Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Има ли някаква универсална и по-достъпна като цена течност за сваляне на гел лак? Досега съм сваляла всичко със зеления лакочистител от Лили - и след маникюр в салон и домашно лакиране с гел лак. Днес обаче една позната искаше да я лакирам. Имаше гел лак от около месец, който според нея не бил издържал много. Е, пилих го, киснах го с лакочистител, после още веднъж - не помръдна този лак, камо ли да падне на люспи... голям зор. Накрая го изстъргах с метален избутвач, пак доста трудно Sad

# 706
  • Варна
 Ами да не те отчайвам ама има такива видове гадове Laughing. Като те лакират в салон единствената мисъл на маникюристката е да е здраво та да не и се влачиш на поправки,а какво се случва после с ноктите ти и дреме на.....Ако е блускай изпран с някой ултрабонд отдолу няма да падне с нищо друго освен с пила. Тъпото е,че се троши по края,а останалото не мърда по никакъв начин.
 Иначе ацетона гръцкия в Джъмбо е супер.

# 707
  • Down south
DDaylily, показаният цвят ми оранжевее на екрана, но няма значение. Подобни ми се виждат:
1) Gelish I'm so hot - най-близък до търсеното според мене. Била съм лакирана с него

3) Gelish queen of hearts е по-светъл, но върху подложка би бил подобен.

Благодаря!
Поръчах тези двата  Peace  Ще дойдат за 2-3 дни и след това ще сигнализирам.
Отмених поръчката на втория, получих първият - Gelsh I'm so hot  Party поредната греда, мнооого тъмно, почти лилаво.
Нищо, аз съм свикнала. Поне очакването беше приятно  Peace

# 708
Привет от мен с първия ми опит за гел маникюр. Благодаря ви за съветите и насоките!  Blush

# 709
Малечка перфектно се е получило за първи път.

Ето аз какво спретнах на 14 годишната ми племенница. Не съм пипала кутикулите и кожичките като цяло.
Тя не живее в БГ, а маникюра вече е страшен хит в Инстаграм сред английските тийнеджърки Sweat Smile

# 710
  • Варна
 Малечка разкош  Hug. Прекрасно си се справила!

MariyaS,че то и аз бих се фукала с такива ноктета нищо,че съм бабушкерник вече  Joy. Страхотно, веселяшко,свежо,младежко.

# 711
  • Paris, France
ферий, много съжалявам  bouquet. Пишеш, че е евтина базата. Да, така е, но е изнервящо да чакаш месец и половина и да ти дойде боклук. При това подобен продукт е на същата цена на мл (този на еуропиан нейлс е 8€ за 15мл ) а си е с гарантирано качество. Не е като от 10 лака един да дойде разлят, макар че и това е дразнещо. И да четеш после как тая или оная в темата се лакирала с него а ти да не можеш. И да знаеш, че дори и да го поръчаш ще трябва да чакаш още 6 седмици най-малко или 4-5 с много късмет. Егати. Аз много се нервя. Не ми е и за парите ами като чакам нещо ново и то вземе, че не дойде а аз си чааааааааакам.

Дейлили, как лилав бе? Ох, не знам. Поднасям извинения и обещавам, че повече аз продукти няма да предлагам. Явно съм недоскив. Последната ми идея е да питаш в purseblog. Имат си теми със сравнения на цветове и има момичета, които имат хиляди мостри

Здравейте момичета,
Бих искала да ви питам дали някоя от вас е използвала Еми нейлс http://www.emmi-nail.bg/. Цените им са много достъпни в сравнение на Гелиш и Шилак, и ме интересува дали издържат поне 2 седмици (не ми е мазна нокътната плочка, по-скоро е тънка). И дали като се свали лака нокътя е запазен. Знам че зависи от свалянето, но все пак Simple Smile

Другите, за които искам да попитам е Блускай. Има ли ползващи и какви си ви отзивите.

Цветните на Блускай са хубави и лесно се изпичат. Ако се препекат повече се свалят малко по-трудно. На еминейл не ги познавам, но едва ли са кой знае какво. Цената им никак не ми се вижда ниска. За издържане - сложени между читава база и топ би трябвало да издържат. За свалянето - преди години бях писала в минала тема, че свалянето зависи най вече от базата и в по-малка степен от топа, който поне може да се изпили Тоест - един и същи лак ще се махне по-лесно ако е на база Шилак отколкото на Гелиш. Това все още важи за цветните лакове от високите марки. След като веднъж киснах един Лаке Рет поставен без каре между Гелиш 30мин и не щеше да се махне си вземам думите назад. Неизвестните и ниски марки и почти всички китайски нямат сваляне освен ако не се поставят върху яко лаково каре по целия нокът. Не знам за този.

Браво малечка, страхотно си се справила. Чудесна линия около кутикули и прекрасно съчетание на цветове. Позволявам си да покритикувам само леко дебелия свободен край, но това не е проблем.

МарияС, жестоки нокти! Доказателство, че къс, добре подържан нокът без орязани кутикули може да изглежда супер елегантно.

съниН, лак на месец се сваля много трудно. Аз свалям с чист ацетон като предварително изпилвам каквото мога и накисвам във вряка вода да се размекне. Обясни на приятелката си, че не е добре да носи гел-лак по толкова време и е добре да сваля на 2-3 седмици!

принцесата, и аз съм бабушкерник и искам такива, ама ме мързи. Искам да се науча да печатам, ама хич не ми се получава. Шъ си ходя грозна. Ей, ако е възможно, качи, моля те, в блога обясненията на Камалия и едно друго момиче малко под нейния пост за правенето и качване на снимки. Та дано ми остане време да пробвам. И на първа страница драсни "прочети преди да попиташ и питай преди да купиш!" Аз си намерих един стар пост в 7ма тема за кутикули ама е написан на такава маймуница, че май е по-добре да напиша нов.

# 712
Невена, р озовият топ на Елит без лепкав колко време се пече?  Пекох 4 мин и пак ми стоеше лепкав. Май го нанесох много дебело, че детето се събуди и бързах.

# 713
  • Down south

Дейлили, как лилав бе? Ох, не знам. Поднасям извинения и обещавам, че повече аз продукти няма да предлагам. Явно съм недоскив. Последната ми идея е да питаш в purseblog. Имат си теми със сравнения на цветове и има момичета, които имат хиляди мостри
А, няма проблем, свикнала съм.
За сметка на това поръчах отново отменената поръчка

Цитат
Daylily, Queen of hearts  не мисля, че е твоето

и получих $3 отстъпка.
Да видим Simple Smile

# 714
Благодаря ви, момичета Sweat Smile . Аз пък да се похваля, че ми пристигнаха едни водни стикери от алито за 3 седмици.. Rolling Eyes

# 715
Коди
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 716
Скрит текст:

# 717
Камалия, в кой салон работиш ? Харесах си 2-3 цвята 😊

# 718
Блускай лакове с база и топ Коди как се държат ?

# 719
  • Paris, France
Камалия, златна си!  bouquet bouquet. Огромно благодаря. Това са най-ценните постове в тая тема. Благодаря от сърце и отивам да дзяпам. Не ме търсете hahaha

Дейлили, ох, не знам. Не можеш ли да идеш в някой салон и да гледаш мостри? Или в улта? При вас е Меката на ноктита. Бях попаднала на сайт на една кубинка в Сейнт Питерсбъро и тя имаше де що има Гелиш. Ама нещо не го намирам. Или да пишеш на Гелиш, Мадам Глам, Инк, Кутюр със снимка и да ги помолиш да ти пратят мостра? Много е гадно, знам

Амини, както сама си се сетила  Mr. Green си го наплескала дебело. Не ти ли пареше, бря? На мене ми се изпича идеално за 2 минути. И нанесен така, че да се изпече за 2 минути на някои нокти париииииииии. Чак подскачам. А разби ли го? Също, като свършиш да печеш не бараш и не натискаш веднага, защото той все още се готви. Принцесата писа-чака се 2-3 минутки. Това е момента, в който в салон ти оглеждат пръст по пръст ръката. Всъщност изчакват да се досготви.

Ферий, мисля си за твоите нокти дето на 4тия ден почват да се белят. Ултрабонд слагаш ли по свободния край? А пробва ли да печеш по повечко, по 2-3 минутки на слой, примерно?

gEHu, Камалия е все още любител. Ще работи в салон в Испания някъде. Питах я на предна страница.

вълшебна, много добре. Доколкото пишат мацките по форумите. Коди държи и твърд гел ако се сложи праймър - това според Камалия.

Общи условия

Активация на акаунт