Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Дренажния антицелулитен гел ме впечатли,не бях виждала тази марка Simple Smile Другите два линка не работят при мен...

# 361
Дренажния антицелулитен гел ме впечатли,не бях виждала тази марка Simple Smile Другите два линка не работят при мен...
Оправих ги.  Peace
Ами марката и аз от форума я научих, мисля, че я има на първа страница. Ще се радвам някой да сподели и други, от които е доволен.  Simple Smile

# 362
  • софия
Момичета Лидл другият четвъртък пускат уредът за микродермабразио.

# 363
  • София
Каква цена ?

# 364
  • Варна
76 лв., но не пише да е диамантено микродермабразио. Каква е разликата?

# 365
  • софия
http://tediata.blogspot.bg/2017/01/sanitas-sfc-70.html?m=1
Ето го тук Тед е направила страхотно ревю на уредът.

# 366
  • Варна
Благодаря, а в случай, че имам бяло мезо, шпатула (2 степени) и купя микродермабразио- няма ли да стане прекалено?
Ако не, как да ги комбинирам според вас? Simple Smile

# 367
  • софия
Имам шпатула и бало мезо.Сега искам и дермабразиото.То почиства по добре през зимните периоди,топлите месеци си почистваш със шпатулата.Мезото 1-2 пъти седмично.Дали се изразих разбираемо .

# 368
  • sofiq
Благодаря, а в случай, че имам бяло мезо, шпатула (2 степени) и купя микродермабразио- няма ли да стане прекалено?
Ако не, как да ги комбинирам според вас? Simple Smile

Няма да стане прекалено,аз също имам шпатула .Зимните месеци веднъж седмично ползвам абразиото,шпатулата  я ползвам 1-2 пъти месечно.През летните месеци спирам с дермоабразиото.Освен тези два уеда ползвам и електрическа четка за лице 2-3 пъти седмично .

Двата уреда работят на съвсем различен принцип ,така,че не се притеснявай няма да навредиш на кожата си-даже напротив.Аз лично съм много доволна от дермоабразиото .

# 369
Момичета записвам се да ви следя!Чудесна тема! Поръчах една машинка ако мога така да я нарека https://www.amazon.fr/gp/product/B074Z1X8DT/ref=oh_aui_detailpag … amp;tag=bgma04-21 Разгледах сега и ревютата на тази за дермабразио от Лидъл.Разликата в парите не е съществена.Тази от френския амазон с доставка ми излиза 60 лв ,а лидълската 75 лв(ако успея да се добера до нея) В голяма чуденка съм.Има и друг проблем ,може с дъщерята да я ползваме и двете и не видях да се продават допълнителни накрайници за нито една от двете машинки на които се чудя!Тази от амазона ,мога да я задържа още най много 2 дни ,но после трябва да реша.Дайте съвет?!

# 370
Момичета Лидл другият четвъртък пускат уредът за микродермабразио.
Много ме зарадва  bouquet, предния ден тамън рових из брошурите да видя дали няма да го пуснат.

# 371
  • София
Здравейте!
Моля за отзиви за фотоепилатора, който ще се предлага в Лидл от 18.12. Заслужава ли си инвестицията? Цената е примамлива. Simple Smile

# 372
Здравейте!
Моля за отзиви за фотоепилатора, който ще се предлага в Лидл от 18.12. Заслужава ли си инвестицията? Цената е примамлива. Simple Smile

Не знам дали са го пускали друг път, за да се изкажат ползвали го. Евентуално отзиви по чуждите сайтове...би имало.
Аз имам Silk n Glide, много подобен и след две години съм със смесени чувства. Сега съм се насочила към Philips Lumea, на който обаче по-евтините модели са поне двойно по-скъпи от Лидълския.

# 373
  • София
Пит , точно затова попитах, защото на другите марки цените са много високи. Благодаря за информацията!  bouquet

# 374
  • sofiq
Здравейте!

Не знам дали са го пускали друг път, за да се изкажат ползвали го. Евентуално отзиви по чуждите сайтове...би имало.
Аз имам Silk n Glide, много подобен и след две години съм със смесени чувства. Сега съм се насочила към Philips Lumea, на който обаче по-евтините модели са поне двойно по-скъпи от Лидълския.

Какво имаш предвид ,че си със смесени чувства....презколко време правиш процедури  ,на какви участъци от тялото икакъв е резултата?

Общи условия

Активация на акаунт