Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Момичета, омекотителя за комедони на Глори може ли да се ползва като контактен гел за почистване с ултразвуковата шпатула?

# 646
Момичета от къде мога да си купя дерма ролер? Преди време съм виждала в алиекспрес, но сега не мога да намеря.

# 647
Момичета, омекотителя за комедони на Глори може ли да се ползва като контактен гел за почистване с ултразвуковата шпатула?

Можеш да го ползваш преди шпатулата, идеята е да се омекотят комедоните и да излизат лесно. А при самото почистване се пръска с вода и тогава минаваш с шпатулата. Дано съм разбрала правилно въпроса ти Simple Smile

# 648
  • София
Момичета от къде мога да си купя дерма ролер? Преди време съм виждала в алиекспрес, но сега не мога да намеря.

Аз имам на Ейвън. Доволна съм. Върши работа. Пускат го и на по-ниска цена. Трябва да се следи в каталозите.

# 649
  • Варна

Можеш да го ползваш преди шпатулата, идеята е да се омекотят комедоните и да излизат лесно. А при самото почистване се пръска с вода и тогава минаваш с шпатулата. Дано съм разбрала правилно въпроса ти Simple Smile

Да, това ми беше въпроса. Гледах клипчета и вместо вода ползваха гелове и се зачудих този подходящ ли е.
Благодаря ти за отговора, bouquet

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 16:23 от Flash*

# 650
Flash*, нямах идея че му е гелообразна консистенцията. Само съм чела за него. С шпатулата може да се ползва и гел, и вода, но лично на мен с гел не ми е приятно, заради едрите пръски, дето правят мазало. Затова пробвай и ако не ти е неприятно усещането и ти върши работа, действай Simple Smile

# 651
  • Варна
Получих я преди 2 дена и още не съм я пробвала. За съжаление май е дефектна, останах с впечатление, че има батерия този модел LW 006. Моята обаче работи само като е включена към захранването. Стоя доста часове но без кабел не се включва. Tired

# 652
Само с кабел работи този модел, не е дефектна. Не съжалявай. Батериите много бързо се скапват и ще те дразни, че трябва да зареждаш през ден и да е паднала, точно когато ти трябва Grinning.

# 653
  • Варна
Aaa ... чела и недоразбрала Simple Smile)
Мерси много! bouquet

# 654
Amiamo, ползвала ли си дерма ролера за целулит? На твоя какъв размер са му игличките?

# 655
  • София
Amiamo, ползвала ли си дерма ролера за целулит? На твоя какъв размер са му игличките?

За лице и шия го ползвам. За целулит на този етап - не. Малък е. Можеш да го видиш в каталог на Ейвън.

# 656
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,помощ!Получих си бялото мезо,но не мога да се спра на ампули.Споделете от кои сте доволни,моля

# 657
Към имащите четката на Remington, когато я използвате пръска ли вода на страни?

# 658
  • sofiq
Към имащите четката на Remington, когато я използвате пръска ли вода на страни?

Пръска в самото начало,след секунди като се разпени измивния гел не пръска.

# 659
  • Милано
Моят е от  Amazon.

Общи условия

Активация на акаунт