КАНАДСКА лятна тема - 60

• 112 807
  • 518
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви, направих няколко пробни теста и започвам с ученето да не се излагаме пред американците Simple Smile

Иначе вече има въведен тест по АЕ към теста за гражданството, но ние се освободихме заради университета ми на АЕ и поради наскоро минатия тест на мм по Йелтс за негово обучение.

# 346
Благодаря ви, направих няколко пробни теста и започвам с ученето да не се излагаме пред американците Simple Smile

Иначе вече има въведен тест по АЕ към теста за гражданството, но ние се освободихме заради университета ми на АЕ и поради наскоро минатия тест на мм по Йелтс за негово обучение.
Аз си бях извадила датите хронологично на лист  и с по две думи си написах какво е събитието. Помогна ми много ,изгубих един час сигурно да ги запиша и прегледам ,не става бързо ,но аз така уча по принцип.
Чака се преди изпита и след него .Гледай да си отпочинала и да не си гладна.

# 347
  • Canada

Слава богу, че имаме тестове. Кога подадохте докс вие? Май горе-долу по едно и също време с нас бяхте.

# 348
Полар, миналият декември.
ММ чете в някакъв кандаски форум за  гражданството и тъкмо ми каза, че са се раздвижили и много хора се похвалили, че са ги извикали на тест и след ден имахме емейли и ние.
Успех и на вас!

Синът ви е той ли трябва да го минава като е над 18?

Дани, благодаря ти. И аз мисля да си направя флаш карти с дати и имена и да си извадя всички представители на местното правителство (че и таков аупражнение имаше в учебника) и да ги прележдам така.

# 349
  • Canada
Ние по-късно сме подали значи и ще почакаме още малко. Синът ни е на 17 и той ще го минава също. Вие за дъщерята не подадохте ли докс?

# 350
Ние по-късно сме подали значи и ще почакаме още малко. Синът ни е на 17 и той ще го минава също. Вие за дъщерята не подадохте ли докс?
Ясно.
Децата под 18 не държат изпит. Иначе сме подали документи и за детето.

# 351
  • Монреал
PolarBear, честита бременност!

Помпа може да се вземе под наем и в някоя аптека.

# 352
  • Canada
PolarBear, честита бременност!

Помпа може да се вземе под наем и в някоя аптека.

Благодаря!, Тарилилей!

Ще го имам предвид.

# 353
  • Под кленовите дървета
Полар, честита брhttps://еменност, леко да мине,а раждането бързо.
Ние бяхме на тест това лято...ми сложничък беше. Не помня въпросите, те са 5 варианта и ни са паднаха сложни. Има един трики куесчън колко пъти е променяна границата след един коя си година. Не е,да знаете. Изкарах 20/20 мъжът имаше една грешка.
Ние правихме онлайн тестовете, купихме и още 700 въпроса в един сайт, от 2018 уж,за 10 долара. Нито един от тези 700 не се падна. Добре, че знаехме да четем малкия текст в снимките в книжката, най-вече от там бяха нашите въпроси.
Ние в понеделник се заклеване и вече ще сме канадски граждани😀

# 354
  • Canada
Благодаря, jasmin_veni! Честито гражданство!

# 355
Ние се явявахме преди 3 години. Беше доста труден тест. Падна ни се различен тест на мен и мъжа ми. И двамата направихме по 4 грешки, колкото е всъщност допустимото. Както се казва минахме на косъм, но наистина беше ужасно труден и объркващ тест, имайки предвид че месеци преди това четохме и правихме онлайн тестове. Синът ни беше на 17 тогава и не трябваше да се явява. Бяха ми казали за една украинка, която 4 пъти се явявала и все не можела да го вземе. Може би наистина в последните 3-4 години са ги направили доста трудни.

Полар, и от мен -  едно живо и здраво бебе ти пожелавам! bouquet А засега лека и спокойна бременност! Hug

# 356
  • Лавал-Пловдив
Ние се явявахме 2013 в началото, а през април ни беше клетвата. Тогава беше лесно, въпросите бяха от типа Кой е националния спорт на Квебек, Какви езици се говорят в Канада и пр. Имам някакви спомени, че след нас имаше промени в процедурата, а може би и в трудността на въпросите (по времето на Полин Мароа май).
Така или иначе смятам, че всеки средно интелигентен човек с малко подготовка би го взел.

В щатите е устен, имат 100 въпроса да научат и после се явяват на индивидуално интервю с агент. Това за мен е по- трудно, защото трябва да съобразяваш на момента, а и ако агента ти говори с някакъв завъртян американски акцент, може да не разбереш добре въпроса. Аз баща ми го подготвях за този изпит по скайпа и успя да го вземе на 65 год. с доста ограничен английски.

Контеса, успех, ще успеете.
Вени, честита клетва утре. Ние след клетвата, както бяхме наконтени,  веднага се снимахме в едно Жан Кутю и на другия ден бях пуснала документите за паспортите. 2 дена след като ги получихме, пътувахме из щатите. Може да посрещнете нова година на Таймс Скуеър Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Говорейки за празници, кой къде ще празнува?

Ние мислим дните между Коледа и Нова година да ги прекараме в Манхатън, защото от предния път останаха много непосетени места.  Тогава бяхме с организирана екскурзия и разгледахме доста музеи и статуята, а сега искаме да идем с колата и да разгледаме Сентрал Парк, музея на Националната история, кафенето от Приятели и разни други култови места, които сме виждали само по филмите. Дано да станат плановете.

# 357
  • Под кленовите дървета
Мерси, Кака Дора. Ще е извън Канада тази година празнуването, ама не в САЩ😀
Кака Дора,чува ли се нещо при вас за новия регламент за религиозните символи? Гледам кебекуато са много доволни,аз съм леки раздвоена. Все пак жената в градината е арабка и една от най-прекрасните които съм виждала. Грижи се за Катерина вече четвърта година почти и виждам, че е много притеснена.

# 358
  • Лавал-Пловдив
Засега нищо не се споменава, но в моето училище няма нито една със забрадка, за да коментира. Имам колеги араби, мъже и жени, но си мълчат.

# 359
  • Canada
Какви религиозни символи обсъждате? Това нещо за Кебек ли е само или за цяла Канада?
Откакто легализираха канабиса само за това се пише чак не ми се четат новини, егати досадата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт