Откраднат живот - тема 19

• 75 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • да има едно лесно - на мотора
....
Няма лошо да търсиш истината,но е грозно да продължаваш да ровиш,когато двата сина и майката,като най-потърпевши му казаха 100 пъти да спре,защото боли.
Бил обичал Василев като син..голямо доказателство за обич.Пренебрегна "сина" си в името на личното си удовлетворение за отмъщение.
И какво като разказа на цял свят за размяната,по-добре ли се почувства? ....
Това са и моите мисли за Камбуров. 

# 91
  • Анкх-Морпорк
След като разбраха за разменените деца, логична беше най-силната реакция на Жени и децата. Жени наистина реагира силно - то опит за убийство ли не беше, то скитане в гората, то развод. Макар че в тези реакции имаше нещо нелогично. Не се опита да се сближи с Александър. Т.е. преди да разбере за размянатата, сякаш й беше по-интересно и да си говорят, а после някак замря интересът. Александър и Калин също малко нелогично се сближиха внезапно, макар че Калин можеше да си помисли - ето затова Александър стана шеф на спешното, затова Генадиев-старши толкова го подкрепя - и да се нацупи още повече. Да не говорим, че можеше да реагира и с голямо разочрование, че е син именно на човека, на който се е присмивал до вчера. Александър си взе жената и замина. ОК, ама някак си не пролича да преживява станалото. Ами Янко!? Той също губи много, а все едно не разбра за размяната.
За сметка на това Камбуров си нави на пръста да рови и не спря, дори след като всички се отказаха.
Накрая доста зловещо се показа Ани. И макар че показваше сърчице, то остана някакъв ужас.
Много смотано има се получи това с колата, можеше да покажат, че я купува предния ден, после я крие някъде, после спешния случай - и поради това закъснява, а не, щото купува кола, мега тъпо. После да отиде до скришния паркинг, да вземе колата и пак да си катастрофира, след като се решили да го уморят.
Ама да питат бе, тез сценаристи. Да вземат да си наемат един екип от форума.

# 92
Файърбърд, аз мисля, че Жени иска да се сближи с Александър, но няма как - той не иска, което е нормално...
А Калин и Сашо ги сближи размяната, точно защото и двамата са потърпевши от това. "Общият враг" обединява, ако може така да се каже в случая.

# 93
  • Другата България
Файърбърд, аз мисля, че Жени иска да се сближи с Александър, но няма как - той не иска, което е нормално...
И аз така смятам, някак неестествено ми беше това нейното като го видя - разтрепера се, пипа го само с пръсти, не смее да го прегърне, а той стои като изтукан с каменна физиономия...

# 94
Мери, не го ли прегърна? Май го прегърна, не знам.
За Жени ми е било най-тъжно в този сериал - знае, че това е родният ѝ син, но знае също, че никога няма да може да бъде близка с него, поне на този етап. Пък може сценаристите да измислят нещо друго в тази посока, знам ли, ако изобщо има още...(което ме съмнява, въпреки отворения финал)...

# 95
  • Другата България
Да, да, после го прегърна, но отначало само го пипаше, не знаеше какво да направи сякаш. Добре я изигра сцената ЖенитУ де.

# 96
Мери, не го ли прегърна? Май го прегърна, не знам.
За Жени ми е било най-тъжно в този сериал - знае, че това е родният ѝ син, но знае също, че никога няма да може да бъде близка с него, поне на този етап. Пък може сценаристите да измислят нещо друго в тази посока, знам ли, ако изобщо има още...(което ме съмнява, въпреки отворения финал)...
Актьорът, който играе Александър е отказал да участва в следващи продукции на този сериал, защото не иска да си комерсиализира лицето за български сериали, понеже се снима в международни.

# 97
Въобще гласа му чу ли се на Александър?
Чуха се някакви звуци от него, но за нещо повече бюджета не е стигнал  Laughing

# 98
  • Другата България
Чу се, нали попита за Камбуров, първо каза "професора" и Жени помисли, че за Генадиев пита, после Сашето поясни.

# 99
Точно за това говоря. Напразно се е разкарвал до България за такова символично участие.

# 100
Чу се, нали попита за Камбуров, първо каза "професора" и Жени помисли, че за Генадиев пита, после Сашето поясни.
Това беше смешен момент, да. Сашето - "Не питам за тоА (боклук)" - така ми прозвуча (той не каза така, аз така го приех).  hahaha

# 101
Аз пък не съм съгласен че Тасев играел добре. Според мен само присъства. Никаква емоция, изразителност, дикция... В по-горния списък на негово място трябваше да се спомене Врабчев.
Врабчев е много добър!

# 102
  • Ню Йорк
Финалът е такъв, за да си оставят възможност за "възкресения" в следващия сезон. А че сценаристите са безумно безидейно е повече от ясно.

# 103
Момичета и момчета , на мен ми харесва  "седянката" тук  повече от  сериала , защото сценаристите са под всякаква критика , дори като  преписват , го правят малоумно .
Дребният  и плешив  мрънкащ  Сашко  ама изобщо няма да ми липсва - да си играе в чужбина  "великите " роли /там обикновено им дават да  играят  мафиоти от Украйна , Босна ,Косово и т.н.- нещо  балканско и мърляво /.
Явно ще има  някакво възкресение на Генадиев , но вероятно ще е в количка и Жени със самоотвержена любав ще си го дундурка , а той няма да е БОГ , а обикновен  дришльо  и това ще му е наказанието . Такива  "великани" като него  направо загиват , когато нямат власт .

# 104
  • Разпиляна във въображението
Записвам се  Laughing

Няма нужда от нов сезон, просто няма. Не успяха да решат какво да правят с Генадиев, защото Възмедието им... те просто не го направиха. Защото, ако Генадиев беше добър човек, честен човек, може би с едно прощаване за размяната можеше и да мине, защото и двете деца са големи, успешни и щастливи. Но той е престъпник, който краде, мами и е готов да затрива съдби, за да спечели пари и престиж. Това най-много не мога да го простя. Размяната сама по себе си е ужасна, но нещата са се развили добре. Но след този грях, който е направил, той не е изкупвал нищо.

Общи условия

Активация на акаунт