Откраднат живот - тема 19

• 75 268
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Е ,Сашето много сериозно се е взел. ..Ако не беше главната роля , едва ли шях  да го забележа ,както въобще не съм го отразила във "Връзки" ....разбрах от темата ,че е участвал там и като го повтаряха сериала вече го наблюдавах...

# 106
Да, наистина кофти че толкова се е възгордял, но му желая успех...

# 107
  • Бургас
Какъв е този сериал "Връзки"?
Къдего дават? Български ли е?

# 108
Да ,български.  Засега два сезона. Даваха го по Бтв ,а после го повтаряха по Фокс лайф. Лично на мен много ми допадна. Не знам защо се бавят с 3 сезон .

# 109
  • Бургас
Благодаря ти!
Аз не гледам БТВ и затова не знаех за него.
Ще потърся серии из нета.

# 110
  • София
Е ,Сашето много сериозно се е взел. ..Ако не беше главната роля , едва ли шях  да го забележа ,както въобще не съм го отразила във "Връзки" ....разбрах от темата ,че е участвал там и като го повтаряха сериала вече го наблюдавах...
Дори не съм и разбрала, че е участвал във "Връзки", а нямам пропусната серия. Какъв е играл там?

# 111
Благодаря ти!
Аз не гледам БТВ и затова не знаех за него.
Ще потърся серии из нета.
Задължително го гледай! Страхотен сериал, жалко, че не се договориха за продължение.

# 112
Дори не съм и разбрала, че е участвал във "Връзки", а нямам пропусната серия. Какъв е играл там?
Във "Връзки" играе сина на Мика от първия й брак, който живее в чужбина и жена му е африканка от някакво племе Simple Smile Може и да греша, поправете ме ако е така.

# 113
Син на Мика играеше. Но го даваха 2 пъти на кръст,  защото живееше в чужбина.

# 114
  • София
Мерси, сцената с екзотичната снаха си я спомням, ама кой е участвал там - не. Mr. Green
Значи Сашето няма да се върне за ново начало в четвърти сезон щом има грандиозни творчески планове.  Laughing Нищо, Милошеви ще измислят друга дивотия, важно е серийките да вървят.

# 115
Не беше такъв меланхоличен   Laughing беше си доста енергичен, със собствено мнение, завел различна по етнос жена, но мина 2-3 пъти за по 5 мин. май.
Сашето от над 12 години живее в Лондин със семейството си (и на жена му семейството е там) и неведнъж в интервю е казвал, че предпочита да се снима в киното, не сериали. Не знам дали е излязъл Пеещите обувки, във Воевода участва

Освен малкия костюм на Коко, който ни ококори, младите мъже, с които гледахме филма отбелязаха, че обърната кола не е модела бмв (7-ца май споменаха), който караше Генадиев.  Много недомислици имаше този грандиозен финал, всичките сте ги отбелязали - плачещия Пешко, купуването на колата и толкова дълго подписване на документи.... минути преди сватбата, а булката не отива на прическа, грим.... които после ги има.
Интересно ми е кой от двамата ще съживят за следващия сезон. Или сценаристите ще четат мненията тук и във ФБ и така ще направят избор Simple Smile

# 116
  • Там,където се събуждам щастлива.
В последното интервю, Александър каза, че не е невероятно да се върне в сериала.

Мен не ме изненада купуването на колата в този момент. Имам най-непредсказуемите родители на тази земя и със сигурност, ако бях организирала сватба, щяха да са закъснели или неприсъствали, защото е трябвало да свършат нещо много важно. Според тяхната си преценка кое е важно. Не ме и изненада, че Генадиев не се покая. Иска се много смирение, за да стигнеш до покаяние, а това липсва в него. Той беше убеден, че е прав в решението си, което е жило подбудено от любов към Жени. Мисля, че е и човек, който е единствено вглъбен в любовта към жена си и не е способен да даде любов на детето си (има такива хора!!)! Дори и Александър да е отрасъл в неговото семейство, не съм убедена, че е щял да бъде в състояние да го дари с любов.

По отношение на сюжетната линия: според разбиранията ми за живота, много се чудех защо на Ана Каренина й трябваше да се хвърля под влака. За лошо или добре, не обвиних Толстой за слаб писател, защото не отговаря на моя референтен кадър. Wink

# 117
Специално намерих групата, за да видя отзиви за "големия финал" на сериала .... толкова бях нетърпелива да го гледам, а така се разочаровах......
Къде беше Биляна и как един не попита къде е ... не беше ли странно?
И тез двамата се уж гътнаха, така както стилианова в първи сезон....
Хм... нещо не съм доволна....

# 118
Хареса ми финалът. До някъде разбирам и тях. Наистина се опитаха и смятам, че добре им се получи.

Последната серия беше само от фрагменти, другото беше оставено на зрителя. Опитаха, да предадат много емоции с малко кадри. За това и нямаше прическа на булката  Rolling Eyes. Ние наистина много критикувахме през цялото време. И това е нормално, летвата е вдигната много високо в този жанр от холивудските продукции, с огромно финансиране.

Аз лично съм благодарна за този опит, донесе ми емоции, задържа ме пред екрана. Дали за да критикувам, дали защото ми беше интересен сюжета. Спомням си Забранена любов.......ами честно радвам се, разликата е огромна. Радвам се, че и нашето българско кино се напъва и бори. Аз лично съм благодарна за емоциите и за това, че не спират да опитват. Кой знае може накрая да ни се получи идеално.

Сцената в която сестра Жекова закачи малкия костюм мисля, че трябваше да е малко смешна. Сблъсък на голямото желание да бъдеш майка и на една симпатична неопитност, която ни съпътства във всяко ново начинание.  Wink

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 08:08 от _velvet_

# 119
  • София
Въобще не съм отразила Алексиев младши във Връзки. Много ми хареса този сериал иначе (Връзки), дано да има трети сезон.
Не били давали кога Наталия е на фризьор. Вие ще искате и да дават кога ходят до тоалетната, кога се къпят, мият и т.н. Не може всичко да има.

Общи условия

Активация на акаунт