Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Късен следобеден привет и от мен  wavey
По едно време се опитвах, но не можах да вляза, пък и не настоявах, защото нямаше какво ново да кажа...
Злати  Hug Деси  Hug

Злати благодаря за рейтинга и преведения фрагман за финалния епизод  Hug Този път може да ни поглезят и да ни пуснат още 2 фрагмана  Thinking и повече снимки....Само си мечтая....

Във фрагмана Фарук казва, че ако Сюрея научи от някой друг тайната, няма да е добре...Но мисля, че Фарук се заблуждава, като смята, че ако я научи от него сега, всичко ще бъде Ок!...Закъснялата истина си е чиста лъжа...А и причината да я каже, не е защото иска да я сподели с жена си, а защото обстоятелствата го принуждават - бягството на Емир.....В очите на Сюрея, Фарук ще бъде много жалък....Макар и невинен за случилото се преди 10 години - в което продължавам да вярвам - сега ще изглежда като един безсърдечен мъж изоставил собственото си дете....За това Фарук трябва да благодари денем и нощем най вече на  Бегюм....и от части на приятелката й Пелин.....Без вина ще бъде виновен и ще трябва да плати висока цена.....
А вината на Фарук е, че не каза на Сюрея коя е Бегюм в деня на откриването на школата - това беше последната му възможност....защото тогава Фарук не знаеше, че има син....А след това започнаха проблемите на Сюрея и трябваше да чака докато роди....Когато сам си направиш нещо, цяла Бурса да се събере не може да го направи....И се надявам Фарук да получи подобаващ урок за мълчанието си....

# 481
Ани Hug

Сиси Hug,не е наминала,но и пускам превода на Дръзки и красиви! Peace
Дръзки и красиви - 30 епизод bg sub
https://youtu.be/I6gWwfSU3zs

Деси Hug,филма ЧИ са го изтрили от видеоклип!Не знам защо и др. се чудят тъй като гледат от чужбина!Ринка Hug писа в темата,че не е уведомена! Peace Аз го изгледах,но си го изтеглих от Датата! Peace

# 482
Снощния епизод ми се стори много интересен, най-много за разкритията около Февзи и неговия син Адем....
Когато Рейхан ходи в конака се колебаех, дали Есма няма намеса в нещастието на тази жена...
Изгледах момента, когато Фарук разказваше на Сюрея за родителите си...и момента от посещението на Есма в дома на Рейхан и появата на Адем.....
Какво разбрах от разказа на Фарук - родителите му са се оженили не по любов, а чрез сватове...
Това го виждам във всеки индийски сериал и има много случай в турските сериали в които на времето хората така са се женили - без да се познават, без да имат чувства един към друг..Така решили родителите им, договорили се, все едно става въпрос за стока и ги оженили.
От епизодите излъчени до сега, останах с впечатлението, че семейството на Есма са били богаташи...А може би семейството на Февзи са били бедни - предполагам само....Тъй като есма не е имала брат, са искали да оставят богатството да бъде управлявано от някой оправен мъж и сигурно този мъж се е оказал Февзи....Можел ли е Февзи да се противопостави на решението на родителите си....или се е поблазнил от богатството на фамилията на Есма за мен не е ясно....Но Февзи е имал любовна история с Рейхан, от която история се е появил Адем....От думите на Рейхан в този епизод разбирам, че тогава Февзи е бил сам - т.е. не е бил женен.....Може би женитбата му с Есма е станала по-късно...
При един от разговорите си с Къймет, Рейхан каза, че тя го е обичала, а не Есма....Това се потвърждава и от разказа на Фарук - любовта при родителите му не е била от пръв поглед както е при него и Сюрея.
Тук Рейхан отново каза на Есма, че те са се обичали, но Есма й е отнела любовта....А Адем иска майка му да получи уважението, което й се е полагало....
Искам да си изясня каква е вината на Есма, на Февзи и прав ли е Адем да иска нещо от съпругата на баща му и от неговите синове....
Като се има предвид, че Адем сега е на около 40 години, а баща му е починал преди 10 тодини, защо Адем - бил е на около 30 години преди кончината не Февзи, не е предявил претенции към него, когато е бил жив - претенции да го признае като свой син, да му даде името си и съответно полагащото му се като негов син...Защо Адем се е снишавал и в деня на смъртта на баща си се е родил за втори път....Защо сега иска от наследниците на Февзи да получи това, което му се е полагало, а не го е поискал от баща си....Само Февзи ли е виновен Адем да бъде такъв какъвто е, или Рейхан има по-голяма вина.....И каква е вината на Есма и синовете й......за да им отмъщава Адем......
Сигурно има нещо, което пропускам...или което още не ни е показано....Но така както разбрах казуса, за мен Адем няма абсолютно никакво право да иска от наследниците нещо. Никой от тях не е знаел нито за забежката на Февзи, нито за това, че Адем е негов син.....И както каза адвоката, може би Адем ще се окаже, че е изгубил давност да предявява каквито и да било искове...
А според мен вината на Рейхан е не по-малка от тази на Февзи. Рейхан през всичките години волно или неволно е подхранвала ненавистта на Адем към наследниците на Февзи....И за да бъде Адем такъв, какъвто е, основната вина е на Рейхан.....Любовта й към Февзи я е заслепила и тя не го обвинява за нищо. Рейхан продължава да го обича и стоварва вината върху Есма, че й е откраднала любовта на живота й....А за мен виновен е само Февзи и никой друг. Обещавал е всяка вечер на Рейхан, че за последно отива при Есма и от следващата вечер ще остане завинаги при тях....Но не го е направил....Въпреки това Рейхан не го вини.....И продължава да живее в своя измислен свят.....

Злати не знам за кой филм пишеш - ЧИ нищо не ми говори, но да не би БТВ да са го закупили и да започнат да го излъчва наскоро и те да са направили искане да бъдат изтрити видеоклиповете....

# 483
Среднощен привет  HugМомичета благодарности за всичко споделено. bouquet Ани много правилно разсъждаваш за Адем и Рейхан  Peace Май ги е било страх от  Февзи  newsm78

# 484
Цитат
Злати не знам за кой филм пишеш - ЧИ нищо не ми говори, но да не би БТВ да са го закупили и да започнат да го излъчва наскоро и те да са направили искане да бъдат изтрити видеоклиповете....
Ани Hug,ЧИ е съкратено на филма ''Червеният Истанбул''!Сутринта пуснах линк в поста си!Деси Hug е писала,че ще го изгледа,но по-късно разбрах че линка от видеоклип(гледа се и в чужбина,затова го качват там) е изтрит!Другият вариант е да се изтегли от Дата!За филма много се писа,режисьор е Ферзан Йозпетек и живее в Италия!Посветен е на неговата майка!Участват Халит Ергенч,Туба Бюйюкюстюн,Нежат Ишлер,Мехмет Гюнсюр и др.!Тези актьори са известни и сме гледали много сериали с тях!Да не забравя,че малка роля има и Ипек Билгин(Есма султан Laughing)! Peace

Миме Hug

# 485
Злати - четох някъде за този филм, ама не знаех, че него си имала предвид...Направи ми впечатление, че режисьора живее в Италия....Щях да пиша нещо за Мехмет Гюнсюр, но се отказах да не сгреша нещо....

Миме утре ще чакам с Гости да почерпите с палачинки и сладко от череши...предпочитам вишни, но няма да откажа и черешите...

Не знам как да го кажа, обаче Адем е за ожалване....Толкова гняв се е натрупала в душата му....Когато разказва на Дилара, как е чакал баща му да го погали по главата, как братята Боран са имали постоянен контакт с баща му, а неговия живот е преминал в очакване на една бащина ласка...
Не разбирам защо гнева му е насочен не към баща му, а към неговите синове...Те нямат никаква вина за преживяванията на Адем....

Момичета, вие как мислите, в следващия епизод тейзето ще каже ли на Сюрея какво е чула  Thinking
Моето предположение - за да има по-голяма драма, Сюрея няма да научи от Фарук за Емир....От кого - не знам....
Ще ми бъде много интересно, ако вместо Фарук да каже на Сюрея, тя му каже, че знае, че Емир е негов син....Фарук ще мига като мишка у трици и ще загуби ума и дума... Rolling Eyes Rolling Eyes Тогава ще види един "живот мой".... Wink

Бащата на Хати с дъщерите...Хати май имаше и брат...значи са много деца....

# 486
Добро утро! Hug

Ани Hug,очаква ни интересен финален епизод! Peace
Скрит текст:
Филмът показва Истанбул и живота на отделни личности!Да режисьорът живее отдавна в Италия!Мехмет Гюнсюр нали е женен за италианка и май отдавна се знаят с него!Играл е и в друг негов филм,но не съм го гледала и не си спомням кой беше!Просто когато се разбра,че Туба ще играе в него се писа в темата,но беше отдавна и съм забравила подробности!И в темата на Халит и новия му сериал в който играе с Бергюзар също се писа много!

Приятна неделя на всички! bouquet

# 487
Добро късно утро  Hug
Злати радвам се, че ще си правим компания с кафето  Hug ти на морския аз на речния бряг  Coffee Coffee

Много  харесвам Мехмет Гюнсюр - той е като Ози всестранно развит талант. Филмите в които участва са хубави.

Прекрасен почивен ден и много поводи за усмивки  Hug

# 488
Привет следобедно! Hug

Ани Hug

Ето как изглежда Мехмет Гюнсюр във филма ''Червеният Истанбул''-в ролята на Юсуф! Peace

Скрит текст:
А тук е с Туба...

Еркан е в Индия.....

# 489
Злати - не знаех, че Еркан е в Индия....голямо хойкане прави  Thinking
А Мехмет Гюнсюр сякаш не се променя - кога е снимана Памуковата принцеса - сега сякаш е същия.....

Щях да пиша за Есма ханъм - султанката, но се загледах по един филм и в момента нямам муза....Когато ми дойде тогава......

Доволна съм от сценаристите на Невестата - за сега....Дано да продължат по същия начин...да не бъдат завладяни от манията да направят много епизоди и да развалят сериала....Както направиха сценаристите на Съдбата и най-вече на Парченцата....Които в трети сезон заличиха целия първи сезон с една измишльотина....
Тук до сега нещата вървят нормално, дори са много прозрачни и предвидими....но предпочитам така.....Показват ни, че дявола не е толкова черен и, че ангела не е толкова бял....

Ози и Мерием....

# 490
здравейте, момичета следобедно, неделно!
Хайде, по кафе или коктейл , който от каквото има нужда....

или пък това

Скрит текст:
  Много ми хареса Червеният Истанбул. Харесвам такива тип филми и съм много приятно изненадана. Халит Ергенч го гледам за първи път и разбрах защо толкова го харесват, макар че визуално не привлича... Мехмет Гюнсюр си го харесвам още от Памуковата принцеса, макар да не съм го гледала след това в нещо друго.... Горещо ви го препоръчвам, ако харесвате такъв тип филми- малко меланхолични, малко психарски,  с бавно и трудно за възприемане, развиващо се действие, или почти без действие... Размисли  за всичко сериозно в живота.... Малко тип Фелини, личи си , че режисьора живее в Италия.

Злати, благодаря ти още веднъж за линка с българския превод! bouquet bouquet bouquet bouquet Работещ е, на 8 части е филма....

слагам го пак за всеки, който иска да го гледа...

http://www.videoclip.bg/watch/697851_cherveniyat-istanbul-istanb … si-bg-sub-1-chast

Сега ще гледам ИН, че вчера не успях нищо да гледам....

# 491
  • Варна
Привет!!! Hug Hug Hug Hug
Заедно с питиетата на Деси предлагам и малко музика

☆Özcan Deniz 💘 La Roza☆

# 492
  • Плевен / София
Здравейте момичета
окъснях с палачинките Embarassed но да ви е и сладко
Скрит текст:

сладкото ви го слагам с тавата
не съм гледала все още епизода....видях фрага на руски и мога само да кажа, че Фарук много закъсня с истината за Емир и Бегюм Peace
отивам да наваксвам.... Grinning

# 493
Здравейте мили момичета, приятна вечер.

Моля ви, подкрепете с СМС   на финала на "Гласът на България" RADKO  16700.

Съседско момче ми е.  Благодаря ви.

Златинченце, благодаря ти за  ДиК.  Нощес ще го  изгледам.

Хиляди целувки.

# 494
Привет момичета  wavey
Деси  Hug Бризче  Hug Гости  Hug Сиси  Hug

Деси късно е за кафе, но мярнах нещо, което става за късна вечер....ще го пробвам в компанията на клипчето с изпълнение на Ози, което ни е предложила Бризчето и макар, че току що си хапнах пресни черешки, ще замезя с палачинките и сладкото на Гости...и след това ще се чудя защо полите, които носих миналото лято, сега ако успея да ги закопчея, не мога да дишам  ooooh! Thinking ooooh!
Сиси заради теб ще ударя едно рамо на твоето комшийче... newsm10 smile3521

Гости и аз мисля, че Фарук закъсня да разкрие държавната тайна...ама сценаристите може да ни изненадат - до сега не са го правили, ама винаги има първи път....Ако и Сюрея е запазила тайната за Адем...и може да станат квит с Фарук 1:1 макар, че едната тайна няма нищо общо с другата....

Прекрасна вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт