Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Момичета, мога ли да помоля някоя от вас, коята има лидълското дермабразио да погледне какъв код има на ръководството за експлоатация? Звънях в сервиз Бушона да питам за резервни глави, но ми искат този код, за да ми кажат въобще имат ли ги, а аз за съжаление не го пазя.

# 241
Момичета, мога ли да помоля някоя от вас, коята има лидълското дермабразио да погледне какъв код има на ръководството за експлоатация? Звънях в сервиз Бушона да питам за резервни глави, но ми искат този код, за да ми кажат въобще имат ли ги, а аз за съжаление не го пазя.
Има код само за филтрите

# 242
  • Бургас
Мисля, че въпросният код е на последната страница и прилича малко на бач код.

# 243
  • Zagreb CROATIA
Здравейте красавици!:bouquetf:

Много благодаря за събраната полезна информация и споделен опит, страхотни сте! Да се чуди човек кое по-напред да вземе, и там ми е дилемата и на мен : имам поставени филъри и бих помолила за съвет - кои машинки НЕ са препоръчителни в моя случай ?
Благодаря предварително !😊❤

# 244
  • Бургас
Здравейте,
От години имам проблемна кожа и реших да инвестирам в домашен уред за дермабразио. Може ли да ме посъветвате какво да гледам и как да преценя кой уред е по-добър.

# 245
Здравейте,
От години имам проблемна кожа и реших да инвестирам в домашен уред за дермабразио. Може ли да ме посъветвате какво да гледам и как да преценя кой уред е по-добър.
Има доста писано в темите, макар и да са само три. Върни се назад, прочети и ако възникнат въпроси, питай!
Повечето тук, ако не се лъжа сме със сапфиреното на Санитас, от Лидл. Аз моето го взех от ибей, защото съм пропуснала офертата в Лидл. Изчетох всичко, преди да го поръчам. Няма кой знае какви специфики, но реших да заложа на проверено, отколкото да се изкушавам за 10-15 лири по-евтино, имам предвид някакви незнайни, китайски уреди. Доволна съм. Старая се да не  прекалявам с процедурите, колкото и да ми харесва резултата след тях.

# 246
  • Бургас
Благодаря! А резултатът може ли да се сравни с ултразвукова шпатула?

# 247
Нямам ултразвукова шпатула. Правили са ме само два пъти в салон, но не съм впечатлена от резултата. Може би, ако се правиш всеки ден или 3-4 дни в седмицата ще е по-ефективна.
Имай предвид, че микродермабразиото е доста по-агресивен уред и не може да го ползваш няколко пъти седмично, независимо от състоянието или спецификите на кожата.
Двата уреда имат различни функции/ предназначение, най-общо казано, и не може да се сравняват, поне според мен.

# 248
  • Zagreb CROATIA
Здравейте,

Знаете ли, дали  безигленото мезо може да се използва върху поставени филъри? Пише, че има загряване, това няма ли да ги разгради ?

Благодаря предварително! bouquet

# 249
  • Бургас

Аз имам и двата уреда - резултатите изобщо не могат да се сравняват. Купих шпатулата защото дермабразиото не трябва да се ползва през лятото, но кожата ми след него изглежда в пъти по-добре отколкото след шпатулата.
Не съветвам никой обаче да купува уреда на Санитас заради проблема с резервните консумативи.

# 250
  • Бургас
Много ви благодаря! Имам шпатула и точно защото не съм впечатлена исках да питам.

# 251
Здравейте,

Знаете ли, дали  безигленото мезо може да се използва върху поставени филъри? Пише, че има загряване, това няма ли да ги разгради ?

Благодаря предварително! bouquet

Здравей, Лотус!
Безиглената мезотерапия загрява много малко, почти не се усети при мен.
Възможно ли е да е комбинирана с нещо? И за домашен уред ли става въпрос?
Направих цял курс с безиглена мезотерапия в студио, но не ми хареса, няма траен ефект.

# 252

Аз имам и двата уреда - резултатите изобщо не могат да се сравняват. Купих шпатулата защото дермабразиото не трябва да се ползва през лятото, но кожата ми след него изглежда в пъти по-добре отколкото след шпатулата.
Не съветвам никой обаче да купува уреда на Санитас заради проблема с резервните консумативи.
След колко време ти се износиха консумативите? Предполагам нямаш предвид филтърите.

# 253
  • Бургас
Около три месеца при ползване един път седмично. Филтрите не са чак такъв проблем защото са от дунапрен, така, че мога да намеря вариант, но главите....
Някой в темата беше писал, че е успял да направи поръчка с английска карта, но аз не успях нито с българска нито с английска. Опитах с различни браузъри, компютри и от различна ай пи адреси без успех. Не знам, може и при мен само да е проблемът. Подозирам, че не доставят до България и им писах с такъв въпрос, но не отговориха.
Сега съм в процес на избиране на нов уред, като първо се информирам за консумативите. На диамантените май не им се сменят главите, но още не съм разбрала със сигурност.

# 254
Елария и на диамантеното микродермабразио се сменят главите. Може да погледнеш това на Филипс. Когато си търсех такъв уред и аз си мислех, че главите са вечни, но уви. Тази на Филипс по спомен е 50 или 70 лв. и затова си взех от Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт