Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм решила да си го ползвам дембразиото , макар и веднъж месечно. Но моята кожа е плътна. Онзи ден го ползвах, вечерта , на другия ден не излизах на слънце. Пък и преди , като ходех на такава процедура , козметичката ми нищо не е казвала за вреда пролетта , аз до май вкл. ходех. Имам потребност от това почистване и ще го правя на риск, макар и предпазливо.

# 706
  • sofiq
Не разчитай на плътност на кожата,вземи си хубав слънцезащитен,щом си решила да гоползваш Peace
Козметичките не винаги дават най-добрите съвети,все пак не са дерматолози .
Иначе перфектно те разбирам за необходимоста от абразиото ,както писах за мен това е най-добрия вълшебен уред който имам  Heart Eyes.

# 707
  • Plovdiv, Bulgaria
]Момичета,някоя от вас дали използва дермапен?Ако има такива бихте ли споделили от къде сте го закупили и виждате ли резултати

# 708
Според мен (маникюристка) пилите на Шол са слаби.
Дермаамбразиото го зазимих в началото на март още.  Peace

# 709
  • София
Слънцето е доста активно и не е препоръчително да се ползва дермобразиото.

# 710
Здравейте момичета,
Отдавна не съм чела и вклювала в темата, а и за жалост нямам време да изчета всичко. Ще ви напиша нещата които аз ползвам (не са малко, но имам чувството че изпускам нещо в грижите си):
-четка за лице clarisonic. Ползвам я постоянно, но само при премахването на грима вечер;
-добрия стар дарсонвал. Не знам колко е удачно, но и него ползвам всяка вечер;
-ултразвукова шпатула-два пъти в седмицата;
-уреда за микродермабразио VisaCare на Philips-не се сещам да го ползвам често. В началото виждах някакъв ефект, но сега не и загубих интерес. Все пак може би веднъж в седмицата;
-слушалките Slendertone Face-може би веднъж в седмицата. Преди ги използвах често, но сега трудно откривам лепенки за тях;
-TriPollar STOP-до сега въобще не съм забелязала полза от него. Май има доволни, но или нещо не правя като хората или при мен не действа. Ползвам веднъж на седмица като се сетя и то само на челото. Една дерматоложка ме оплаши, че може да влияе на загубата на обем.
На 39 години съм и като цяло нямам особено видими бръчки, но съм малко пристрастена към “джаджите” за красота.
Ако от някой уред (липсващ от моя списък) сте особено доволни ще се радвам да ми споделите.

# 711
Според мен (маникюристка) пилите на Шол са слаби.
Дермаамбразиото го зазимих в началото на март още.  Peace

Имам менте от китайците, изключително доволна съм.

# 712
Момичета, аз забелязах че след всяко ползване на  ултразвуковата шпатула ми се появяват напукани капиляри. В началото я ползвах веднъж седмично, после веднъж на 10 дни, сега веднъж месечно и винаги имам нови поражения. Изчетох всичко което намерих, изгледах толкова клипчета в интернет, но явно кожата ми е много тънка.

# 713
Следя от известно време...какво ще кажете за вакуум терапиите за лице? Помагат ли? Някой пробвал ли е?
Четох, че са подходящи за премахване на черни точки...имате ли наблюдения? Simple Smile Мерси!

# 714
Момичета дайте отзиви за дри серуми за бялото мезо. От къде си купувате. Какъв е ефекта от тях. Трябвя и контактен гел нали. Какви са отзивити ви след по дълта упатреба. Аз целя антиейдж ефект и опъване на блъчкине докалкото е възможно

# 715
Ползвам уред за безиглена мезотерапия, купих го от БГ онлайн. Деля го с майка ми, защото тя живее до нас и уредчето е над 100 лв.  Имам закупени два-три серума, които ги ползвам в комбинация с него и определно има ефект. Ползвам морска хиалуронова киселина, серум 12% витамин С и/или един антиоксиданте серум с резветрол и ферулова киселина. Бях прекалила с хиалурона под едното око, та бях леко подпухнала за 1-2 дни в последствие.
Майка ми каза, че е много доволна от ефекта на челото си, по нейни думи било й като след ботокс. Тя е на 57. А иначе аз съм 32 и като цял усетих доста по-плътна кожата си още от началото. Иначе като козметика зимата си ползвам ретинол 1% и го комбинирам с гореизброените неща. Също и салицилова киселина 2% като тя не е ежедневно.
Определено в последните месеци получих разни комплименти от приятелките Simple Smile Но ползвам много неща, едва ли е точно само от едно.

# 716
От къде взимаш серумите за мезото. Това с морската хеуронова звучи интересно

# 717
От къде взимаш серумите за мезото. Това с морската хеуронова звучи интересно

Те не са специализирани за мезо. Аз си ги ползвам по принцип. С приятелки се комбинираме и ги поръчваме от theordinary.com всички сме доволни

# 718
  • На брега на реката
Т.е. могат да се ползват и без мезото? Може ли линкове за серумите.
Какви терапии прилагате в летните месеци? Моята машинка нали се орецака, а и вече е доста слънчево. Старая се в ежедневната грижа, но имам запушени пори около брадичката и носа. Отделно видях ефект и за контура, а не ми се чака до есента, за да продължа с превантивната грижа.

# 719
  • Toronto, Canada
на Данито майка му Серумите от theordinary много ги хвалят и при нас (Торонто). 3 приятелки си поръчаха, за сега са доволни, но не ги използват с мезото, просто така. А и при нас излизат достаааа евтино.

Общи условия

Активация на акаунт