Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва базата Koди?
Как да премахнете гел лак с брокат?
Как се използва геловата боя Kodi?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва базата Koди?
-
Как да премахнете гел лак с брокат?
За да премахнете гел лак с брокат, внимателно избутайте ръбовете на лака, нанесете масло за нокти върху кожата на пръстите, поставете тампон, напоен с ацетон върху всеки нокът и го увийте с домакинско фолио. Накиснете за 10-15 минути и след това внимателно отстранете остатъците с дървена клечка за зъби.
-
Как се използва геловата боя Kodi?
-
Как се използва пилата за нокти?
-
Как се използва фрезата за полиране?
Ще дойдат за 2-3 дни и след това ще сигнализирам.
поредната греда, мнооого тъмно, почти лилаво.

. Прекрасно си се справила!
. Страхотно, веселяшко,свежо,младежко.
. Пишеш, че е евтина базата. Да, така е, но е изнервящо да чакаш месец и половина и да ти дойде боклук. При това подобен продукт е на същата цена на мл (този на еуропиан нейлс е 8€ за 15мл ) а си е с гарантирано качество. Не е като от 10 лака един да дойде разлят, макар че и това е дразнещо. И да четеш после как тая или оная в темата се лакирала с него а ти да не можеш. И да знаеш, че дори и да го поръчаш ще трябва да чакаш още 6 седмици най-малко или 4-5 с много късмет. Егати. Аз много се нервя. Не ми е и за парите ами като чакам нещо ново и то вземе, че не дойде а аз си чааааааааакам.