Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • В къЩи.
По описанието на самия уред в сайта,може би по-запознатите може да разберат дали има някаква разлика. Thinking
Благодаря.

# 496
  • софия
Докато се зарежда бялата мезотерахия свети ли или е изключен дисплея и?
Явно моята не прави контакт със зарадното свети гасне и издава знукът като при местене на светлините докато е на запядното си.

# 497
  • Русе
Моята е същата. Трябва да я сложиш хубаво на зъбчетата иначе няма да се зареди а ще пищи.

# 498
  • софия
Ели а свети или е тъмен дисплея?

# 499
  • Русе
Нещо светеше в синьо но дисплея след включването изгасяше  newsm78

# 500
  • София
Момичета , използвам бялата мезотерапия.
В областта на гневната бръчка , докосвам и веждите и как да кажа , напоследък оредяха доста , и даже падат косъмчета .
Възможно ли , това да го причинява уредът ?

# 501
Здравейте момичета!
Пред дилема съм дали да си закупя домашно микродембразио Silk' Revit. Искам да попитам дали чисти петна от пъпки и ако да-след колко процедури се забелязва разлика ? Колко процедури се правят - на седмица? Ако има по-добри модели моля да ми препоръчате !

# 502
Здравейте,дойде и моето бяло мезо Simple Smile в неделя направих една процедура микродермабразио и после минах с  мезото за десет мин. с една ампула хиалурон на Кройтерхоф,досадното беше.че нямах спрей с някаква термална или розова вода,а мокрех с чешмяна  на памук Sad но нищо,вече съм запасена с контактен гел (от най-обикновенните за ултразвук) и ампули на Кондиция.Исках да ви питам гела след ампулата ли се нанася или обратното?

# 503
  • София
Аз пръскам с флорална вода след като съм изпръскала количеството от ампулата, което ми е необходимо и то е засъхнало на лицето ми.
Мисля, че няма логика да се ползва контактен гел.
Ампулата остава на лицето, не се отмива, докато гела трябва да се измие.

# 504
Нищо не пречи след измиване на лицето да се намаже пак с ампулата и след изсъхването и да се сложи подходящ крем Simple Smile. А и нали ползваме уреда, за да вкараме навътре полезните съставки, това дето е останало отгоре, няма голяма файда от него Smiley.
Във всеки случай аз лично мия лицето след процедура, защото след ампулата слагам и маска.

# 505
  • София
Във всеки случай аз лично мия лицето след процедура, защото след ампулата слагам и маска.
Аз процедирам обратно - ако ще слагам маска тя е преди ампулата.
Отмивам маската, а ампулата оставям да действа и през нощта.
Не мисля, че е все едно дали ще я отмием или не и че остава да действа само това, което е вкарано в кожата с мезото.
Но всеки сам си преценява как да действа  bouquet

# 506
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за споделаната полезна информация!
Заразена от общия ентусиазъм в темата се сдобих с микродермаабразио и ултразвукова шпатула. И двете поръчах от алиекспрес, дойдоха за 2-3 седмици, вече ги изпробвах и съм много доволна. Възникнаха ми някои въпроси и препрочетох предишните теми, но все пак ще се наложи да ги задам тук.
Първо искам да попитам за редуването на абразиото и шпатулата - разбрах, че първото не се ползва лятото, но сега, докато може как е редно да се процедира? По-скоро се чудя шпатулата на режим PEEL или CLEAN трябва да е в този период и дали PEEL функцията й се припокрива с действието на микродермаабразиото. Шпатулата ми е lw 006 разбира се Grinning По спомен момичетата, които ползват и двете бяха споделили, че правят един ден от седмицата процедура с единия уред и след няколко дни с другия.
Следващият ми въпрос е свързан с микродермаабразиото, което си поръчах. Търсих инромация, но така и не разбрах като действие пластмасовите накрайници със сходно действие ли са като диамантените или по-скоро вакуум съдават само.И тези най-тъничките накрайници не ми стана много ясно за какво се ползват, книжката с упътването беше доста скромна.

# 507
Аз процедирам обратно - ако ще слагам маска тя е преди ампулата.
Отмивам маската, а ампулата оставям да действа и през нощта.
Не мисля, че е все едно дали ще я отмием или не и че остава да действа само това, което е вкарано в кожата с мезото.
Но всеки сам си преценява как да действа  bouquet

Аз затова започнах с :

Нищо не пречи след измиване на лицето да се намаже пак с ампулата и след изсъхването и да се сложи подходящ крем Simple Smile.

От цялото пръскане и мазане с уреда, ако не се измия ми остава неприятно усещане по лицето, затова съм си създала начин, чрез който да се чувствам комфортно Simple Smile.
Освен това, в момента ползвам две серии на Глори, които включват ампула, гел за ултразвук, който е И маска и финиш крем. Нанасят се в тази поредност, като в едната серия гелът се отмива и след това се  нанася  крема. Аз от своя страна след измиването се мажа пак с ампулата, вместо серум.
Така че трябва да съобразяваме И с изискванията на козметиката, която ползваме.

# 508
  • софия
Зори ще покажеш ли гази серия на Глори?

# 509
Да, моля те покажи я

Общи условия

Активация на акаунт