Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Аз ще помоля да кажеш кой са уредите ти Елария -дермабразиото и шпатулата.
Оппеделено нямат база за сравнение нито ампулите на Кондиция с тези на Глори ,ншто контактния им гел с този на Глори.

# 271
  • София
Момичета , спряла  съм се вече по препоръка на приятелка на уреди
Дермаембразио

И йонизатор (дали би подействал на бръчките?)

Много моля за линк към мезо от Али, с гарантиран доставчик

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 01:45 от Wind_

# 272
  • Бургас
Елария, би ли дала линк към ампулите за мезо от Кондиция, които ползваш ти  bouquet

http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … erapia_meso_genix тези харесвам най-много, но ползвам също и съм доволна от тези http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … ia-5ml-za-koja-45, също и http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … luronova-kiselina.
Сега обмислям да взема DERMEDICS™ МЕЗО EЦM, пише, че възстановят кожата от стрии, а синът ми това лято израстна рязко и по гърба му се появиха няколко. До колкото съм чела от тях няма спасение, но мисля да опитам.

За ексфолиантите - ползвам различни, като гледам да имат много, но малки частички, но при всекидневно ползване има значение не толкова продукта, колкото начина на прилагане. Трябва много леко да се се движат ръцете по кожата, без натиск и повтаряне на зоните. Само носа минавам два пъти. По-скоро като поглаждане, нанасям с мокри ръце на суха кожа върху грима, леко поглаждам цялото лице и изплаквам, следва имиващ гел или пяна и накрая мицеларна вода.

TROSHKATA, дермабразиото ми е на Санитас, купих го от Лидл, заради ниската цена ей така случайно минавайки за кроасани преди работа. Нямах кой знае какви очаквания, но резултатите приятно ме изненадаха, даже се зачудих защо винаги съм пренебрегвала процедурата и когато са ми я предлагали в салон. За моята кожа е незаменим. А шпатулата е тази която тук се препоръчва най-често http://condiciashop.com/mini-frimator, но аз я взех от ибей за около 20 долара.

Бялото мезо някой поръчвал ли е от другаде освен от Алиекспрес?

# 273
Елария, тези ампули на кондиция има ли ги в онзи магазин до хотел "България", че още не съм стигнала дотам?
Сподели моля те и от къде купи главите за микродермабразиото и на каква цена!

Аз съм много доволна също от него. Купих го, когато започнах да чета темата. 1-2 пъти го ползвах и лятото. Не издържах.
Другите ми уреди са тези, не съм споделяла за тях, защото исках да оценя предимствата и недостатъците им:
ИНФРАЧЕРВЕНА ЛАМПА МЕДИСАНА IRH 88258- ползвам я  за лечение на синузит, затова я купих, но в последствие я вкарах в употреба и за козметични цели, особено добре ми се отразява, когато сложа ампула и след това нагрея за около 10 мин.

https://www.amazon.com/Oxygen-Facial-System-Spa-Tool/dp/B00EYI4910 - това го купих, след като гледах клипчета на тази мацка https://www.youtube.com/watch?v=o1pipAbSQRc Моето е различно, но миналата зима го ползвах активно. Лятото ме мързеше. С него излекувах един огромен милиум, който имах от години. Трупаше гадости, ставаше голям около 1см и се подуваше около 0.5см. Накрая успях да го изчистя. Сега май пак събира, но не се забелязва и съм решила да го третирам още, но не знам дали ще успея да го затворя. Третирана пъпка също бързо залинява. Иначе след употребата му забелязвам разлика в контура. Леко повдигане.

Хубавото е, че и двата уреда нямат ограничения за честотата на ползване.
Лампата я купих от някакъв БГ сайт, не помня кой. Писалката от ибей.

Явно ще трябва да си взема и шпатулата за летния период. Имам проблем със замърсяването около устата, брадичката.

# 274
  • Бургас
Главите за дермабразиото поръчах от  сайта fashionstore,bg, но се обадих по телефона защото в сайта не са предложени, с доставката трите вида ми струваха 44 лева - всяка е 13,00 лв. и 5,00 лв. доставка.

Ампулите от кондиция ги няма във въпросния магазин, но другаде може и да ги продават в Бургас. Не ми е оставало време да търся, основно пазарувам онлайн.

# 275
  • София
Колко време може да стои отворена една такава ампула? След като стига за 3-4 пъти, а мезото се право веднъж седмично...

# 276
  • Бургас
Под алуминиевата капачка има гумена тапа, като на лекарствата, изтеглям с игла и спринцовка колкото ми е нужно. Така ампулата остава неотворена, не е стерилно съдържанието (не знам всъщност дали са стерилни), но и не се окислява защото няма досег с въздуха.

# 277
  • София
Да, аз прочетох за гумата, но си мислех, че след първото изтегляне с игла има някакъв срок, в който да се ползва...

# 278
  • Русе
Да се наместя при Вас след като днес ми пристигна бялото мезо. Естествено се замотах с поръчването на консумативите но днес и това свърших. Поръчах на Глори но съм си набелязала няколко и на Кондиция.

След като днес прочетох за пореден път предишните теми се зачудих дали не трябваше да поръчам и шпатулата  newsm78 Имам един тийн сега, друг следва, пък нали и аз съм човек.... newsm78

# 279
  • София
Може ли линк за бялата мезотерапия?

# 280
# 281
ИНФРАЧЕРВЕНА ЛАМПА МЕДИСАНА IRH 88258- ползвам я  за лечение на синузит, затова я купих, но в последствие я вкарах в употреба и за козметични цели, особено добре ми се отразява, когато сложа ампула и след това нагрея за около 10 мин.
Страхотна идея! Благодаря!  bouquet
Вече три-четири пъти действам с нея и с ампула. Много по-лесно ми е отколкото да включвам уреда за мезо. А и облъчва цялото лице едновременно. Simple Smile

А дермабразиото на Санитас отдавна чакам да го пуснат в Лидл. Последно беше миналата Нова година наличен. Не знам къде другаде може да се намери.

# 282

А дермабразиото на Санитас отдавна чакам да го пуснат в Лидл. Последно беше миналата Нова година наличен. Не знам къде другаде може да се намери.
Потърси в англ. ибей. Аз оттам купих моето. Бях пропуснала офертата в Лидл. Излезе ми дори по-евтино. Peace

Аз започнах с него всяка седмица. По-добре се чувствам за две седмици. Кожата е по-чиста.

Някой беше споменал за всекидневно почистване с пилинг. Може ли да сподели какви продукти ползва, по-щадящи?

# 283
  • Бургас
Здравейте , много хубава тема , поръчах от ebay дермабразиото на лидл , връщам се да изчета всичко Simple Smile

# 284
  • София
Ох,момичета, от всички хвалби за дермабразиото,сега ме навихте да си го купя.Гледах ревюта в нета, всичко е много добро, но малко изпитвах страх.Може би необоснован, не зная.
Преди около месец си купих портативен ултразвук, , с идеята да си използвам козметичните продукти по-ефикасно. Има резултат, но трябва време и търпение.

Общи условия

Активация на акаунт