Откраднат живот - тема 19

• 74 850
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Bulgaria
А можеше Луиза просто да не започва сезона и това е. Кому е нужно да се разваля един образ само, за да го разкарат.

Без никаква основателна причина си помислих, че по някакъв начин Вергов и Виолета се познават  Grinning

Четох ,че щели да имат връзка или нещо подобно..... Отиват си като двойка ,но Виолета сигурно веднага ще се върне в България като види новия директор  Laughing Laughing Laughing

# 556
  • Бургас
И аз очаквах да видя Вергов още снощи, ама нъц Cry
Не ми хареса епизода, прекалено депресиращ и труден за гледане беше. Според мен по-интересно щеше да бъде да започнат с пристигането на новия директор, а всичко което показаха снощи да вмъкнат като ретроспекция или да разкажат. Тъкмо щяхме да разберем по-добре какво искат да кажат Joy

# 557
  • София
Снощи даваха репортаж от снимачната площадка, казаха, че все още снимат, май ми се чу, че ще е 52 епизода сезона, и Добрева беше там все още.

# 558
Със смесени чувства съм от първия епизод. Имаше някои доста нелогични моменти, които вече сте дискутирали и няма да се повтарям. Да питам нещо. Имам смътен спомен, че в края на миналия сезон споменаха, че Биляна е в 6-я месец в периода около сватбата. А сега изведнъж-на погребението се заговори, че е родила. Може и да греша за времето, не споря.
Хареса ми разговорът между Янко и Наталия. Тя имаше нужда да поговори с човек, който е стигнал дъното и сега полага неистови усилия да се оттласне оттам. Опитите на София да й внуши, че е нужно само малко усилие, за да се справи, няма да доведат до нищо положително.
Вяра-супер нелогична. Кога дойде, кога порасна, кога започна да се зъби на колегите и на самата шефка. Добре, че поне не уби детето на операционната маса. Но пък, колкото и жестоко да звучи, можеше и така да го направят сценаристите, за да понесе отговорността за арогантното си и непрофесионално поведение.
Кръстева-желязна. Ясно е, че се бори с всички сили да преодолее загубата, но да остави вещите на най-близкия си човек на боклука ми идва малко в повече.
Калин-много му се събра, но се държи мъжки. Силно се надявам да преминат с Наталка през тежкия период и най-после да им се случи нещо хубаво /бебе имам предвид  Simple Smile/.
Чакам Вергов и аз.

# 559

Без никаква основателна причина си помислих, че по някакъв начин Вергов и Виолета се познават  Grinning
и аз. И двамата вече ще бъдат хубава двойка, за разлика от ...актьора големия син Алексиев.

# 560
Искам да кажа нещо ПОЛОЖИТЕЛНО! за сериала и ТО Е, че на Йоана Буковска много ѝ отива новата прическа (от някакъв трейлър я видях), ама много.

# 561
  • София

Meрси.   bouquet Точно това не го предполагах.  Simple Smile

# 562
  • Разпиляна във въображението
Опитах се да намеря промото на сезона, но не успях. Веолета нещо се репчи на Вергов да ходи откъдето е дошъл /тогава ми хрумна, че може би някак се познават и Виолета е изненадана от неговата поява, неприятно/, но удрям постоянно на камък Crossing Arms

# 563
  • София
Опитах се да намеря промото на сезона, но не успях. Веолета нещо се репчи на Вергов да ходи откъдето е дошъл /тогава ми хрумна, че може би някак се познават и Виолета е изненадана от неговата поява, неприятно/, но удрям постоянно на камък Crossing Arms

Не е невъзможно да се познават. Иначе от Германия идва май, ако не се лъжа.

# 564
Гледах някакъв откъс от филма ,в който Виолета говореше на висок тон на Вергов да си отива при жената и хубавото му дете. Показаха и семейна снимка, при което той я погледна лошо.  Сигурно е изгубил семейството си, но Виолета не знае и го "настъпи" по болното място.

# 565
И аз гледах интервю от снимачната площадка и Добрева беше там, но те още не са снимали всички епизоди, така че може и да се самоубие или само ще си пререже вените и ще я спасят.

# 566

и аз. И двамата вече ще бъдат хубава двойка, за разлика от ...актьора големия син Алексиев.

Някъде четох,че в живота Буковска не е в много добри отношения с Вергов-имали някакво скарване на тема ....хонорар за участие...не си спомням,но го четох още когато Йоана се появи в сериала.
Интересно ще е да имат някакви по-интимни отношения-и двамата имат силен емоционален заряд! Огън актьори са!

# 567
Тая Генадиева  като играе така срича, но на монолога вчера добре се справи.

Много тягосни първи епизода ще бъдат..

# 568
  • Майна Сити
Оффф, добре де, Генадиев вече умря, сега колко епизода ще чакам да го оплачат  ooooh!
Изобщо няма да коментирам че никой не страдаше за Камбуров. Няма ли опция "превърти до интересното или поне докато се случи някакво действие, освен хлипане" Tired

# 569
Браво! Оправили са най-накрая звука.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт