Откраднат живот - тема 19

• 74 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Интересно ми е коя социална тема успяха да развият както трябва Thinking

# 376
  • Bulgaria
Интересно ми е коя социална тема успяха да развият както трябва Thinking

За тях е важно ,че са я засегнали ,а дали беше като хората .... Помня ,че в един от сезоните дадоха истинска история ,за едно дете което беше със Синдром на Даун ,но не съм сигурна ,дали точно това заболяване беше.Но героинята на Марта и детето си изиграха отлично ролята .

# 377
Това със сурогатното майчинство сигурно ли е или е просо догадка?

# 378
  • Bulgaria
Това със сурогатното майчинство сигурно ли е или е просо догадка?

Прочетох го в сайт Теленовелас Новини. Там винаги първи съобщават новините ,свързани с телевизиите.

# 379
Моето предположение е, че понеже постоянно всички от болницата (лекари, сестри, друг персонал) казват как те всички са едно семейство, то сега ще се появи чужд за тяхното семейство човек. Затова, според мен, в промото Вергов казава "за тях аз съм чуждо тяло".

П.П. Много се радвам, че Юлиан Вергов влиза в сериала, защото аз също много го харесвам.

# 380
И аз се радвам, че Вергов ще участва. А кога ще започва новият сезон, през септември ли?

# 381
Аз също много го харесвам Вергов и се радвам, че ще участва, но имам чувството, че ще му отредят скапана роля. Предплагам и аз, че той ще бъде чуждото тяло в болничния екип и всички ще бъдат срещу него и ще тъгуват по непрежалимия Генадиев.
Вергов би стоял много по-добре на мястото на влиятелния любовник на Виолета и да направеха интрига с министерството.

# 382
  • Майна Сити
Някой в една от по-предишните теми (когато се коментираше как може оня фъфлешия да е половинката на Виолета), беше се споменало че Юлиан Вергов би бил идеалния и партньор. Ето че мечтите може и да се сбъднат (по-скоро сценаристите четат и изпълняват  Mr. Green )
Иначе и аз чух че засегнатата тема ще е сурогатното майчинство, тъй като Наталия не може да има деца (тя кога ли е имала нещо изобщо, стараят се винаги да е най-нещастният герой в сериала  Crossing Arms )

# 383
  • София
Аз не знам откъде решихте, че Наталия не може да има деца? Само за половинката на Мазов казаха, че не може да забременее по естествен път. А и както се писа по-нагоре - сурогатството в България все още не е уредено законово.

# 384
И аз се радвам, че Вергов ще участва. А кога ще започва новият сезон, през септември ли?

12.9

# 385
Благодаря, Карола!

# 386
  • София
Да, вярно, че Хинова - Мазова не можеше да има деца, ще е доста тъпо, ако и при Наталия се окаже така, нещо по-различно да измислят.

# 387
Възможно е да се развие повтаряне на сюжета. Двете бременеят заедно и на нова година им разменят бебетата и така да си откараме

# 388
  • Майна Сити
Аз не знам откъде решихте, че Наталия не може да има деца? Само за половинката на Мазов казаха, че не може да забременее по естествен път. А и както се писа по-нагоре - сурогатството в България все още не е уредено законово.

Прочетох тази статия, не знам колко е достоверна.

# 389
  • There I was on a July morning
Аз също много го харесвам Вергов и се радвам, че ще участва, но имам чувството, че ще му отредят скапана роля. Предплагам и аз, че той ще бъде чуждото тяло в болничния екип и всички ще бъдат срещу него и ще тъгуват по непрежалимия Генадиев.
Вергов би стоял много по-добре на мястото на влиятелния любовник на Виолета и да направеха интрига с министерството.

Виолета в момента е свободна, така че, няма да се учудя, ако сценаристите са измислили афера между двамата.Two Hearts   Относно лоялността и обичта на персонала към Генадиев - май се беше поизчерпала в края на последния сезон. Болницата вече има избран директор, ако Вергов ще е новият, не знам как ще се намърда на стола и чии интереси ще обслужва?
На мен друго ми се струва странно - тръбят, че д-р Василев ще се завърне в сериала, а за Биляна и дума не обелват. Нормално и логично е двамата да са заедно в този момент.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт