Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета  Rolling Eyes Heart Eyes Благодаря ви за всичко споделено  bouquet Heart Eyes
Гости май момичетата ще намажат палачинките с твойто сладко което   изглежда супер  Hug аз го закъсах  ooooh!
Скрит текст:
Вчера цял ден бера череши ,ягоди ,вишнап .Сложих компотите и изчистих черешите за сладкото и днес цял ден ги варя едновременно с ягодите но за беля се излъгах и купих от Лидъл една желираща захар за конфитюри .Миналата година пробвах с нея едно сладко от малини и стана успешно но сега проблеми  ooooh! Дали ягодите от дъждовете са по воднисти но си взех белята  ooooh!Часове го варих и няма сгъстяване  ooooh!  а следвах точно инструкцията и пропорцийте   ooooh!  дори го дръпнах от огъня да поизстине но изобщо не се желира и после обратно  ooooh! Затова на черешките нашата си захар .Преди малко приключих и с тях но снимки утре  направо се чувствам гроги Tired такъв автогол скоро не си бях вкарвала. Tired

Снощи си пуснах серията с руски субки но точно 5 минути и така съм заспала  Embarassed ,че се сепвам изведнъж и как лаптопа не е паднал голям късмет  Embarassed Praynig дано сега не повторя същата грешка  Embarassed Ани  невярвам Сю да разбере от Фарук истината някой друг ще изплюе камъчето  Thinking само дано научавайки да не стане нещо лошо с бебето и този поглед на Сюрея  от фрага да не е затова  Praynig Praynig Praynig

# 496
Бризче Hug,благодаря за клипчето! Hug

Ани Hug,Еркан за кратко беше в САЩ и после в Индия! Peace

Деси Hug,вчера беше блокиран линка,но явно са го оправили!

Гости Hug

Сиси Hug,честито за Радко! smile3501Да го прегърнеш това талантливо дете!Браво! newsm10

Аз гледах Гласът на България,но следях и волейбола от Варна-срещата м/у България и Бразилия!Моят син в момента е там с приятели и колеги за да гледат! Peace

Миме Hug

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 22:16 от Zlatina3

# 497
Май днес някой има рожден ден  Hug Да му пожелаем на този сладур безгрижно детство и много успехи както в личен така и в професионален план / след тази му роля може още повече да има предложения за бъдещото му развитие на актьор  /  ura newsm59

# 498
Бризче Hug,благодаря за клипчето! Hug

Ани Hug,Еркан за кратко беше в САЩ и после в Индия! Peace

Деси Hug,вчера беше блокиран линка,но явно са го оправили!

Гости Hug

Сиси Hug,честито за Радко! smile3501Да го прегърнеш това талантливо дете!Браво! newsm10

Аз гледах Гласът на България,но следях и волейбола от Варна-срещата м/у България и Бразилия!Моят син в момента е там с приятели и колеги за да гледат! Peace

Миме Hug

Любима моя Златинче,
знаех, че си на волейбол. И аз прескачах там, ама гласът на България беше много важен за нашето  балканско  градче.
Не крия  -  гордост е за нас  Радко.  Лично го познавам и родителите му. Видя ли колко  малка сестричка има - на 4-5 годинки и се появи на екрана.
Разплаках се. Бедни хора са. Не са богати. /Даже баба  му на  Радко работи в  болницата санитарка, ама в   моргата/.
Ще си помогне детето в  учението с  тези пари. А е само на 17  години - ученик в една от  четирите ни гимназии. 

Ани, и на теб  благодаря  за гласа ти.
  Помогнала си на едно  бедно и добро дете. Благодаря.
Заминавам на  площада. Ще има хора, ръченици, вече свири духовата градска  музика. И    танцовия ни ансамбъл "Траяна"   е там  и  вече танцуват.
Простете ми за "скрития текст" от бързотията.
Чао. Щастлива съм.  Обичам ви.

# 499
Сиси честити победата на Радко  newsm10 Браво на момчето  smile3501
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/glasat-na-balgarija-specheli.html

Злати  Hug

Миме
Скрит текст:
Съжалявам за неприятностите, които си имала...Захванала си се с много работи и като се е случила случката...умората е най-малкия проблем....Почивай си тази вечер, че утре си на тръстиката...
И аз мисля, че някой друг ще каже на Сюрея - може би лелята...Аз ако съм няма да й кажа...знам, че така повече ще я нараня...Ще оставя Фарук да й каже...но нали това все пак е филм...И трябва да има драма, интрига....За бебето, мисля, че нищо няма да му се случи...Това е Божа работа все пак.  Сюрея има силен характер, но понякога това не зависи от характера....Мисля, че Сюрея ще се отдалечи от конака...и че може би Есма ще бъде парламентьор....ще поеме цялата вина върху себе си, за да помогне на сина си.....Дори и вината за това, че тя е поискала Фарук да запази тайната от Сюрея....
Макар, че истината за мен е друга...но нали съм си сложила забрана да  smile3505

Честит рожден ден на малкия Емир  baloni да бъде здраво и щастливо дете  baloni

Цитат
Экскурс по сериалу "Стамбульская невеста".

Интересное место недалеко от Бурсы... встреча Фарука и Сюрейи.
(7 серия)

Ağlayan Çınar
Bayır Mah., Gölyazı Beldesi, Nilüfer/Bursa

С ветвей дерева стекает жидкость, напоминающая кровь, ее собирают в мраморные чаши и потом продают в бутылочках как сувенир...

Легенда, запечатленная на стенде рядом с деревом, рассказывает о любви турецкого юноши Иехмета и греческой красавицы Элени, и ее злом брате, заколовшем влюбленного юношу кинжалом. Юноша, залитый кровью, скончался под древним чинаром – бывшем свидетеле их свиданий, а гречанка Элени, узнав об этом, повесилась на том же дереве.

С тех пор будто бы и льет чинар кровавые слезы, оплакивая двух влюбленных, ставших заложниками распри между двумя народами…

А что это за явление на самом деле, никто не знает. Предполагают, что, возможно, старое дерево болеет.

Под сенью чинара расположилось кафе, где можно отдохнуть и перекусить, глядя на озеро.

За фотографии и информацию спасибо: Ольга Павлова

# 500
Здравейте мили момичета, приятна вечер.

Моля ви, подкрепете с СМС   на финала на "Гласът на България" RADKO  16700.

Съседско момче ми е.  Благодаря ви.

Златинченце, благодаря ти за  ДиК.  Нощес ще го  изгледам.

Хиляди целувки.

Скрит текст:
Гласувахме и двете с дъщерята за Радко! Има голям талант момчето! И е българин!

# 501

Желая ви приятен ден и приятна седмица.

Скъпата ми Лу, благодаря на теб и дъщеричката ти, че сте подпомогнали едно кадърно и бедно дете.
То няма  министри и политици зад гърба си. Да е живо и здраво  и да продължава да се учи.
Благодаря и на другите момичета, които подкрепихте  Радко.

# 502
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,благодаря за ранното кафенце!Как празнувахте снощи победата на Радко? Peace

Ани Hug,благодаря за споделената легенда и снимките! Hug

Миме Hug
Скрит текст:
Съжалявам за случилото се!Аз едно време правех сладко!Вече ги няма родителите ни,дръвчетата трябва да се гледат и тогава дават плод!А ние сме далеч!А и моите деца вече правят разни диети и не ядат сладко и компоти! Laughing

Тази седмица е финала на сезона! Peace

колаж от Фунда...

Приятен ден и успешна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 503
  • Плевен / София

Тази седмица е финала на сезона! Peace

колаж от Фунда...

какво ли ни чака тази седмица  ooooh!
Здравейте момичета
Сиси Hug благодаря за кафето Laughing Лу,Злати Hug Hug
Боби ми липсва със сутрешните пожелания...
хубав ден момичета Party

# 504
Добро късно утро  Hug
Денят и седмицата ми започнаха като работни...Дано да е за добро  Praynig
Скрит текст:
Един собственик на фирма малко позабравил, че трябва да ми донесе документите за ДДС-то, та го направи в 6.00 часа тази сутрин.... Grinning Вече спрях да ги хайкам - който иска да му пускам ДДС и осигуровки да ме търси...Аман от разсеяни чорбаджии....Е, събуди ме в 5.30, ама това да му е за урок....
А на вас пожелавам лек, спокоен и усмихнат ден и спорна седмица  Hug

Сиси мерси за кафето  Hug Твоеот момче Радко тази сутрин беше в БТВ.....Много симпатичен младеж  Hug Като гледам и ние от темата сме помогнали с гласа си - Лу  Hug

Злати - право казваш - тази седмица е финална за сезона  Peace Сигурно ще ни оставят в нищото да ги мислим цяло лято....Но колко са два месеца...В края на август живот и здраве ще започнат да пускат подсказки....

И малко гифчеат от Фунда от един много мил момент.....

PS

Гости  Hug

# 505
Здравейте, момичета в понеделник сутрин!
Хайде по още едно кафе...

Сиси,  Hug, Ани,  Hug, Злати,  Hug,Лу,  Hug,  Гости,  Hug!

Ще имаме два месеца почивка и ще творим сценарии....
Злати, има ли нещо ново сложено в програмата на СТАР ТВ  ?

# 506
Здравейте, момичета в понеделник сутрин!
Хайде по още едно кафе...

Сиси,  Hug, Ани,  Hug, Злати,  Hug,Лу,  Hug,  Гости,  Hug!

Ще имаме два месеца почивка и ще творим сценарии....
Злати, има ли нещо ново сложено в програмата на СТАР ТВ  ?

Деси,
Скрит текст:
ще изпия едно кафе от теб! Добро е на вкус! Леко горчиво без захар! Точно такова харесвам! Благодаря! bouquet bouquet bouquet Сега вече се успокоих, т.к. маркучът за студената вода на пералнята при свръзката капе и е надут паркета! Ще се оправим, ама ще трябва да търсим майстор. Лошото е, че пералнята е вградена и сега не може да се извади, за да спрем крана. Но догодина дъщерята ще прави ремонт на дневната и готварната, та много не ми пука! Ще се оправим!!!!!!

# 507
Аууууууу Деси как си ни сервирала кафето  #Crazy Не мога да се въздържа, макар, че на рано пих едно...Но с удоволствие ще направя компания на Лу  Hug

Лу
Скрит текст:
Като чуя за авария ми настръхва косата  smile3511 Затова гледам колкото е възможно да не правя нещо с което сама да не си предизвикам неприятности..Но при вас нещата просто са се случили...По-добре извикай някой майстор може да направи нещо временно, за да не тече....Защото сега може да капе, ама водата си прави място....

Ипек успя да ме обърка....Чудя се, възможно ли е наистина да е заобичала Фикрет  newsm78 Или се прави на умряла лисица....пред страха да бъде лишена от възможността да стане султанка...в което вече малко се съмнявам, защото Есма прогледна.......

Рускините са написали....

Цитат
Запомни одну вещь, мальчик: никогда, никогда и еще раз никогда ты не окажешься смешным в глазах женщины, "если сделаешь что-то ради нее."

Эрих Мария Ремарк, «Три товарища»

# 508
Момичета  ,   Hug Hug Hug!
Лу ,
Скрит текст:
  дръпнете пералнята и опитайте козметично да оправите течаща. С времето се засилва. На наши приятели бяха заджвакали плочките от един теч започнал с капчица и продължи със струйка. Свярата на маркуча не е проблем и трябва да го направите по-скоро.

Четейки рускините, попаднах на това

Скрит текст:
   Бусе Нарджи: "Мы прожили настоящую любовь"❗

Бусе, которая начала играть в сериале "Турецкий товар", заговорила о своей любви с Озджаном Денизом.
Бурно обсуждавшаяся в одно время из-за отношений с Озджаном, после него встречавшаяся с Эмре Алтугом актриса сделала заявления по поводу своей личной жизни.

Вот ее ответы для репортажа Hürriyet:
▪Как пересеклись ваши пути с Озджаном?
- В 18 лет, в заведении одного знакомого.

▪Вы были его поклонницей?
- Нет.

▪Девушка, когда начинает встречаться с известным на всю Турцию мужчиной старше ее самой на 20 лет, не будет взволнована?
- Я не та женщина, которую волнуют слова других людей, я живу ради собственного счастья. Эти отношения и жизнь было проживать мне, поэтому остальное не имело значения.

▪Это была настоящая любовь или же просто дорога, ведущая к славе?
- Мы прожили настоящую любовь. Если бы я воспринимала его как лестницу к славе, была бы на самых вершинах, как другие его девушки. Когда я была в отношениях с ним, совсем не работала. Ничего не хотела от него. Старалась добиться чего-то своими усилиями.

▪Как вы опишете то, что прожили с ним?
- Скажем, я увидела в нем то, что другие не могли заметить, увидеть в нем.

▪И что же это?
- Это чувство в его сердце! Поэтому я влюбилась в него и была при нем 5 лет. Я доверяла ему.

▪Что может дать девушка мужчине, который старше её на 20 лет?
- Советы и мнение Озджана помогли мне изменить себя. Он был мужчиной, который может что-то до меня донести.

▪Почему расстались, если все было так хорошо?
- Спустя время, люди расходятся из-за недопонимания. Мы тоже поговорили и разошлись.

Источник: gecce

Коментара на рускините няма да коментирам....
Изкушавам се да сложа само два от многото..

Скрит текст:

О Боже..что значит " мы пережили настоящую любовь" 😆😆😂 она хоть знает, что такое "настоящая любовь" какая же она глупая.. и мне не понравилась фраза "Если бы я воспринимала его как лестницу к славе, была бы на самых вершинах, как другие его девушки" это она Фахрие имела ввиду? ибо из бывших Ози Фахрие получила популярность, о других не слышно..вот дурочка..Испортила свою внешность, накачала губы. пластика видна, и как такое может нравится Ози??? она же кукла...не удивительно почему Ози с ней расстался..

Озджану нужно полюбить такую женщину, которая открытая, не очень любит звездиться перед людьми. Ему нужна любимая -его возраста , а с молоденькими кашу не сваришь. Мне кажется, что если Озджан будет иметь любовные отношения с Аслы Энвер, которая недавно тоже рассталась со своим бывшим любимым человеком, то было бы не так уж и плохо. И к тому же Аслы мы знаем, она на экранах телевизора открытая, красивая, ну и конечно же, веселая!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 13:52 от dessislawa1

# 509
Хайде отново на екскурзия с героите на Истанбулската невеста...

Квартирата на Фарук....

Цитат

İstanbloom
Esentepe Mh., Kore Şehitleri Cd., 16, Şişli, İstanbul

За фотографии и информацию спасибо: Ольга Павлова

Откакто разбрах за какво става въпрос във фрагмана си задавам един и същ въпрос...на който нямам отговор....
Защо сега Фарук реши, че няма никаква опасност за Сюрея и бебето, което носи...та реши да й каже истината, която криеше като държавна тайна....Нямам логичен отговор на този въпрос...А вие  newsm78
Имам отговори, но......

Общи условия

Активация на акаунт