Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Момичета записвам се да ви следя!Чудесна тема! Поръчах една машинка ако мога така да я нарека https://www.amazon.fr/gp/product/B074Z1X8DT/ref=oh_aui_detailpag … amp;tag=bgma04-21 Разгледах сега и ревютата на тази за дермабразио от Лидъл.Разликата в парите не е съществена.Тази от френския амазон с доставка ми излиза 60 лв ,а лидълската 75 лв(ако успея да се добера до нея) В голяма чуденка съм.Има и друг проблем ,може с дъщерята да я ползваме и двете и не видях да се продават допълнителни накрайници за нито една от двете машинки на които се чудя!Тази от амазона ,мога да я задържа още най много 2 дни ,но после трябва да реша.Дайте съвет?!
Мисля че е същия като този:
https://www.aliexpress.com/item/Diamond-Dermabrasion-Blackhead-V … 999999.282.8tKAzK
слаб е 5W
докато този
https://www.aliexpress.com/item/6-Tips-Dermabrasion-Peeling-Mach … 999999.262.8tKAzK
е 16W по-мощен ,повече работа ще върши

# 376
Аз го отказах уреда .Днес говорих случайно с позната приятелка -козметичка в майчинство.Тя каза че не е добре този вакум за кожата макар и слаб.Разширява порите много и преразтяга кожата.По добре уреда за дермабразио.Ако успея ще си купя него .

# 377
Здравейте, сега откривам темата и я прелиствам. Малко е объркващо с тези китайски уреди, тъй като са множество различни модели.   #Crazy
Някой има ли такъв или може ли да каже дали е като този, който се коментира?
https://www.amazon.co.uk/ARINO-Ultrasound-Cleansing-Anti-Aging-A … d+Device+for+Face
За сега разучавам на какво да се спра, а пък после ще разучавам функциите му  Crazy

ctefani, и аз гледах избрания от теб. С какво е по различен от дермабразиото? Нали и дермото е с вакум или греша  newsm78

# 378
Аз ако знаех кое какво е и какъв му е принципа ,нямаше да питам в темата.Разликата между това което щях да купя ,но го канселирах и това на което ти си пуснала линк е ,че са го купили над 200 човека и отзивите са добри.След разговора със козметичката обаче се отказах.При дермабразиото се постига олющване на горния слой на кожата и по горе има линк на ревю на подобен апарат. Ами мисля ,че трябва да си решиш нужно ли ти е или не.Разликата ,ако поръчам от али експрес е че ще е по евтино от амазона.В амазон пък гаранцията ми е сигурна.Е накрая нищо не купих.....за сега де Simple Smile !

# 379

Хромотерапията възстановява кожата отвътре! Светлината на цветята дава на кожата свеж и здравословен вид! Хромотерапията е популярен и много ефективен метод. В това устройство светодиодите на червено, синьо и оранжево се използват отделно и в оптимална комбинация. Червеният цвят (дължина на вълната 620 nm (± 10 nm)) стимулира клетките, активира кръвообращението и носи топлина и енергия. Той е идеален за тромава, атонична и уморена кожа с промени, свързани с възрастта. Активира процесите на производство на енергия и стимулира клетъчния метаболизъм, възстановява тена и тонизира кожата. Син цвят(Дължина на вълната 415 нм (± 10 пМ)) стимулира имунитета на кожата, и успокояващ раздразнена кожа, склонна към couperose. Синият цвят има противовъзпалителни свойства, допринася за намаляване на разширените пори, което позволява да се използва за мазна и смесена кожа. Оранжевият цвят (дължина на вълната 590 нм (± 10 пМ)), действа директно върху клетките на дермата - фибробласти, стимулира производството на структурните компоненти на кожата: колаген, еластин, хиалуронова киселина подобрява собствен енергиен кожата насърчава хидратация и бръчки да се позволи използването тя е за зряла, суха кожа и за предотвратяване на преждевременно стареене. Розов цвят(дължина на вълната 700 nm (± 10 nm)) е подходяща за кожа с намален тон. Това прави кожата по-еластична. Перфектно подобрява тена.
ЦИТАТ от
http://irecommend.ru/content/otlichnyi-apparat-kotoryi-pomog-mne … abotaet-delaet-sv

# 380
Момичета обмислям да си закупя уреди за разкрасяване и да си правя процедури у дома. Какво бихте ме посаветвали като първоначална инвестиция. Мисля да си купя микродермабразиото от Лидл.
На 32 съм със нормална към суха кожа, имам малко рАЗширени пори по бузите около носа

# 381
  • sofiq
Момичета обмислям да си закупя уреди за разкрасяване и да си правя процедури у дома. Какво бихте ме посаветвали като първоначална инвестиция. Мисля да си купя микродермабразиото от Лидл.
На 32 съм със нормална към суха кожа, имам малко рАЗширени пори по бузите около носа

Според мен добре си се насочила към този уред ,аз лично съм много доволна от него.

Другия уред от който съм много доволна е електрическата четка за почистване на лице.За мен основното за добрия вид и състояние на кожата е доброто почистване.В началото като я взех я ползвах ежедневно ,след това разредих употребата до 2 пъти седмично.Има няколко приставки,освен за ежедневно измиване на лицето си купих приставка за ексфолиране,която ползвам  1 път седмично,има и приставка за масаж на лицето ,която ползвам след нанасяне на крем или маска.

# 382
  • софия
Тед а дермабразиото спрямо  шпатулата как почиства?

# 383
  • sofiq
Тед а дермабразиото спрямо  шпатулата как почиства?

Различни са двата уреда.Абразиото остъргва горния слой на кожата с което стимулира нейното обновяване ,докато шпатулата почиства порите в дълбочина ,тя е особено подходяща за почистване на склонна към омазняване кожа с разширени пори.

# 384
  • Бургас
Здравейте,
Да ви попитам колко време ползвате една глава на дермабразиото? Другото, което не мога да открия като инфирмация ,е колко време за една процедура е полезно да се ползва ЛЕД светлина?

# 385
Днес си купих дермабразиото от лидл, който го ползва, може ли да сподели как?
Благодаря!

# 386
  • софия
По назад съм пуснала ревю на Тед за делмабразиото.

# 387
  • София
Здравейте,
Да ви попитам колко време ползвате една глава на дермабразиото? Другото, което не мога да открия като инфирмация ,е колко време за една процедура е полезно да се ползва ЛЕД светлина?

За ЛЕД светлина - 10 мин.

# 388
[video][/Здравейте,
Днес си направих първата процедура с микродермабразиото (от лидл) и ми направи впечатление, че ефекта е нулев, а именно- филтъра беше абсолютно чист след това. Нормално ли е? За инфо.. преди 2 дни си правих почистване с ултразвукова шпатула..

# 389
  • София
Момичета , взех мезотерапията ☺☺☺
Използвах я със серум с хиалурон .
На места по лицето усещах импулс , леко като ток , не знам дали е нормално.
Не я ползвах на висока степен, но й възлагам големи надежди

Има няколко светлини , използвах червенета,която е против бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт