Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 356
  • 739
  •   2
Отговори
# 465
  • гр.Видин
Доколкото разбрах, за да има ефект първите 2 месеца се прави всеки ден или поне 5 пъти в седмицата. След това се разрежда.

# 466
https://www.youtube.com/watch?v=w2uBttXzgrw

Някоя мама мисли ли да го поръчва? Преди време в един МОЛ ме примамиха да си взема четката им за миене на лице, а сега пускат и този уред...

# 467
  • Горна Оряховица
Доколкото разбрах, за да има ефект първите 2 месеца се прави всеки ден или поне 5 пъти в седмицата. След това се разрежда.
ох, не е ли множко всеки ден...притеснява ме да не се пецака кожата ...

# 468
  • Варна/Благоевград
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от Али четка за почистване, но такава, която се върти, а не само да вибрира. Ако може линкове, че ми е трудно да се ориентирам там, коя се върти и коя не?

# 469
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от Али четка за почистване, но такава, която се върти, а не само да вибрира. Ако може линкове, че ми е трудно да се ориентирам там, коя се върти и коя не?

Имам тази и съм доволна https://www.aliexpress.com/item/TOUCHBeauty-Manual-Workable-Make … 042311.0.0.QN414F

# 470
  • варна
Момичета,
пия хранителна добавка Жен-шен 600,купена от дрогерия.На етикета пише ,че съдържа дестилирана вода,екстракт от корен на жен-щен и мед.Въпроса ми е дали може да се ползват с мезото тези ампули? newsm78Нали е пак воден разтвор?

# 471
  • ВАРНА
Момичета,
пия хранителна добавка Жен-шен 600,купена от дрогерия.На етикета пише ,че съдържа дестилирана вода,екстракт от корен на жен-щен и мед.Въпроса ми е дали може да се ползват с мезото тези ампули? newsm78Нали е пак воден разтвор?

Щом има мед е подсладено за вътрешен прием,струва ми се странно на лице да се ползва...

# 472
Момичета,
може да ги мажеш след мезото  Peace

# 473
Здравейте, момичета... От дълго време чакам информация  за Silk`n Silhouette против целулит , но нещо все е непълна...обикновено уреда се закупува и не се използва. Аз го имам от известно време, но едва сега започвам да го използвам. Ако не се откажа и аз поради някакви причини, смятам да ви дам информация как е повлиял на целулита Simple Smile

# 474
  • sofiq
За целулит само с уред не мисля,че ще има особени резултати....пък дори да е най - добрия уред.От моя опит ....вече 3 години всяка пролет започвам интензивна борба с целулита,постигам добри резултати,нопрез есента и зимата спирам да правя каквото и да е....студено ми е ,стъмва се рано и не ми се занимава и той наново се натрупва до пролетта.

За да има ефект само трябва комплексна грижа,започвам прием на добавки,редуцирам храната,солта намалявам до минимум,увеличавам приема на вода ,ежедневно правя вакуумен масаж с вендуза(ползвала съм и уред с ракова действие,но установих,че с вендуза ми е по-удобно),масажа правя с подбрано антицелулитно масло,след това ексфолиране,след това завършвам с мазане с подходящ антицелулитен крем,сутрин мажа с друг крем.
При такава програма ефект има видим след около месец.

# 475
Здравейте
Може ли отзиви за този уред

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/Q7zYzUja

Той ли е по добър или бялата мезотерапия ?

# 476
Браво, Тед, че постигаш такива добри резултати с комплексни мерки. Но на мен ми се ще да разчитам именно на уреда - нали така твърдят производителите - че заглажда...Ползвам го отскоро, понякога ми се струва, че целулитът дори е станал  по-забележим, а може и да си въобразявам...?  Иначе аз спортувам, когато имам възможност.

# 477
Linet, уреда към който си дала линк е за кавитация, различен е от бялото мезо.

Ted, и аз ти се радвам на резултатите!  Peace Това е начина, упорство и комплексна грижа.

# 478
Пит,
Може ли да ми обясниш ,какъв ефект мога да постигна с този уред(за лицето)
Или да ме опътиш къде да прочета ,зле мъжът ми вече го е поръчал

# 479
Пит,
Може ли да ми обясниш ,какъв ефект мога да постигна с този уред(за лицето)
Или да ме опътиш къде да прочета ,зле мъжът ми вече го е поръчал

А, лошо няма, кавитацията се използва за отслабване.
За лицето би могло да се ползва за намаляване на двойна брадичка и бузи, примерно. Но трябва да се внимава.
Ето тук има подобен, виждам че пише, че не е подходящ за лице.
https://apteka.framar.bg/30050410/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B … %B8%D1%8F-cavitat

Общи условия

Активация на акаунт