Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Има в алиекспрес резервни тампони за дермабразио.По спомен 50бр.  ца около8-10лв.

Ние издирваме резервни приставки Peace

Макар след година ползване аз да не намирам никаква разлика ,искам да сикупя по 2 резервни да знам,че ще си имам за още дълго време(обичам да се запасявам аз Blush).

Ted кое точно търсиш снимай да го видя.

# 451
  • sofiq
Ето тези приставки,по възможност от бг сайт,или реален магазин.

# 452
  • София
Тед, това не са ли същите приставки, за които *Л-и-я* писа на предната страница къде да ги намерите?Български сайт, струват 13лв бройката.

Копирам от сайта.
Важно:

Отделно могат да се закупят приставките.

BEU.163765 Фина приставка с дребнозърнесто сапфирено покритиет за FC 76
BEU.163766 Едра приставка с едрозърнесто сапфирено покритие за FC 76
BEU.163767 Прецизна приставка с дребнозърнесто сапфирено покритие за FC 76
цена: 13лв на брои.

Поръчайте този модел Beurer уред микродермабразио FC 76 по телефон или като следвате стъпките за поръчка. Екипът на FashionStore-BG Ви очаква.

# 453
  • sofiq
Да точно те са,аз разгледах сайта,но не гинамерих,благодаря за копирания текст-сега разбирам,че не са в отделна обява а като допълнителен текст Hug.

# 454
Здравейте.
Благодаря за информацията за поръчване на приставки за Лидълското дермаабразио от БГ сайт, ще се възползвам.
Преди поръчката искам да се консултирам с по - запознатите - дали и някоя от приставките на четките им за лице може да се ползва с Лидълската четка? Виждам, че предлагат няколко вида, но дали има съответстващи и от кой модел?

# 455
  • Горна Оряховица
Домашната мезотерапия- някой забелязва ли ефект от нея, какъв и след колко време? Споделете опита си Innocent

# 456
  • Русе
За два месеца имам невероятно избистряне на тена. Не стига че остарях ами и съм пушачка. Сега съм с цвят на свежа праскоФка  Mr. Green И целулитчето ми взе да се скрива.
Иначе кожата на лицето ми все още е стегната така че там само поддържам, и ефект няма как да се види.

# 457
Целулита с коя функция на уреда го третираш?

# 458
  • Ямбол
Здравейте, коя от тези две шпатули бихте препоръчали? Предварително благодаря!
https://www.aliexpress.com/item/Ultrasonic-Facial-Pore-Cleaner-U … priceBeautifyAB=0
https://www.aliexpress.com/item/Ultrasonic-Face-Skin-Scrubber-Pe … priceBeautifyAB=0

# 459
  • Русе

Със синята. Обаче към това прибавих и тренировки, крем, диетка....   Mr. Green Така че от какво се повлия не мога да кажа

# 460
Някой ползва ли мезото за тяло, с някакви кремове или гелове за обезболяване, за рехабилитация или лечение при мерно при болки в кръста, ставите и т.н?

# 461
  • софия
Хепи в твоя случай с магнизиево олио.

# 462

Със синята. Обаче към това прибавих и тренировки, крем, диетка....   Mr. Green Така че от какво се повлия не мога да кажа

Благодаря! То ясно, че лесно няма да стане, но поне да пробваме  Simple Smile

# 463
  • гр.Видин
Поръчах си тази джаджа

https://www.aliexpress.com/item/New-Facial-Lines-Removal-Skin-BI … 042311.0.0.vEai3P

Има доста добри отзиви и клипчета в нета. Някой да го има?

# 464
  • Горна Оряховица
Моят уред от Али има и представка за тяло , но не мога да кача линка Trollface
Иначе мен ме помързява да го правя на тялото ,защото ми отнема повече време. На лището съм по редовна (по два пъти седмично, от около месец и нещо )и не мога да преценя разликата Yum

Общи условия

Активация на акаунт