Откраднат живот - тема 19

• 75 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Луната ни пази
Специално намерих групата, за да видя отзиви за "големия финал" на сериала .... толкова бях нетърпелива да го гледам, а така се разочаровах......
Къде беше Биляна и как един не попита къде е ... не беше ли странно?
И тез двамата се уж гътнаха, така както стилианова в първи сезон....
Хм... нещо не съм доволна....

Бубето се предполага, че всеки момент ще роди. За това присъствието на Алекс беше изненада. Още като определяха датата, Калин и Наталия си говореха, че Бубето и  Алекс няма да могат да дайдат точно заради раждането.

# 121
Нали коментирахме в предната тема, че няма как да ражда сега Бубето, защото забременя по Нова година, а действието се развива на 26-ти май, трябва да е към 6-ти месец някъде  newsm78
А и появата на Сашо не беше изненада, нали заради него изместиха цялата сватба с един ден Rolling Eyes

# 122

[/quote]Бубето се предполага, че всеки момент ще роди. За това присъствието на Алекс беше изненада. Още като определяха датата, Калин и Наталия си говореха, че Бубето и  Алекс няма да могат да дайдат точно заради раждането.
[/quote]
И Сашко като загрижен съпруг оставя жена си и хуква на сватба...

# 123
  • Другата България
Не били давали кога Наталия е на фризьор. Вие ще искате и да дават кога ходят до тоалетната, кога се къпят, мият и т.н. Не може всичко да има.
За това и аз съм съгласна, не е нужно, а и не са го правили досега, то е ясно, че ще се иде и на фризьор, и на гримьор - ако и това дават, то няма да остане време за другото, уж по-важното.
Плачещия Пешко беше малко неестествен за мен, сцената с Ана и разбира се, стоящия като пън Александър, появил се за миг. А и не видях Кръстева като че ли?
Другото с колата вече го изкоментирах, най-големия пиниз според мен.

Каквото и да си говорим, малко ще ми липсва сериалът.  Какво друго да се гледа в този времеви отрязък? Thinking

# 124
След три сезона   нескопосани напъни на сценаристите не съм очаквала  нещо  велико - вече 100 пъти сме споделяли ,че го гледаме  от  някакъв патриотизъм , а и защото сме зажаднели за БГ  сериали , които отразяват нашия живот тук  /на тези  , които сме останали да се борим и отглеждаме децата си  в България /.
От целия епизод ме изкефи ,че Галя пак преоткри  кой я обича , че са семейство  с блуса за трима / само дето бебока  ревеше/ .
Също така  приятна  беше  и свалката на Врабчев - първо я  гепна  за дупето , тя му махна ръцете и го заплаши , а той я целуна нежно по челото , после и двамата се гушкаха ... Heart Eyes
Не ме трогна нито  инфарктът на  Гошко , нито катастрофата на  Иванчо ...
Появата на плешивото момче от Англия по кецове  ми беше излишна - нямаше връзка  с главния мозък /действието/ .
Зомбито  ми беше излишно , можеха със същия успех да  направят някаква друга поличба /има много филми за копиране /.
Май се оформя Жени  да си отглежда с много от преоткритата си любов  Иванчо  в количка  newsm78
Дано да комплектоват най-после и Катя с активен подходящ мъж .
Ако гледам сезон 4 , ще е заради новите интриги на Вили  Joy , тъкмо до тогава   може да изникнат нови съжети  в нашето здравеопазване .

# 125
Финал точно както и целия сезон - емоционален, с прекалено много драми, но и много любов. Мен ме разчуства и не съм разочарована, но очаквах повече заради рекламата, която направиха на епизода. Повече пищност очаквах в сватбата, може би.
Колкото до смъртните случаи, очаквам само Камбуров да почине. То някак на него много пъти му идваше времето, но оставаше защото имаше да свърши нещо. Разбра се, точно какво. Играеше го камъчето в обувката, което пречеше на Генадиев да си живее живота. Сега някак си изпълни целта и си отиде.
Смъртта му я направиха красива, колкото може да е красива една смърт. Но беше изпълнен със спокойствие, мир, изпълнен дълг и любов към Кръстева. Жалко само за Катя, заслужаваше още време да бъде обичана.
Генадиев няма да умре според мен, по-скоро ще остане инвалид или нещо подобно. Тогава възмездието и страданието ще е по-реално. Ако умре така щастлив, някак ще е жалко за самото ВЪЗМЕЗДИЕ. Защото то ще е липсващо.
Красиви Калин и Наталия, само жалко за провалената им сватба и помраченото щастие. Не го заслужаваха, след всичко което преживяха. Мисля си, че тя просто си представи Анна, която е до нея в този щастлив миг. Само не разбрах, защо трябваше да е като зомби.
Галя и Петър...ех, че любов. Много хубав образ изгради Захариев и е хубаво, че и прости. А тя разбра, къде е истинската любов. НАЙ-ПОСЛЕ!

# 126
  • Бургас
Търсих "Връзки" но ми излиза само втори сезон.
А на Войо ми дава,че трябва да платя.

# 127
Ако Генадиев оживее и остане инвалид примерно, пак възмездието няма да е както трябва. Колкото и да е тежко това, той ще бъде заобиколен и обичан от най-близките си хора.
Възмездие щеше да има ако беше наказан за деянието си като остане сам - това, което го е крепило цял живот е, че има сигурни хора около себе си - И Евгения, и Кръстева, и Магда, Захариев за него бяха даденост и видяхме ефекта, който предизвика отдръпването им.

Без значение дали ще съживят Генадиев обаче, смятам, че новия сезон ще го завъртят около схемите на Виолета, както тя загатна на сватбата, вратите към властта са отворени  Wink
И нищо чудно, ако Иван се спомине, Вили да иска да набута Захариев на министерския пост Thinking

# 128
  • София
Специално намерих групата, за да видя отзиви за "големия финал" на сериала .... толкова бях нетърпелива да го гледам, а така се разочаровах......

Е, аз попитах.  bowuu

# 129
  • Другата България
Галя и Петър...ех, че любов. Много хубав образ изгради Захариев и е хубаво, че и прости. А тя разбра, къде е истинската любов. НАЙ-ПОСЛЕ!
Дано го е разбрала наистина.
Много ми хареса и изказването на Верчето за Борко. Един за друг са двамата и това си е. Това поне е нещо позитивно. И Галя благородно ѝ прости. Дано в новия сезон да не намерят някоя нова изгора за мачо мускул, че Верка много ще страда.

# 130
Ще има ли нов сезон, потвърдено ли е? Не, че много ми е зор. Mr. Green

# 131
  • Другата България
Тук в темата се писа, че щяло да има.

# 132
  • HH

Е, аз попитах.  bowuu

Е защо да питат бе хора, нали още в началото казаха, че местят сватбата с ден, защото чакат важен гост, единствено число.
И кой да го пита Сашко, като той освен с младоженците, с друг май не си говори.

На мен това, което ми избоде очите, беше ревящото дете. Ако не беше тъжно, щеше да е адски смешно.

Другото, което ме подразни, е лежащият в тревата професор, чист все едно си е легнал в тревата доброволно, а не изпаднал през вратата на прекъртулена кола в катастрофа. Голям майтап. Лицето му без драскотина, нищо че се предполага че след удара, колата няма останал здрав прозорец.

Изобщо толкова пъти направо ползваха чужд сценарии, да го бяха направили и този път, че поне да не се излагат. И аз като други мисля, че Генадиев ще остане в количка или с друг недъг, а Наталия ще се окаже тежко болна, точно като Изи в Анатомията. И тя в началото само ги сънуваше умрелите, накрая си говореше с тях нон стоп...

# 133
  • Другата България
 Laughing Как чист Генадиев бре, беше в кръв цялата му снежнобяла риза, лицето обаче не съм му заглеждала.
А иначе Сашко говори и с ЖенитУ.

# 134
  • HH
Laughing Как чист Генадиев бре, беше в кръв цялата му снежнобяла риза, лицето обаче не съм му заглеждала.
А иначе Сашко говори и с ЖенитУ.
Да де, ризката му беше оцапана от гърдите надолу само с кръв  Peace
А да, вярно че говори и с нея. Тя така се постара, че сигурно цялата болница се усети, че професора излъга на интервюто  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт