Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • бургас/софия
Аз също се канех да попитам при бялото мезо усещате ли болка в зъба като се минава от носа надолу...(пада се някъде на кучешките) чудя се дали е ок и безвредно, то е само за един миг, но все пак.. а за свиването на мускулите - леко неприятно е, но това е електростимулация, мисля че и на нея се дължи част от стягането и благоприятните ефекти.

# 346
  • софия
Нюанс точно това коментирахме преди време ,при някои потребителки имаше реакция на зъб със щифт.Аз имам такъв ,но не мога да кажа че имам странна чувствителност там.

# 347
  • София
Здравейте, търся глава за микродермабразиото на Филипс -  Normal.
Имам чисто нова Sensitive, която бих дала в замяна  bouquet

# 348
  • софия
Момичета някой може ли да сподели този уред спрямо този на Лидл(дермабразиото) кой е по добър като качество.

# 349
Аз също се канех да попитам при бялото мезо усещате ли болка в зъба като се минава от носа надолу...(пада се някъде на кучешките) чудя се дали е ок и безвредно, то е само за един миг, но все пак.. а за свиването на мускулите - леко неприятно е, но това е електростимулация, мисля че и на нея се дължи част от стягането и благоприятните ефекти.

Аз имам щифт на зъб долу вдясно и с бялото мезо винаги  като мина през челюстта над зъба усещам едно неприятно пощипване. Не е болка за умиране .

# 350
  • sofiq
Момичета някой може ли да сподели този уред спрямо този на Лидл(дермабразиото) кой е по добър като качество.

Разглеждала съм подробно и двата уреда,напълно еднакви са и като технически характеристики и като външен вид.

# 351
  • София
Здравейте!
Вдъхновена от вашите теми и коментари направих поръчка. Взех си уред за мезотерапия от Алиекспрес. Уредът пристигна днес, само че в комплекта няма предпазни очила, а на снимките на други такива уреди видях такива... Знаете ли дали са необходими такива очила и откъде мога да си намеря отделно само очилата... след като вече имам вариант на уреда?
Също така има кабел, който е с USB накрайник, а не щепсел. Мога да използвам щепсела на телефона ми, но все пак ми се струва странно, при вас как е?

Ето го уреда - избрах него, защото е същият като този, който показвате, но има и функцията йони. Само че се оказа, че няма очила... А пише на сайта при употреба близо до очите или да се затворят, или да се използват предпазни очила.

Също така инструкциите са на китайски, не са ми дали на английски. Дали някоя от вас няма multifunctional skin care beauty device user manual и може ли да го снима и качи, защото там има описание как да се избират функциите от менюто и коя какво значи и тн...

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 13:06 от Melody Pond

# 352
  • София
Няма качен линк за уреда ?
Аз чакам почти месец , нормално ли е да се бави толкова?

# 353
  • sofiq
Няма качен линк за уреда ?
Аз чакам почти месец , нормално ли е да се бави толкова?

Аз чаках около 3 месеца...

# 354
  • София
И аз да се похваля с моята поръчка, която пристигна вчера
https://www.aliexpress.com/item/RF-EMS-Beauty-Instrument-LED-Mes … /32661513722.html
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 355
  • Варна
Здравейте,
най-после и аз да се включа в темата..вчера ми пристигна мезото и имам въпросче - как се редуват светлините, има ли нква последователност? Някой ползвал ли е уреда без серум (още не съм си набавила)?
Благодаря предварително Simple Smile

# 356
Здравейте,
най-после и аз да се включа в темата..вчера ми пристигна мезото и имам въпросче - как се редуват светлините, има ли нква последователност? Някой ползвал ли е уреда без серум (още не съм си набавила)?
Благодаря предварително Simple Smile
Не е нужно да се редуват светлините. В зависимост от проблема - съответната светлина.
Скрит текст:
Спектър на светлината и тяхното действие:

Червен спектър на светлината: Дължината на вълната при червената светлина е 630 мм с висока чистота и силен източник на светлина. В грижата за кожата ключовия  лечебен ефект е забележителен, нарича се биологична активност на Червената светлина. Той повишава клетъчната активност, увеличава метаболизна в клетките, кара кожата да отделя колагенови фибо тъкани които запълват бръчките. Червената светлина подобрява кръвообръщението, подобрява еластичността на кожата, премахва жълтия отенък от кожата и я матира. Постига ефекта на подмладяване, анти оксидация и възстановяване комбинирани в едно. Изключително подходящ хора с кожни алергии или суха кожа, изключително лесно и удобно за употреба.

Основен ефект: Премахва бели петна по кожата, стяга кожата и изглажда бръчките, възстановява повредената кожа, свива порите.

Син спектър на светлината: Дължината на вълната при синята светлина е 415 мм тя преотвратява процеса на възпаление и формиране на акне. Без да уврежда кожата синята светлина успешно унищожава бактерията причинител и намаля възпалението от акне. За кратък период от време акнето значително намаля и започва да се лекува.

Лилав спектър на свeтлината:
 Това е комбинация от червена и синя двубандова светлина, което е комбинация от два вида фотонна терапия, особено при лечение на акне и белези от акне. Има благоприятен и заздравяващ ефект.

Жълт спектър на светлината: Зарежда клетките с енергия, подпомага жлезите, спомага за храносмилането, лекуването на кожни болести, подобрява имунната система.

Зелен спектър на ветлината: Неутрализира , балансира и успокоява психическия стрес. Отпуска лимфите и отоците.

Синьо-зелен спектър (циан) на светлината: Зелено-синята повишава метаболизма и абсорбирането на енергия от клетките.

Бял спектър на светлината: Прониква дълбоко в кожата подобрява метаболизма на тъкъните, изглажда фините бръчки и стяга отпуснатата кожа.
Оттук:
http://tehnomarket.eu/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD … D1%81%D0%BA%D0%B0

Може само с вода (розова, сребърна, чиста) да ползваш уреда, но не на сухо.

Ето тук повече инфо, не е същия уред, но е на същия принцип.
http://condiciashop.com/portativna_mezoterapia

# 357
  • в реалността
Здравейте,извинявам се,че така нахлувам в темата.Искам да си закупя бяло мезо,най-вече заради целулит.Може ли да ми дадете линк за надежден продавач и за споделите с какви кремове се ползва.

# 358
Искам да ви кажа, че сте ужасни просто. Попадна ми темата от друга тема - май тази с маслата и вчера поръчах и мезо и микро, а сега ровя за киселина и серуми. Много, ама много да ви е срам Simple Smile.

# 359
Здравейте,извинявам се,че така нахлувам в темата.Искам да си закупя бяло мезо,най-вече заради целулит.Може ли да ми дадете линк за надежден продавач и за споделите с какви кремове се ползва.
До сега не съм ползвала мезотерапията за целулит, но има разни гелчета на Dermedics, на които съм хвърлила око.
Аз съм доволна от ампулките им за лице. И преди съм писала, че ползвам и обикновена лампа с инфрачервена светлина.
Мисля, че могат да се намерят на по-добри цени в amazon, ebay и .н. Не съм сигурна дали уреда за целулит не трябва да е нещо от типа за кавитация.  newsm78
Ще се радвам да споделят повече инфо дами с резултати.  Peace

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 13:22 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт