Откраднат живот - тема 19

• 74 931
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • There I was on a July morning
И аз мисля, че сърцето на Генадиев не става за трансплантация.
Четох, че в този сезон ще се появи нов директор на болницата, който ще промени ситуацията. Може той да е "чуждото тяло".

# 346
  • София
Aз четох, че Вергов щял да е новата звезда в сериала. Надявам се да е така, много го харесвам.  Simple Smile

# 347
  • There I was on a July morning
Вергов и аз го харесвам - може той да е новият директор на болницата.Simple Smile

# 348
  • София
Вергов и аз го харесвам - може той да е новият директор на болницата.Simple Smile

Въобще не помня къде го четох, но това беше едното предположение, другото беше, че може да е някакъв бизнесмен и да стане новото гадже на Виолета, понеже феновете на сериала не харесвали големия син на Стоян Алексиев.  Laughing

# 349
  • тук, на мястото си
Ами ето - в тялото на Вергов духа на Генадиев - направо две капки боза.  Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз съм за Вергов, харесва ми! Най-вече това, че го разбирам какво говори.

# 350
  • Bulgaria

Слагам в спойлер какво ще е основното послание на сезона.

Скрит текст:
Наталия няма да може да има деца и ще прибегнат до сурогатно майчинство.Това ще е основната  тема в сезона

Вергов сигурно ще флиртува с Галя  Laughing Laughing

# 351
  • София
И все пак никога не бих използвала за сурогатното майчинство изразът " чуждо тяло"...

# 352
  • Разпиляна във въображението
И все пак никога не бих използвала за сурогатното майчинство изразът " чуждо тяло"...

Абсолютно. Изобщо не се връзва.

# 353
  • София
Зависи от гледната точка. Аз го възприемам не, че бебето ще е чуждо тяло за сурогатната майка, а че нейното тяло е чуждо в случая. Примерно имам бебе, но от чуждо тяло. Не знам дали успях да се изразя.

# 354
Зависи от гледната точка. Аз го възприемам не, че бебето ще е чуждо тяло за сурогатната майка, а че нейното тяло е чуждо в случая. Примерно имам бебе, но от чуждо тяло. Не знам дали успях да се изразя.
И аз така го приемам.

# 355
  • София
Да, разбирам какво имаш предвид, не е като да няма логика, но не ми звучи подходящо и това е.  Simple Smile

# 356
  • София
За мен си е подходящо. Ако аз лично искам бебе и ми се налага да ползвам сурогатна майка, сигурно точно това възприемане на нейното тяло като чуждо за мен, ще ми тежи много повече, отколкото всичко друго. Но си е до човек.

# 357
  • Разпиляна във въображението
Не виждам смисъл тялото на една жена, което би износило бебе, да се превръща в темата на цял сезон. Още повече, че засяга само и единствено двама души - Калин и Наталия. Останалите какво ще правят с това чуждо тяло? Нещо като Изпитание по би обобщило проблемите на Калин и Наталия, загатнатите на Галя и Петър, настоящите на Виолета и т.н. Дано се появи по-добро обяснение за заглавието.

# 358
  • София
E, то едва ли ще е само за това. Чуждо тяло ще е и новият директор, може и други нови хора да се появят. Все едно предишният като се казваше Възмездие, та да видяхме такова.

# 359
  • София
Като се има предвид, че в България законово няма сурогатно майчинство, не виждам от какъв зор ще развиват такива нереалистични идеи.

Общи условия

Активация на акаунт