Hug

# 606
Според мен да, честито!

# 607
  • 2860 км северно от Екватора
Да, положителни са тестовете. Честито.

# 608
Благодаря много за мненията! И аз на това се надявам 😊
Ще изчакам няколко дни и ще направя пак или направо кръвен
🤗🤗🤗

# 609
И за какво да правиш кръвен тест? Уриният тест е положителен и няма как да си по- бременна от това! Кръвен тест се препоръчва когато има някакви проблеми!

# 610
Може би да , няма нужда от кръвен. Но все пак още не ми закъснява . Датата ми за начало на следващ цикъл е 17.07  и чертата е бледа. Исках да съм по-сигурна ,че е положителен  😀

# 611
  • София
Ми кръвниь няма да те направи повече или по-малко бременна.

# 612
# 613
Здравейте! Овулацията ми беше на 06.07.2017....кога да си направя тест? Принципно се чувствам много добре единственото,което е,че усещам гърдите си сякаш по-набъбнали,но не знам,дали не си втълпявам Grinning Grinning Grinning

# 614
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте! Овулацията ми беше на 06.07.2017....кога да си направя тест? Принципно се чувствам много добре единственото,което е,че усещам гърдите си сякаш по-набъбнали,но не знам,дали не си втълпявам Grinning Grinning Grinning
Тест при закъснение се прави. Иначе аз бих изчакала 12-14 дни от доказана ову.

Общи условия

Активация на акаунт