Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • гр.Видин
И аз си взех дермабразиото от лидъл. Минах се. Кожата ми стана много гладка. Взех си и фотоепилатора им. Утре ще се светкам. Дано става.
Поръчах си от алиекспрес "бялото мезо". Мислех, че ще дойде за две седмици, ама като чета, май ще почакам... Но пък беше на промоция... Направих доста процедури с дермаролер, но много е неприятно после, щипе и сърби.

# 391
  • Бургас
Има ли ефект от дерма ролера?

# 392
  • гр.Видин
Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Няма как да не е имало. Бях си взела серуми и ги втивах след процедурата.Но аз сякаш, кой знае какъв ефект не видях, но може би не бях достатъчно упорита. Доста търпя, но това ми беше неприятно.

# 393
  • София
Момичета , взех мезотерапията ☺☺☺
Използвах я със серум с хиалурон .
На места по лицето усещах импулс , леко като ток , не знам дали е нормално.
Не я ползвах на висока степен, но й възлагам големи надежди

Има няколко светлини , използвах червенета,която е против бръчки.

Нормално е и моето мезо е същото. Мен ме боцка най вече около очите и устните. Това за мен е най добрата придобивка от всичко купувано до сега. Използвах го и в/у схванат гръб с магнезиев гел и направи чудеса. Simple Smile

# 394
  • София
Честита Коледа!
От къде може да се закупи апарат за мезотерапия в домашни условия?

# 395
# 396
  • София

Благодаря! Още 3 дни има намалени 42%. Супер!

# 397
Не отиде ли на митница?

# 398
  • София
Не отиде ли на митница?

Не моя си пристигна в пощата. На пакета пишат по-малка стойност.

# 399
  • София
С продавача може да се договори, че е подарък и пристига в пощенския клон.

# 400
Здравейте! Купих си уреда за микродермабразио от Лидл. До момента съм си направила две процедури на себе си и две на мъжът ми. Преди да го закупя съм ходела веднъж в салон и първоначалното ми мнение за уреда бе, че не става за нищо.  След като направих процедура на мъжът ми, той остана удивен от промяната в усещането от допира на кожата му. Моето лично мнение е, че професионалният е в пъти по силен, но в крайна сметка действително имам положителна промяна в състоянието на кожата. За последния месец имам общо 3 процедури- една в салон и две в къщи и мога да констатирам избистряне на тена, за жалост не наблюдавам промяна в размера на порите си, но имам избледняване на белезите от акне.

# 401
Имам чувството, че дори да си трансплантирам кожа на лицето, пори пак ще имам. Няма повлияване и това е! Поне да са чисти, друго не мога да сторя

# 402
  • софия
Happy и с фриматор ли не успяваш да ги почистиш порите?

# 403
  • В къЩи.
Здравейте.
Искам да попитам дали редовното ползване на микродермабразио може да замени  химичния пилинг(среден)?

# 404

Общи условия

Активация на акаунт