Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен / София
Ако питате мен, аз не съм съгласна така леко Сюрея да отмине лъжите на Фарук! Според мен тя е силна жена и така лесно не трябва да се предава! Но каквото решат сценаристите! Любов, любов...... но всеки човек трябва да има  гордост, да уважава себе си! Тя нека си го обича, но трябва да му покаже, че доверието и разговорите са много важни! newsm78
Лу Hug съгласна съм на 100%....точно за това писах вчера, че ако бях аз не бих "преглътнала" мълчанието на съпруга си....Щом Фарук мълчи и не казва за Емир за мен означава, че не вярва в любовта им със Сюрея...щом тя го обича ще приеме и детето му....щом Бегюм е в миналото за Фарук, Сюрея няма от какво да се притеснява в настоящето....все пак не се омъжила за 20 год. хлапак без минали сърдечни връзки Peace ох...подпалих и спирам Stop

# 601
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето и преведеното резюме! bouquet

Ани Hug,добре си пристигнала! Hug

Гости Hug Лу HugМиме HugБриз Hug

Утре ще му мисля за ИН! Laughing Снощи в Кара севда лошите продължават да вилнеят,а остана един епизод до финала(отвлякоха детенцето,после майката и я накараха да застреля съпруга си)!В ''Този град ще дойде след теб''(който също гледам убиха гл. героиня,като остави малко бебе и съпруг)!Довечера съм с ДиК!И там не ни спестяват лошите,но ни очаква романтичен меден месец-яхта,ловене на риба,плуване в морето и т.н.! Peace

Има много снимки и клипчетата в Контакта много са се забавлявали след снимките на финала!И няма как да е като си имат известен певец сред тях! Laughing

Желая ви....

# 602
  • Плевен / София
Злати Hug

Като гледам снимките и клипчетата в Контакта много са се забавлявали след снимките на финала!И няма как да е като си имат известен певец сред тях! Laughing

така е ...а Ози си е купонджия...освен работяга , когато трябва Wink
за настроение...

# 603
  • Варна
 Привет, сладурани! Hug Hug Hug Hug
Нека е хубав и весел денят Ви, а в сърцата да блика топлина, спокойствие и наслада от преживяното.
Ани, чудесно е, че мъничкото птиченце веднага те е завъртяло в своя безгрижен ритъм и очарователен детски свят. Дано не ти позволи и за миг да те нападнат мислите и проблемите на възрастните и да отвява като вихрушка всяка тъга и мрачна мисъл. Нацелувай сладура от всичките баби от темата- така де и аз вече се чувствам негова баба, нищо, че съм виртуална.
Сисони, да беше се обадила и ти, сладурче, че си пристигнала благополучно, в което вярваме, но все пак…!
Боби, благодаря за сутрешните бисерчета- действат ми като мехлем!
Лу, и аз много обичам такива „пикантерийки“ от сетовете, които много рядко можем да научим и винаги се радвам, когато моята дружка ми разкаже нещо такова
Скрит текст:
писала съм ви за нея, че живее с мъж, който е оператор ли беше, в техническия състав на операторите ли- абе тя все ми обяснява- ама като ми е далеч от представите, дори не си го поставям за цел да запомня. Важното е, че е в дизи-индустрията и има достъп до неща от кухнята. Друг е въпросът, доколко е вярно и дали не е нечие съчинение, но аз, затова винаги пиша, че е клюкина- да не ме пита някой –„къде го прочете? Дай източник!“
Ама пък е интересно!
Гости, пак повдигаш настроението с моите клипчета! Радвам се, че ги харесваш!
Скрит текст:
в последното, което правих, обаче- правих го за да се разсейвам от това безсмислено таркаляне по леглата с температура- и факта, че не съм в кондиция си каза думата- има грешки, макар и технически в текста. Но като реших да го трия и видях колко много пъти е гледан – и се отказах.
Краят на сезона, както винаги за сериалите, в които участва Ози, се превръща в незабравим празник и за него се говори по няколко месеца след това. чудесни са взаимоотношенията му с колегите и факта, че винаги им спретва цели концерти абсолютно безкористно. Като се сетя за какви цени за билетите за концертите му са ми казвали, направо си е печалба от тотото да го гледат на живо и специално за тях. Браво на него! Да е жив и здрав и да не се променя! Нека винаги така ласкаво да се изказват - че е мечта да си в една продукция с него и трамплин към нови роли и звездна кариера.
Дано и във втори сезон са все така усмихнати и щастливи!

# 604
  • Плевен / София

Гости, пак повдигаш настроението с моите клипчета! Радвам се, че ги харесваш!
Скрит текст:
в последното, което правих, обаче- правих го за да се разсейвам от това безсмислено таркаляне по леглата с температура- и факта, че не съм в кондиция си каза думата- има грешки, макар и технически в текста. Но като реших да го трия и видях колко много пъти е гледан – и се отказах.

Дано и във втори сезон са все така усмихнати и щастливи!

Бризче Heart Eyes за това в спойлера.....хората не обръщат внимание на "грешки" , а се зареждат с настроението и вложената емоция при правеното на клипа...
хайде още един....

https://www.youtube.com/watch?v=Al-xfQjSmM8

# 605
  • Варна
Ани, започнах предния си пост заради пакетите и пак го направих чаршаф! Затова сега ще ти напиша какво зная:
На кашоните пише „Рамазан пакет“ „Боран“. Според това, което са ми разказвали, всяка богата фамилия в деня на Рамазана- не съм сигурна дали точно на деня или в предния обаче-„раздава“ за здраве и благополучие. Вероятно си чувала реплики от сорта: „Заколил сто овена и ги раздал на бедните“или някакви такива подобни…! Та за здраве и благополучие богатите правят една своеобразна благотворителност. В пакетите се поставят хранителни продукти и дребни подаръчета. И това се прави задължително и на Шекер байрама и на Коч байрама. Между другото тази „благотворителност“ е предписана в Корана и наистина се прави. освен в тези два празника винаги, когато има поводи „да измолят благословията на Аллах“ също се раздават подобни, макар и по-малки такива пакети – и това го видяхме в сериала. /между другото си мисля, че след събитията в южната ни съседка, все по-често ще ни се налага да виждаме неща, свързани с мюсюлманските традиции. Няма нищо лошо в това, но дано не прекаляват и нека ни показват наистина стойностното, да не вземат да изпадат в крайности и да идеализират неща, които ги отдалечават на светлинни години от цивилизацията- като например – забрадки, яшмаци, зачулени и забулени жени или кръвни безмислени отмъщения на тема „чест“/
Отклоних се малко, но… какво още исках да споделя! Нашите любимци от екрана изобщо не стоят встрани от тази традиция. Много често в турската преса около празниците може да се прочете за тяхната „благотворителност“ за празника. Най-често вместо такива пакети, те откупуват за един ден някой голям ресторант на оживено място и обявяват на видни места, че в този ден, в този ресторант всеки може да си хапне напълно безплатно. Като задължително се предлага някаква супа, месо и поне няколко вида сладкиши.

# 606
  • Плевен / София
Бризче, благодаря за разясненията относно "пакетите "....
и след като отговарям днес за настроението в темата Peace нали знаете, че няма да ви се размине да не чуете любимия ми клип на Бризчето Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=XK72mrtMdbU

# 607
Привет момичета  Hug
Довечера ще ви изчета на спокойствие, а сега само наминавам за да ви поздравя и да ви редувам, дано да успеем до утре вечер преди епизода да завършим темата и да не се прехвърляме по средата...Съмнявам се, че ще успеем, ама да се опитаме...
Хубав след остатък от хубавия слънчев летен ден  Hug

# 608
  • Плевен / София
Ани, нацелува ли слънчицето от нас Thinking
хайде да си припомним Кахраман и Елиф....

">#t=2[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=WFUBVGW0DTc&list=RDWFUBVGW0DTc#t=2

# 609
  • Варна
E, нека има настроение в темата! Peace

Ето още една песничка, която много харесвам- с хърватски превод. Ще се опитам и на нея да сложа български буквички, но не зная кога newsm78

Özcan Deniz " Hekimoglu "

Патриотична, леко носталгична за родоначалника фамилията Хекимоолу - герой от някаква далечна война. В превод името означава- син на лекаря. Хекимоолу е дал живота си при една от най свирепите битки за родината си в предградията на Ünye Fatsa /сега това били две градчета, а преди това някакъв голям град, който паднал в чужди ръце точно в тази битка/

# 610
Здравейте, момичета!
От вчера ви чета с огромен интерес  , но нямам време да пиша. Много снимки , много клипове, но снимка на ГГ йок. .
 Wink Wink Flutter Flutter..

# 611
  • Варна
Здравейте, момичета!
От вчера ви чета с огромен интерес  , но нямам време да пиша. Много снимки , много клипове, но снимка на ГГ йок. .
Деси, като ги поразсърдят журналистите с някоя и друга уйдордисана клюкина и те започват да се движат на дистанция "километър" един от друг Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ето така се ходи понякога на работа hahaha hahaha hahaha според мамашите от "влюбените сърца", снимката била от времето на снимачния процес на "Съдбата", макар според мен да е от малко по-късно - с тези дрехи съм го виждала по снимките на "Втори шанс" newsm78
           Мислех си, докато зяпах снимката Joy Joy Joy Joy Joy Joy за вчерашната историйка, която ви написах. Какво ли би се случило ако вместо костенурката бяха домъкнали Чика? Joy Joy Joy Joy Joy Как ли щеше да реагира шефа?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 612
Здравейте, момичета!
От вчера ви чета с огромен интерес  , но нямам време да пиша. Много снимки , много клипове, но снимка на ГГ йок. .
Деси, като ги поразсърдят журналистите с някоя и друга уйдордисана клюкина и те започват да се движат на дистанция "километър" един от друг Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ето така се ходи понякога на работа hahaha hahaha hahaha според мамашите от "влюбените сърца", снимката била от времето на снимачния процес на "Съдбата", макар според мен да е от малко по-късно - с тези дрехи съм го виждала по снимките на "Втори шанс" newsm78
           Мислех си, докато зяпах снимката Joy Joy Joy Joy Joy Joy за вчерашната историйка, която ви написах. Какво ли би се случило ако вместо костенурката бяха домъкнали Чика? Joy Joy Joy Joy Joy Как ли щеше да реагира шефа?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бризче,  Joy Joy Joy Joy, а дали щяха да се сработят Чика и Аслъ...
Не познавам психологията на котките, но ако стоеше залепена за крачола на Ози ......
За оцветеното в червено - и аз си го мислех същото, дори ми се струва , че са по-пестеливи с "милите" сцени....

# 613
  • Плевен / София
Деси Hug
ще поживеем, ще видим....а за котката Crossing Arms не знам можеше и да се разхвърчи перушина Peace
хайде още музика....

https://www.youtube.com/watch?v=mGdlJ8tvoTI
сцената в тоалетна от Съдбата беше върха Wink Кахраман щеше да издъни стената, като удари по нея.... Wink но ме е яд за гривната, която отиде в коша ooooh! беше хубава все пак... Joy Joy Joy

# 614
 Гости ,   Joy  Joy Joy Joy Joy
Умори ме с тази гривна.....

Общи условия

Активация на акаунт