Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
На филипс уреда ми идва малко скъп. Мисля да намеря нещо до около 300 лева.
Щом имаш уреда от Лидл как се справяш със смяната на главите?

# 256
Още не ми се налага да ги сменям. Ще го мисля по-нататък.

# 257
На beurer има микродермабразио в Ремедиум,предлагат се и всички резервни части и филтри,за 170лева по спомен беше Simple Smile

# 258
  • софия
Дермабразио има и в Алиекспрес ,някой има ли отзиви за техните модели.Аз мисля да чакам дали ще пуснат пак тези в Лидл.

# 259
  • София
Да попитам пак , виждате ли резултати от домашна мезотерапия или домашен уред за борба с остаряването?
Ако да , моля да споделите модел, цена

# 260
  • Бургас
При мен мезотерапията с ампулите от кондиция и черния апарат имат страхотен резултат. След нея кожата е видимо по-свежа и стегната, фините линии под очите са заличени, а кожата на деколтето е изпъната и сочна. Ефекта трае обаче два, три дни и тъй като я ползвам от около година и нямам други бръчки, не мога да преценя има ли някакъв постоянен във времето резултат. Надявам се, че забавя появата но нови линии и бръчки, но не бих го твърдила със сигурност.
Обмислям да си купя и бялото мезо, но не знам има ли го в ибей, а от алиекспрес не пазарувам. Но първо да си осигуря дермабразиото - от домашните уреди за мен е незаменим.

# 261
Елария, може ли линк за черното мезо!

# 262
  • Бургас
http://www.ebay.com/itm/Portable-Led-Photon-Needle-Free-Mesother … :gIgAAOSwM49Z3xHe - продавачът не е същият, но уредът  е този и цената е подобна. Мисля, обаче, че белият уред е по-добър, при моят светлината се сменя сама и не мога да контролирам върху кой участък от кожата, каква е светлината. А при белия сам определяш каква терапия да правиш.

# 263
http://www.ebay.com/itm/Portable-Led-Photon-Needle-Free-Mesother … :gIgAAOSwM49Z3xHe - продавачът не е същият, но уредът  е този и цената е подобна. Мисля, обаче, че белият уред е по-добър, при моят светлината се сменя сама и не мога да контролирам върху кой участък от кожата, каква е светлината. А при белия сам определяш каква терапия да правиш.
Много благодаря!
Ще умувам, трябва ли ми и тази джаджа вкъщи.

# 264
  • Zagreb CROATIA
Здравейте,

Знаете ли, дали  безигленото мезо може да се използва върху поставени филъри? Пише, че има загряване, това няма ли да ги разгради ?

Благодаря предварително! bouquet

Здравей, Лотус!
Безиглената мезотерапия загрява много малко, почти не се усети при мен.
Възможно ли е да е комбинирана с нещо? И за домашен уред ли става въпрос?
Направих цял курс с безиглена мезотерапия в студио, но не ми хареса, няма траен ефект.

Благодаря ти, Ralitsa!
Да, домашен уред е, така коментираното бяло мезо.RF, LED и micro current и точно за последната функция съм чувала ,че не се прилага върху филъри. И затова търся по-подробна информация!    Simple Smile

# 265
  • Бургас
Идвам да споделя колко съм доволна - приставките на дермабразиото на Beuer стават идеално на микродермабразиото на Sanitas. Благодаря на Pelli за вдъхновението.

# 266
Идвам да споделя колко съм доволна - приставките на дермабразиото на Beuer стават идеално на микродермабразиото на Sanitas. Благодаря на Pelli за вдъхновението.
Супер!Значи сега дори да си взема Санитас,ще знам,че има резервни неща за него  Heart Eyes

# 267
Супер!
А колко често се правиш с микродермабразиото?
Какви проблеми имаш или само поддържаш добро състояние на кожата?

# 268
  • Бургас
В началото правя веднъж на седмица, после веднъж на две седмици. Веднъж седмично правя и мезо терапия, редувам ги. В месеците с много слънце ползвам за почистване шпатулата, а в есенно-зимните дермабразиото. Нямам някакви конкретни проблеми с кожата (освен ЕГНто Simple Smile), но тъй като е мазна си иска сериозно почистване. Години наред имах проблем с пъпки  и петната които остават след тях, докато не попаднах на козметичка, която ми каза, че въпреки всички указания, за мен е необходимо да ексфолирам кожата всеки ден. Стори ми се много крайно, но пробвах с много нежен ексфолиант да почиствам всеки ден и наистина вече 10 години имам чиста и здрава кожа. Сега се стремя да я поддържам такава и да забавя максимално появата на бръчки. Тук вече разчитам на мезотерапията. От ампулите на Глори, обаче не съм толкова доволна отколкото от тези които купувам от кондиция.

# 269
  • София
Елария, би ли дала линк към ампулите за мезо от Кондиция, които ползваш ти  bouquet
Аз поръчах бялото мезо и го чакам с нетърпение Simple Smile
Също така, кои ексфолианти за подходящи за ежедневна употреба, бих си взела и аз.
Аз ползвам дермабразиото (моето е на Филипс) всяка седмица от началото на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт