Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не знам какво очаквам от мезото.
Не съм се и надявала , че ще заглади веле появилите се бръчки.
Просто , нито освежава, нито хидратира, нито ми "светва" лицето.
Нищо. Няма стягане, няма лифт .
Използвам червената светила.

Може ли да ви попитам тогава, как точно я използвате ?
Правите масажни движения по цялото лице или ? Изчаквате ли на зона по минута ? Или я използвате само за зоните , които имат нужда?

Всъщност единственият ефект , който видях от нея е , че ми заличи пъпка , която по принцип винаги става на рана, тази пъпка я третирах със синята светлина (мисля, тази , която е за акне)

# 601
Ето, виждаш ли, че и ти си забелязала нещо положително SmileyWink. Прекалено кратко е времето от 1 месец, за да се правят някакви генерални заключения. Използвай една година и после направи равносметка. Снимай се, ако трябва,и сравни снимките. След една определена възраст, ако изобщо се случат някакви промени в положителна насока, то те ще са мноого бавни.
Като външната намеса трябва равно пропорционално да се подпомогне и от вътре. Една пушачка, например, която пие не повече от чаша вода на ден + 3-4 кафета и половин шише винце на вечеря, яде джънк и единственото и движение е от колата до офиса, и цял ден да се разкрасява, полза няма да има. Нещата са комплексни.

# 602
  • София
Зори , почти си ме описала 😂.
Само че , не пия алкохол и не се тъпча много , много с джънк 😂
Тази седмица тренирах, веднага се отрази и на лицето .

# 603
  • София

И аз това щях да кажа - никоя козметична процедура не ми се отразява толкова добре, колкото една тренировка. След това тена ми е наистина озарен.

# 604

Аз не визирах теб, надявам се не си ме разбрала погрешно. А виждайки, че приемеш с чувство за хумор думите ми, говори че не си /липсва ми иконката с букетчето и преградката, все едно съм ги сложила тук/.
Просто това са фактите, за съжаление, а ние като всички хора си съгрешаваме /аз също, понякога  Stuck Out Tongue Winking EyeBlush/.
Нооо борбата с времето трябва да продължи и да е безмилостно жестока Grin

# 605
Момичета, няма как да видите ефект за толкова малко време(един месец). Колагенът се изгражда за около 5 -6 месеца, тоест здравите колагенови връзки заменят скапаните за около 5 месеца.  А самият старт на този процес  е след 4 до 6 седмици след като сте „разръчкали“ кожата.  Аз използвам мезотерапията от март 2017г, и си набелязах  три бръчки на челото(една по-дълбока и две по-малки) да видя дали има ефект. Ами при мен има –двете малки почти са изчезнали, а по-дълбоката се е скъсила. Ползвам я горе-долу през  5 дни.

# 606
  • софия
Момичета, няма как да видите ефект за толкова малко време(един месец). Колагенът се изгражда за около 5 -6 месеца, тоест здравите колагенови връзки заменят скапаните за около 5 месеца.  А самият старт на този процес  е след 4 до 6 седмици след като сте „разръчкали“ кожата.  Аз използвам мезотерапията от март 2017г, и си набелязах  три бръчки на челото(една по-дълбока и две по-малки) да видя дали има ефект. Ами при мен има –двете малки почти са изчезнали, а по-дълбоката се е скъсила. Ползвам я горе-долу през  5 дни.

С какви продукти я ползваш ,чудесни резултати.

# 607
Не използвам нищо специално. Единственото което спазвам е да не я ползвам с масла или мазни кремове. В началото разпитвах тук и мислех, че задължително трябва да се ползват серуми и ампули, обаче се убедих, че става и с най-обикновен крем. Най- често слагам mixa hyalurogel, че е по-лекичък. Дори понякога слагам само контактния гел без да съм слагала нищо преди това.  Smiley

# 608
  • гр.Видин
А на моята поръчка за шпатула няма движение в траникга от 21.01. Дали ще пристигне изобщо?

Бих искала да попитам, чета как определяте уредите като ултазвук или йонофотеза. Това съчетава и двете ли
https://www.aliexpress.com/item/Negative-ions-import-export-inst … 042311.0.0.60RA4U

# 609
Момичета имам няколко въпроса относно на четката за почистване на лице Ремингтън:
 - за какво/как ползвате масажната глава?
-  ползвате ли почистващи маски за лице? Аз имам четката от петък и я ползвам сутрин и вечер с измиваща пяна. Преди това си правих почистваща маска 2 седмично.
- и два пъти дневно ли я ползвате или след първата/втората седмица вече само веднъж вечер?

Извинявам се, знам че беше обсъждано в предните теми, но понеже ги изчетох наведнъж някои неща ми се объркаха като информация.

# 610
  • Русе
Масажната я ползвах преди за ампули или серуми. Сега с мезото ги "вкарвам".
Ползвам маски но не ги мия с четкат.

Винаги само вечер я ползвала почистващата глава. Със измиващ гел.

Пробвай. Твоята кожа ще си "каже" как е най-добре.

# 611
Здравейте, прекрасни дами,

Като жена и аз искам да съм красива и съм невероятно суетна. Използвам услугите на козметичка за механично почистване + пилинг през известен период от време, но порите ми на места са прекалено широки и бързо се пълнят с комедончета и черни точки, които искрено ненавиждам и стискам често пред огледалото и после неистово мажа с разни мазила.... През годините съм използвала какви ли не мазила, но черните точки се премахват само механично, от това, което съм видяла до тук и за около 2 седмици ( че и по-скоро ) се връщат в картинката....

Питането ми е свързано с всички тези малки вакуум машинки/устройства за по 30-40 лв и повече, които се предлагат в търговската мрежа - Ефективни ли са? Доволни ли сте и въобще какво е мнението ви?

Не знам дали красотата ще спаси света, но определено тази машинка, ако работи, ще спаси красотата на много от нас Grinning

Благодаря ви предварително, oчаквам да се включите Simple Smile Поздрави от мен!

Дея

# 612
Аз си взех дермаамбразиото от лидл и съм супер доволна, но лятото не бих го ползвала.

# 613
  • sofiq
Момичета имам няколко въпроса относно на четката за почистване на лице Ремингтън:
 - за какво/как ползвате масажната глава?
-  ползвате ли почистващи маски за лице? Аз имам четката от петък и я ползвам сутрин и вечер с измиваща пяна. Преди това си правих почистваща маска 2 седмично.
- и два пъти дневно ли я ползвате или след първата/втората седмица вече само веднъж вечер?

Извинявам се, знам че беше обсъждано в предните теми, но понеже ги изчетох наведнъж някои неща ми се объркаха като информация.

Аз в началото я ползвах ежедневно,но само вече с подходящ измивен гел.Маски и аз не съм отмивала с четката,не мисля  че ще е подходящо,особено ако има абразивни частици в тях.

Масажната глава ползвам вечер само с хидратиращи маски,които не се отмиват .Нанасям маската стоя колкото време е указано и след това с масажната четка втривам останалото .

# 614
http://sibericabg.com/productbg/1766# тези ампули и останалите от серията длаи стават за ползване с мезотерапията?

Общи условия

Активация на акаунт