Благодаря ви за всичко споделено

аз го закъсах 
Дали ягодите от дъждовете са по воднисти но си взех белята
Часове го варих и няма сгъстяване
а следвах точно инструкцията и пропорцийте
дори го дръпнах от огъня да поизстине но изобщо не се желира и после обратно
Затова на черешките нашата си захар .Преди малко приключих и с тях но снимки утре направо се чувствам гроги
такъв автогол скоро не си бях вкарвала. 
дано сега не повторя същата грешка
само дано научавайки да не стане нещо лошо с бебето и този поглед на Сюрея от фрага да не е затова

,благодаря за клипчето! 
,Еркан за кратко беше в САЩ и после в Индия! 
,вчера беше блокиран линка,но явно са го оправили!
,честито за Радко!
Да го прегърнеш това талантливо дете!Браво! 

,благодаря за клипчето! 
,Еркан за кратко беше в САЩ и после в Индия! 
,вчера беше блокиран линка,но явно са го оправили!
,честито за Радко!
Да го прегърнеш това талантливо дете!Браво! 

Браво на момчето 

да бъде здраво и щастливо дете 

,благодаря за ранното кафенце!Как празнувахте снощи победата на Радко? 
,благодаря за споделената легенда и снимките! 

благодаря за кафето

Вече спрях да ги хайкам - който иска да му пускам ДДС и осигуровки да ме търси...Аман от разсеяни чорбаджии....Е, събуди ме в 5.30, ама това да му е за урок....
Твоеот момче Радко тази сутрин беше в БТВ.....Много симпатичен младеж
Като гледам и ние от темата сме помогнали с гласа си - Лу 
Сигурно ще ни оставят в нищото да ги мислим цяло лято....Но колко са два месеца...В края на август живот и здраве ще започнат да пускат подсказки....
, Ани,
, Злати,
,Лу,
, Гости,
!
Сега вече се успокоих, т.к. маркучът за студената вода на пералнята при свръзката капе и е надут паркета! Ще се оправим, ама ще трябва да търсим майстор. Лошото е, че пералнята е вградена и сега не може да се извади, за да спрем крана. Но догодина дъщерята ще прави ремонт на дневната и готварната, та много не ми пука! Ще се оправим!!!!!!
Не мога да се въздържа, макар, че на рано пих едно...Но с удоволствие ще направя компания на Лу 
Затова гледам колкото е възможно да не правя нещо с което сама да не си предизвикам неприятности..Но при вас нещата просто са се случили...По-добре извикай някой майстор може да направи нещо временно, за да не тече....Защото сега може да капе, ама водата си прави място....
Или се прави на умряла лисица....пред страха да бъде лишена от възможността да стане султанка...в което вече малко се съмнявам, защото Есма прогледна.......
!

Препоръчани теми