Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Как обработвате скалпа и с какво? Налегнал ме е косопад! Дали помага?!

# 121
Искам да попитам момичетата, които от дълго време използват бялата мезотерапия и ултразвуковата шпатула дали са доволни?

Бялото мезо е нещо великолепно,ползите му за терапии на лице,бедра,бюст,скалп,болежки локални са много.За мен е най-добрата покупка от алито. Mr. Green

Благодаря ви момичета! Определено ще се сдобия и с двете. Имам проблемна кожа, широки пори, и много лошият навик да си стискам лицето Sad От там се появяват и петна от пъпките и един омагьосан кръг.

# 122
Дайте линк за мезотерапия? Тая, хубавата

# 123
  • София
От аптеките (ремедиум например) мога ли да си купя контактен гел за мезотерапията?
Може, но ми обясниха аз търсех за триполар стоп, че задължително трябва да е безцветен, а на много места има но е син, зелен.

# 124
# 125
Благодаря
Ми ще поръчвам значи...от шпатулата съм доволна, дарсовала също
Да сте живи и здрави, момичета, и все по-красиви Simple Smile
Гнус ме е от салони и много се кефя да си правя процедури у дома Simple Smile

# 126
Благодаря
Ми ще поръчвам значи...от шпатулата съм доволна, дарсовала също
Да сте живи и здрави, момичета, и все по-красиви Simple Smile
Гнус ме е от салони и много се кефя да си правя процедури у дома Simple Smile

Хепи, с дарсонвала използваш ли някаква пудра?

# 127
Не, дюс
Но задължително на суха кожа

# 128
Аз си търся някаква антибактериална пудра, но никъде не откривам. Само дарсонвала при мен не дава желания ефект. Козметичката ми използва тази,но не мога да я поръчам от никъде 

# 129
Пък аз си имам проф. уред за мезотерапия и не съм толкова доволна Sad боцка.., наглед изпива всичко,  но крайния резултат не е като след салон.
Обаче,  от Silk n revit съм много доволна! При все,  че ми се ще силата на вакуума да е по-силна. И дермаролер си взех, сега ще следя за резултат.
От silk n facetite има ли доволни?

# 130
Бюст и бедра със червена светлина,защото е с най-дълги вълни,скалп пак с червена с каквото имаш за косопад, болежки с жълта( включвам и  магнезиев гел),пъпки  със синя. Действието на мезото  е да вкарва в дълбочина каквото си намажете дами!

# 131
Да де, аз сега идвах да питам какво да мажа, щото хубаво я поръчах, ама...Simple Smile С този уред ли трябваше да е с гел на водна основа?

# 132
  • Plovdiv, Bulgaria
Пък аз си имам проф. уред за мезотерапия и не съм толкова доволна Sad боцка.., наглед изпива всичко,  но крайния резултат не е като след салон.
Обаче,  от Silk n revit съм много доволна! При все,  че ми се ще силата на вакуума да е по-силна. И дермаролер си взех, сега ще следя за резултат.
От silk n facetite има ли доволни?

с дермаролера много внимавай вкъщи, имам приятелка, която й останаха дупчици на челото - кошмар!

# 133
Взимали ли сте серуми за мезотерапия от айхърб?

# 134
Взимали ли сте серуми за мезотерапия от айхърб?
Аз поръчвам от Кондиция,
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … ml-za-mezoterapia
Сега пак съм се заредила,този път съм взела само Витал,ЕЦМ и мезогеникс,защото са по-гелообразни,другите три разновидности,които пробвах са прекалено воднисти и по-голяма част я разсипвам,не ми е удобна такава консистенция.

Общи условия

Активация на акаунт