Откраднат живот - тема 19

• 75 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
 Peace Вили - министерша /корумпирана Joy/ , Пецан , Галя и Пешко -семейство , Калин и Натали  само с хубави  емоции , на Катето  нов дъртак , а Жени да облива с любов Генадиев -в количката  Twisted Evil
Ако задържат младата двойка , няма да ме дразнят , но и да вкарат  нов дует , пак ще е интересно .
За  приключил сериал  сме доста добри  в темата - 16 страници  bouquet Joy

# 226
  • Ню Йорк
Peace Вили - министерша /корумпирана Joy/ , Пецан , Галя и Пешко -семейство , Калин и Натали  само с хубави  емоции , на Катето  нов дъртак , а Жени да облива с любов Генадиев -в количката  Twisted Evil
Ако задържат младата двойка , няма да ме дразнят , но и да вкарат  нов дует , пак ще е интересно .
За  приключил сериал  сме доста добри  в темата - 16 страници  bouquet Joy

Е нали Шопов многократно каза, че с Григорова няма да участват другия сезон.

# 227
  • Другата България
Това съм го пропуснала. Наистина ли така е казал?

# 228
Дори и да не го е казал тяхната драма с вечното приятелство приключи и няма какво повече да дълбаят там. Рядко нещо в сериала завършва добре и е по-добре да остане така. Освен това има разминаване между двамата в харесването им от зрителите и са възможни промени.

# 229
  • София
Сериалът свърши, ние - не. Сценаристите само тук да четат - е предостатъчно, особено след като цитират форума в медиите.
Има хляб (и уиски) във връзката на Тасев и Добрева - тя е всеотдайна, а той - хич. Спокойно могат да назначат някоя засукана сестричка и - ето ти цял сезон драми.
Аз не разбрах Кръстева стана ли наистина шеф на болницата, независимо от съдбата на Генадиев? Или чакаха той да отиде в МЗ и чак тогава

# 230
Щастието със сигурност не е никакво надхитряване на никого, а е последователност от добре изживяни и споделени мигове с любими хора въпреки не винаги благоприятните обстоятелства. Дайте им малко почивка на двамата за да се порадват на живота и като двойка. Току що се събраха и вече почнахте да им кроите нови драми.

# 231
  • There I was on a July morning
И аз не бих понесла още един сезон с драми между Тасев и Добрева, така че, ако сценаристите четат тук, моля да го имат предвид. Embarassed

Това, кога го е казал?

# 232
  • Другата България
Това, кога го е казал?
Така де, и аз туй попитах.

# 233
Дано сценаристите четат, защото сценарият ви за следващия сезон е много по-добър от този, който гледахме. Идеите са супер Hug

# 234
  • Ню Йорк
И аз не бих понесла още един сезон с драми между Тасев и Добрева, така че, ако сценаристите четат тук, моля да го имат предвид. Embarassed

Това, кога го е казал?

В някаво предаване, ама сега хич не се сещам Wink Като ми дойде в главата ще ви кажа.

# 235

В някаво предаване, ама сега хич не се сещам Wink Като ми дойде в главата ще ви кажа.

Няколко страници по-назад пишеше,че са участвали в Комбина..да не би да е това?  newsm78

# 236
  • There I was on a July morning
В Комбина ги гледах, но не чух такова нещо. Thinking

# 237

Това, кога го е казал?

Шопов не е казвал такова нещо, имаш някаква грешка.

# 238
  • София
Честно казано хич не ми се гледат игричките на Вили. Повръща ми се от такива амбициозни далавераджии, заради които сме на този хал. А и изобщо не виждам с какво ще е интересно.
Според моето скромно мнение, сериала свърши още със заминаването на Сашко и Биби към Лондон и си личеше, че така е планирано. Главната тема се изчерпи, идеите отдавна се изчерпаха, с една дума - закриване е най-правилното решение. Ако все пак решат да има нов сезон, трябва да е с ново заглавие, по-интересни герои, с повече пари и най-вече с нови и по-качествени сценаристи.

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен не ми се гледа Виолета,два сезона й се нагледахме на схемите,далаверите и интригите.Ако я сложат още повече в центъра(защото за мен тя беше главен герой #2 след Генадиев),нищо ново няма да ни покажат и пак ще тъпчат на едно място.
Изпари ми се желанието за Откраднат живот,честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт