Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Привет момичета
Лу да ти е жив и здрав внука  newsm59 party023 Желая му щастливо детство и да радва мама и баба  Hug не мога да пиша повече и да направя подарък, че имам помощник...

Деси  Hug Боби  Hug

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 09:01 от MAMA-AN

# 646
Момичета,
Скрит текст:
Както сте ми поръчали нацелувах малкото сладурче от всички лели, баби и кандидат баби... love001 love001 love001
Да разшифровам - Трортро е магаренце, главен герой в едно детско филмче. С него закусваме и обядваме  Grinning

# 647
  • Плевен / София
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Здравейте момичета
Вчера цял ден ви "подгрявам" с хубавите клипчета на Бризчето за добро настроение , а този 3 фраг снощи е пратил всичко по дяволите doh smile3512 smile3512 smile3512
жалко...относно Есма мисля, че поведението и няма нищо общо със загубата на бебето Peace
а сега искате ли да чуете моя сценарии....след загубата на бебето, Сюрея намира прословутата снимка и избягва от конака....и втори сезон ще е кара, защото Сюрея ще се откаже да бъде с Фарук в името на това Емир да има истинско семейство....дали Фарук ще съгласен.....ще видим във втория сезон.... Naughty
Сега да продължа с хубавите неща от реала....
Лу Hug да ти е жив и здрав внука и много да ви радва....
Скрит текст:
Деси, Миме,Ани,Злати,Лу, Бризче разчитам на вас да сме заедно довечера и да се подкрепяме гледайки тази тъжна серия, Боби ще поплачем и заради теб Wink
п.п Ани, никога не бих се сетила какво е казал внука ти....добре е да има разшифровчик....

# 648
Добро утро! Hug Hug Hug

За финала ще му мислим довечера,че аз съм още под въздействието на ДиК от снощи!Отначало 10-15 мин. романтика от медения месец и после голяма мъка!Заболя ме главата от напрежение!(скоро не ми се беше случвало)!Остана още един епизод-др.четвъртък е финала! Peace

Ани HugБоби HugГости HugДеси HugБризче HugМиме Hug,благодаря ви за всичко споделено от вчера и днес! bouquet

Луу Hug,честит рожден ден на внука! nbirthday Tada ura

Да е жив и здрав,весел и много щастлив!Да ви радва всички с успехите си,когато порасне! baloni
Скрит текст:

Приятен ден на всички! bouquet

# 649
  • Плевен / София
Злати Hug така е ...навсякъде кара......мъка...мъка....
един съсипан Кахраман от "загубата" на Елиф...

https://www.youtube.com/watch?v=kxfieaFwc8s&index=21&list=RDND4AfHbeS5E

# 650
  • Варна

Прекрасен петък пожелавам на всички! Hug Hug Hug Hug
Нека поне в реала се насладим на един хубав, ползотворен и наситен с положителни емоции ден, за да ни е по-леко довечера, когато ни очаква толкова болка и мъка от това, което Сю ще преживее!

Лу, нека е щастлив и винаги усмихнат малкия, порасващ днес Виктор! Дано е винаги и във всичко победител! Красиво и щастливо детство за него, гордост, радост и удовлетворение за мама, тати, баба и всички около които расте! Да ви е жив и здрав!
Скрит текст:

Днес ми е толкова „счупено“ настроението от снощния фраг, че дори клипчетата и снимките от прощалното парти не ми се гледат!  smile3518

# 651
  • Стара Загора
Лу HugЧРД на скъпия ти внук Виктор newsm59

Да ви е жив и здрав и много да ви радва baloni

Скрит текст:
[/left]

Ани HugГости HugЗлати HugБризче Hugфрага на в сички ни развали настроението,
но нека си спомняме хубавите моменти на нашите влюбени гълъбчета,
и да се надяваме,че във 2-ри сезон нещата ще си дойдат на мястото Praynig Peace
Много тежко изпитание за Сю и Фа...,но да се надяваме,че"всяко зло-за добро"

# 652
  • Варна
 ThinkingРазсъждавам си тук на клавиатурата, четейки отзивите на потребителите в ютуб, ама що пък да не споделя мислите си?! amiiii
      С този трагичен изход за бременоста на Сю, всъщност сценаристите, според мен де, се опитват да направят историята максимално реалистична- нали, все пак е по действителен случай.  Ани ни постна много инфо, относно диагнозата на Сю и най-тежкото, най-горчивото от това инфо е че това са деца, които са обречени.  Дори самия факт, че даже износването на плода е риково говори за минималния процент шанс, който имат в живота.  no Да, вярно, има оцелели, макар с малформации,които прекарват живота си по болници в нескончаеми операции и почти доживотно лечение, но този процент е толкова малък! Ако сценаристите бяха сложили бебчо в този процент щяхме да се радваме за Сю, но самата история щеше да изглежда нереална „като на кино“. И може би, наистина от двете злини избраха по-малката?! Сю е още в началото на бременоста, още по-зле би и се отразила загубата ако вече беше родила и гушнала бебчето. Sob
                  От друга страна, след разкриването на тайните около Емир, пак според мен, в душата и щеше да се загнезди мисълта, че Фа е с нея и до нея заради малкото невинно създание. Съмнението, че любовта му е неискрена, заради лъжите, в които сам се оплете, щеше да я измъчва непрекъснато. И едва ли изобщо някога щеше да се възстанови доверието и към него.  Naughty
               Сега, за съжаление след тази трагедия, шансът да се убеди в любовта му, е много по-голям.  Peace Вярно, трябва да и докаже, че я обича повече от Бегюм; трябва да и покаже, че „бившата“ е наистина затворена страница, но това Е по силите на всеки, който истински обича и аз не се съмнявам във възможностите на Фарук да го направи. Naughty Да, вярно е, че той се хващаше за сърцето, когато Есма му говореше за Бегюм, но хубавото, според мен, на завръщането на бившата в живота му е, че той има възможността да оцени какво е загубил и какво е спечелил; че може да постави на една и съща плоскост скътаните дълбоко в сърцето чувства към Бегюм и бушуващите в момента към Сю и да осъзнае силата на любовта. yes  Фарук е много точен в преценките си за хората, прави много точни изводи от всяко действие или казана дума/визирам точната му преценка за Адем/ и с появата си, Бегюм дори ще му „помогне“ да прецени, че по-скоро е спечелил- макар това да е силна дума, предвид съществуването на Емир- отколкото е загубил; че благодарение на неразумната постъпка на Бегюм, е получил възможността Съдбата да го дари с най-прекрасното и обичливо същество, каквото е Сю.  Peace И той ще се бори за това същество „със зъби и нокти“, няма да допусне надвисналите „черни облаци“ да помрачат жизнерадостното и усмихнато лице, ще спечели отново своята принцеса и няма да и позволи да напусне нито сърцето, нито душата му. Naughty Naughty
                 Появиха се в нет пространството мисли от сорта- ако Сю се отдалечи дали Бегюм няма да се възползва? #Cussing out Пак според мен, нито Бегюм, нито Пелин, нито който и да е от семейството, не би могъл да го отклони от пътечката към Сю! Naughty Naughty Naughty Точно, предвид горенаписаното за Фа! той прецени и разбра цената и на едната, и на другата. И точно тази преценка ще го накара завинаги да изхвърли от сърцето си, скътаните чувства към Бегюм и да направи Сю единствен господар на своето сърце! yes
         И накрая, за да спра да досаждам, нямаше да е турски сериал ако не свършваше драматично сезона! Mr. Green Няма да изброявам гледани безброй неща, но да си припомним как ни оставиха „зяпнали“ в края на сезона на „Съдбата“- катастрофа, при която няма спасение! И тук нещата ще започнат да се подреждат, ама 2-3 месеца ще си „пишем“ сценариите самички. yes yes
         Простете на Бризчето за поредния чаршаф! smihesorry

# 653
  • Плевен / София
....... той прецени и разбра цената и на едната, и на другата. И точно тази преценка ще го накара завинаги да изхвърли от сърцето си, скътаните чувства към Бегюм и да направи Сю единствен господар на своето сърце! yes
         И накрая, за да спра да досаждам, нямаше да е турски сериал ако не свършваше драматично сезона! Mr. Green Няма да изброявам гледани безброй неща, но да си припомним как ни оставиха „зяпнали“ в края на сезона на „Съдбата“- катастрофа, при която няма спасение! И тук нещата ще започнат да се подреждат, ама 2-3 месеца ще си „пишем“ сценариите самички. yes yes

Бризче, щом опваме чаршафите това означава, че актьорите са си свършили работата....развълнували са ни, не са ни оставили безразлични... PeaceНадявам се, Фарук наистина да е осъзнал какво съкровище има в ръцете си и да го запази Praynig но спомняйки си Съдбата и как принудиха Кахраман да се ожени за "майката" на децата му....все си мисля, че може и да накарат Фарук да "вземе" за съпруга майката на сина му.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire надеждата ми е Ози да не позволи копиране от предходния сериал... Stop

# 654
  • Варна

İSTANBULLU GELİN SEZON FİNALİ VEDA PARTİSİ

# 655
Привет момичета  Hug Наминавам на бързо, любопитството за нова инфо за епизода довечера, не ме оставя на мира....
Благодаря на всички за сценариите, които пишете - ооооо сигурно и аз щях да пиша, но сега нямам възможност...
Бризче, да не кажеш пак, че съм контра за Бегюм...но за мен тя носи само нещастия на Фарук....
А пък ако реши да направи семейство с Фарук, тогава я чака всичко, каквото съм казвала за Дафа....Айде сега няма нужда, че не може да се обясни на едно 10 годишно дете, ако щете със специалисти, че баща му няма абсолютно никаква вина и, че в живота му има друга жена и той иска да преживее живота си с нея...Ще се грижи за Емир като истински баща, но не може да живее с майка му като семейство....
Интересен похват използват сценаристи и режисьори - отрицателния образ Бегюм обвит във воала на страданието и нещастието и по такъв начин възпират зрителите да се настройват против нея....Мен обаче не успяха да ме заблудят....

# 656
# 657

Да напреднем малко със страниците...

Ще пусна новата тема преди да излезем на разходка, защото след това не се знае кога ще вляза...Да се надяваме, че няма да я изтрият  Praynig

# 658
# 659
ThinkingРазсъждавам си тук на клавиатурата, четейки отзивите на потребителите в ютуб, ама що пък да не споделя мислите си?! amiiii
      С този трагичен изход за бременоста на Сю, всъщност сценаристите, според мен де, се опитват да направят историята максимално реалистична- нали, все пак е по действителен случай.  Ани ни постна много инфо, относно диагнозата на Сю и най-тежкото, най-горчивото от това инфо е че това са деца, които са обречени.  Дори самия факт, че даже износването на плода е риково говори за минималния процент шанс, който имат в живота.  no Да, вярно, има оцелели, макар с малформации,които прекарват живота си по болници в нескончаеми операции и почти доживотно лечение, но този процент е толкова малък! Ако сценаристите бяха сложили бебчо в този процент щяхме да се радваме за Сю, но самата история щеше да изглежда нереална „като на кино“. И може би, наистина от двете злини избраха по-малката?! Сю е още в началото на бременоста, още по-зле би и се отразила загубата ако вече беше родила и гушнала бебчето. Sob
                  От друга страна, след разкриването на тайните около Емир, пак според мен, в душата и щеше да се загнезди мисълта, че Фа е с нея и до нея заради малкото невинно създание. Съмнението, че любовта му е неискрена, заради лъжите, в които сам се оплете, щеше да я измъчва непрекъснато. И едва ли изобщо някога щеше да се възстанови доверието и към него.  Naughty
               Сега, за съжаление след тази трагедия, шансът да се убеди в любовта му, е много по-голям.  Peace Вярно, трябва да и докаже, че я обича повече от Бегюм; трябва да и покаже, че „бившата“ е наистина затворена страница, но това Е по силите на всеки, който истински обича и аз не се съмнявам във възможностите на Фарук да го направи. Naughty Да, вярно е, че той се хващаше за сърцето, когато Есма му говореше за Бегюм, но хубавото, според мен, на завръщането на бившата в живота му е, че той има възможността да оцени какво е загубил и какво е спечелил; че може да постави на една и съща плоскост скътаните дълбоко в сърцето чувства към Бегюм и бушуващите в момента към Сю и да осъзнае силата на любовта. yes  Фарук е много точен в преценките си за хората, прави много точни изводи от всяко действие или казана дума/визирам точната му преценка за Адем/ и с появата си, Бегюм дори ще му „помогне“ да прецени, че по-скоро е спечелил- макар това да е силна дума, предвид съществуването на Емир- отколкото е загубил; че благодарение на неразумната постъпка на Бегюм, е получил възможността Съдбата да го дари с най-прекрасното и обичливо същество, каквото е Сю.  Peace И той ще се бори за това същество „със зъби и нокти“, няма да допусне надвисналите „черни облаци“ да помрачат жизнерадостното и усмихнато лице, ще спечели отново своята принцеса и няма да и позволи да напусне нито сърцето, нито душата му. Naughty Naughty
                 Появиха се в нет пространството мисли от сорта- ако Сю се отдалечи дали Бегюм няма да се възползва? #Cussing out Пак според мен, нито Бегюм, нито Пелин, нито който и да е от семейството, не би могъл да го отклони от пътечката към Сю! Naughty Naughty Naughty Точно, предвид горенаписаното за Фа! той прецени и разбра цената и на едната, и на другата. И точно тази преценка ще го накара завинаги да изхвърли от сърцето си, скътаните чувства към Бегюм и да направи Сю единствен господар на своето сърце! yes

Първо, за Лу  Hug! Да ви е жив и здрав малкия Виктор, да ви радва, да се наслаждава на безгрижните си детски години и да бъде обграден с много хора, които го обичат много!

Скрит текст:

Бризче, за кой ли път все едно си написала моите мисли, само че много по-хубаво от мен си ги предала. Все пак си професионалист, а ние с инженерните науки сме сухари.... Joy Joy Joy Joy

Гости, аз съм убедена, че Фарук е оценил какво съкровище има до себе си, първоначалната изненада след появата на Бегюн отмина и може да мисли вече адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт